• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Samsun'da Kadın Doğum Doktoru

Kupraa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
665
441
23
30
Kızlar merhaba Samsun'da önerebileceğiniz Güler yüzlü ve hastasına vakit ayırıp açıklama yapan bir doktor varmı konu tekrarlayan kimyasal gebelik

Bence bir perinatolog yardımcı olsun sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah Uğur Turhan Google den arayıp bulun lütfen rabbim bi daha nasip ederse ona gideceğim bende

Kızlar merhaba Samsun'da önerebileceğiniz Güler yüzlü ve hastasına vakit ayırıp açıklama yapan bir doktor varmı konu tekrarlayan kimyasal gebelik
Zehra yilmaz bende yeni basladim bir erken dogumum var subatta. Simdi tekrar hamileyim ve zehra yilmaza gidiyorum. 2-3 defa gittim randevu alip cok memnun kaldim ilgili bilgili guler yuzlu ve aklinda soru isareti kalmiyo.

Zehra yilmaz bende yeni basladim bir erken dogumum var subatta. Simdi tekrar hamileyim ve zehra yilmaza gidiyorum. 2-3 defa gittim randevu alip cok memnun kaldim ilgili bilgili guler yuzlu ve aklinda soru isareti kalmiyo.
Teşekkürler Tolga şişliye gittim çok memnun kaldım ama Zehra Yılmaz ablamin doktoruydu Tolga beyle bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Merhaba şubatta doğum yaptınız tekrarmı hamile kaldınız sezeyanmı beni bilgilendirirseniz büyük sevaba girersiniz lütfen cevapla 🙏🏻
Teşekkürler tıbbi genetiğe yönlendirildim zaten sonuç beklicem
Ben detaylı ultrasona gitmiştim gebelik takibinde yapıyormuş ultrasonu o kadar büyük be ayrıntılı vede kendisi çok güleryüzle bilgili bir doktor

Merhaba şubatta doğum yaptınız tekrarmı hamile kaldınız sezeyanmı beni bilgilendirirseniz büyük sevaba girersiniz lütfen cevapla 🙏🏻

Ben detaylı ultrasona gitmiştim gebelik takibinde yapıyormuş ultrasonu o kadar büyük be ayrıntılı vede kendisi çok güleryüzle bilgili bir doktor
22. Haftada normal dogum yaptim. Pesinden kurtaj. Evet su an tekrar hamile çok şükür. İnsallah kucağıma da almak nasip olur bu sefer

Erken dogum nedenim belli degil ama bebegim dogana kadar yasiyordu ve saglikliydi. Cigerleri gelismedigi icin dogunca öldü.

Ben Bülent Sürücü’ye gidiyorum şuan memnunum kendisinden bakalım tedavimiz de nasıl sonuç alacağız.

Gebeliğimin sonunda tanıştığım ve neden daha önce rast gelmedim bu doktora dediğim eğitim araştırma hastanesinde semra öden

Çok pahalı ama muayene ve 2 tahlile 700 TL ödedim bütçemi aşıyor sanırım değiştireceğim
Zehra hanimjn muayene ucreti 300 ama tahliler degisiklik gisterebilir. Ben tahlillerimi devlette yaptırıyorum sizde oyle yapin . Samsun kadin dogumda bir sürü doktor var zaten maddi olarak kolaylar sizi

Büyük Anadolu Hastanesi Gökhan Öcal harika bir doktor.
Geçen aya kadar Gökhan öcal a gidiyordum ama çok önemli değil dedi geçiştirdi gibi geldi bilemedim 😔 şimdilik Tolga şişli den memnunum pahalı da olsa en azından konuşmasıyla bizi rahatlattı

Medicana’da evet muayene vs pahalı ama mecburen gidiyorum gitmediğim denemediğim doktor kalmadı
Ben Tolga şişli den çok çok memnunum her ne kadar maddiyatımı zorlasada kesinlikle en iyisi olduğuna karar verdim ama olurda degistirmek durumunda kalırsam da Zehra hanımı tercih edeceğim

Back
X