Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Baya bilgili bir doktor. Kiloya çok onem veriyor yani soyle ki hamilelikten once kilolu olmani hos karsilayamayabiliyor hamilelikte de asiri kilo alinca hoslanmiyor. Ama bu tamamen bizim iyiligimiz icin tabiki de. Biraz otoriter bir doktor. Guler yuzlu zaman zaman muhabbet koyulasabiliyor. Dogumda ozellikle cok iyi ve ilgili oldugunu duydum. Sen gebe misin?
evet canım 32 haftalık daha 1 ay oldu başlayalı nur hanıma daha önce medicalde nagihana gidiyordum ama o kestirmeci geldi biraz bana hangi hastasını duyduysam sezeryan ben de Allahtan bişey olmazsa normal istiyorum bakalım hayırlısı çok sevdim nur hanımı ama evet kilo takıntılı ama ben çok kilo almadım yaa
evet canım 32 haftalık daha 1 ay oldu başlayalı nur hanıma daha önce medicalde nagihana gidiyordum ama o kestirmeci geldi biraz bana hangi hastasını duyduysam sezeryan ben de Allahtan bişey olmazsa normal istiyorum bakalım hayırlısı çok sevdim nur hanımı ama evet kilo takıntılı ama ben çok kilo almadım yaa