Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Samsun'da nipt testi varmi ya birde ücretlimi ne kadar
Hanımlar hayırlı günler ben en son 29 eylül de adet oldum 4 ekimde bitti ve kasımın 5 i bugun henüz bi adet olmadım hafif mide bulantısı var bide adet olacakmis gibi bel sırt ve kasıkta agri oluyor bu aralar o ağrılar azaldı kan tahlil verdim dün sonuç aldım tahlile göre negatif erken test yaptım tek çizgi en küçük oğlumda geç döllenme olmuştu bende 3 yıl olcak oglumun doğumundan beri spiral takılı ama acaba erken mi davrandım test icin bide ben adetlerimde aynı hamilelikteki gibi mide bulantisi Kasık bel sırt ağrısı yaşıyorum o yüzden ayırt etmem biraz zor size danışmak istedim şuan da da şehir dışında olduğum icin gelemiyorum beklemem gerekiyor mu yoksa olduğum yerde bir doktora gideyim mi yada sizin fikriniz ne yönde