- 12 Şubat 2018
- 115
- 50
- 28
- 35
- Konu Sahibi Elifbektassahin5567
-
Danıştım açıkinca emer diyolar ama.emmio inanin 7saat direndiği oldu nasil bi cozum bulacagim sasirdim kaldimaile hekimliği yol gösterir normalde. veya devlet hastanesinde çok hekimine de gitseniz tavsiyeleri olacaktır. önce aile hekimliğinde takip eden ebesine sorun, vardır bir önerisi, bir tanıdığı falan..
Peki anne sütünden başka ne yiyor? Başka şeyin tadını bilmeyen bebek normalde açlığa direnmemeli. Biberon vermenizi mi bekliyor acaba?Danıştım açıkinca emer diyolar ama.emmio inanin 7saat direndiği oldu nasil bi cozum bulacagim sasirdim kaldim
Anne sütünden baska bisey vermedim ama bir keresinde cok bunaldim mama vermek zorunda kaldim yeri geldi sütümü sağdım verdim biberonlaPeki anne sütünden başka ne yiyor? Başka şeyin tadını bilmeyen bebek normalde açlığa direnmemeli. Biberon vermenizi mi bekliyor acaba?
Benim kızım 5 aylık, 1 günlüğüne bu hafta pasaport için yurt dışına gittim. Annem biberon ile mama verdi benim yokluğumda. Gelince memeyi yine aldı ama az süt varken ağladı emmek istemedi. Israrla emzirdim mama vermedim normale döndü. Pes etmeyin siz de, aç kalınca mecburen emecek eğer yeterli düzeyde sütünüz varsa.Merhaba canlar
Doğum yaptim bebegim suan 4aylik saglikla.kucagima aldim allaha şükür emzirmekle ilgili bir aydır sorun yaşıyorum sadece uyurken emiyor uyanik olduğunda memeyi almayi red ediyor samsunda emzirme danismani tanidigi olan. Var mi ben bulamadım yada benim gibi meme reddi yaşayıp cozum.bulan var mi yardimlariniza.ihtiyacim var simdiden teşekkürlr
Yeterli sütüm var allaha şükür o öyle direnince dayanamiorim sütümü sagip veriyorum alıştı sanırım onu beklio hepBenim kızım 5 aylık, 1 günlüğüne bu hafta pasaport için yurt dışına gittim. Annem biberon ile mama verdi benim yokluğumda. Gelince memeyi yine aldı ama az süt varken ağladı emmek istemedi. Israrla emzirdim mama vermedim normale döndü. Pes etmeyin siz de, aç kalınca mecburen emecek eğer yeterli düzeyde sütünüz varsa.
Canım sorunun kaynağını aslında yazmissin sen bu durumdan ötürü daha rahat ulaştığı biberonu tercih etmiş.Yeterli sütüm var allaha şükür o öyle direnince dayanamiorim sütümü sagip veriyorum alıştı sanırım onu beklio hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?