Çocuk Hastalıkları Samsun'da Önerebileceğiniz Çocuk Doktorları

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elif_fidan

kıpır kıpır kızım benım
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
183
0
296
Samsun
Merhaba 5 aylık bir kızım var .. Kızım için samsunda bir doktor arıyorum .. 5 ay içinde 4 ayrı doktora götürdüm fakat biri sağlığıyla ilgileniyorsa diğeri gelişimi ile ilgilenmiyor yani muhakkak eksik bişeyler oluyor ve tam anlamıyla tatmin olmadığım için bu durum beni rahatsız ediyor... Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum ... Böyle bir paylaşımla benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabiliriz...

valla..medical parcta erdal hancıoğlunu çok tavsiye eden oldu..geçen ay ilk kez götürdük..5 dk sürdü muayene..bişey anlamadık..zaten anababa günü hastane..zamanla yarışıyolar sanki..illaki özel muayenehaneye gidip 150 lira bayılmak mı lazım tatmin olmak için..iyi bi doktor bulursan bana da haber ver..kilo boy,ciğerleri dinle, kulağa bak bitti..gerçekten bukadar mı acaba..biz mi çok şey bekliyoruz..:kkk:

slm aslında biz ilk başta atasam hastahanesınde ismail bey var ona goturduk yenı doğduğu zamn dha sonra burun tıkanıklığı oldu tekrar göturduk atasama ialç verdi gecmedı burub sipreyı verdı verdığı burun spreyı bebek olduğu için önerılmıyomuş alerrjı yaptı sonra medıcal parktakı erdal beyemı gıtsek halıt beyemı derken orda çalışan akrabamız halıt beyı onerdı gittik bu arada kızmın gaz sancıları başladı onerılen ır suru ilç acıl yok hıç bı fayda gormedık tıkanıklığıda gecmedı sonra eşim araştrdı prf şükrü küçüködük varmş ona goturduk çok guzel muayne ettı ve gaz için bağırsak duzenleyıcı verdı ve omx diywe gaz ilacı daha once kımse bunları sylemedı 5 gun sonra kızmda gaz sancısı falan kalmadı 2 ay gıttık hocaya sutum az olduğu için takvıye artırıcı ılaç çay falan onerdı kızm 4 aylık olunca her şey normal die boy kılo genel kontrol için vermeyelım 150 ytl dedık atasamda yakın dıe tekrar oraya gıttık bızım kız bu sefer 1kılo alırken 600 almış çok az dedı 4 aytlıkken ek gıdaya başlayalım dedı bende ildiğim kadarıyla başladım 1 hfta sonra kontrole gıttık bu arada hiç bır syı sevmedı sadece benı emmek ıstyo sutum az hissedyrm ama azda olsa yetınıyo mama bıberon asla almıyo dr baktı 200 grm almşş ooo çok ii dedı nasıl olur dedım hıç birsey yemıo
daha sonra 1 ay uğraştım asla yemıo gıttıkçe kaşığı gorunce ağlıyo ağzını kapatyo dedık bu boyle olmıycak gıdelım hocaya tekarar gıttık hocanın muaynesı dataylı super eksik yok dedıkı 2 ayda 600 gralmış çok az lıste verdı bide çok kaka yapıo dedım mama verdı onun için bıre kılo alması gerekıo dedı gelışımı geılememesı gerekıo dedı nutrıcınanın sıkıştrılmış besın değerı yuksek mamasını verdı bıraz alıyo ondan bu arada bıberona alıştı gece bıberon alıyo gecen gun tekrar hastalandı oksuruk ama nasıl vecıı eşim aradı hocyı muayne ucretı 200 olmşallhım dedık bu çoçuğa bı dr bulamıycaz kımı bakmıo kımı parası çok derken gıttık tekrar halıt beye bakyı ole işte 5 dk kan istedı rotgen istedı verdık sonuçları bronşit başalngıcı dedı ılaö verdı o kadar yolladı dedım nasıl gecek ya ilerlerse yok gecer daha yenı dedı yemesı ne olacak dedım yer yer dedı benım bebeğimde yemıuo alışır dedı ay nasıl sınır oldum neyse o gece bızım kız ateşlendı amn allhım naıl kortuk sonra hemn eşim hocadan rndevu aldı fılme faln bakmadan bronşit başalngıcı dedı ayaklarına varana kadar bakıo anne karnındakı yatış pozisyonundan ayakları içe basar gbıbı dedı dısa masaj yapın dedı iğne verdı şimdi bıraz iyi kuzucum fiyatı bıraz fazla işte her ay göturuyosun kontrole özel hastahanelerden bırınde bı guzel çoçuk dr bulamadıkkı goturelım şimdılık hocayla devam edyrz başka çare yok

Merhaba 5 aylık bir kızım var .. Kızım için samsunda bir doktor arıyorum .. 5 ay içinde 4 ayrı doktora götürdüm fakat biri sağlığıyla ilgileniyorsa diğeri gelişimi ile ilgilenmiyor yani muhakkak eksik bişeyler oluyor ve tam anlamıyla tatmin olmadığım için bu durum beni rahatsız ediyor... Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum ... Böyle bir paylaşımla benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlarada yardımcı olabiliriz...

merhaba bende aynı senin gibi sürekli oğlum doğduğundan beri her ay farklı doktora götürdüm memnun kalmıyorum bende tavsiyeleri dikkate alacağım şöyle adam akıllı her yönüyle ilgilenecek doktor yok ortalıkta sağlık ocaklarında ne yapılıyorsa onlard aynı şeyi yapıyorlar

slm aslında biz ilk başta atasam hastahanesınde ismail bey var ona goturduk yenı doğduğu zamn dha sonra burun tıkanıklığı oldu tekrar göturduk atasama ialç verdi gecmedı burub sipreyı verdı verdığı burun spreyı bebek olduğu için önerılmıyomuş alerrjı yaptı sonra medıcal parktakı erdal beyemı gıtsek halıt beyemı derken orda çalışan akrabamız halıt beyı onerdı gittik bu arada kızmın gaz sancıları başladı onerılen ır suru ilç acıl yok hıç bı fayda gormedık tıkanıklığıda gecmedı sonra eşim araştrdı prf şükrü küçüködük varmş ona goturduk çok guzel muayne ettı ve gaz için bağırsak duzenleyıcı verdı ve omx diywe gaz ilacı daha once kımse bunları sylemedı 5 gun sonra kızmda gaz sancısı falan kalmadı 2 ay gıttık hocaya sutum az olduğu için takvıye artırıcı ılaç çay falan onerdı kızm 4 aylık olunca her şey normal die boy kılo genel kontrol için vermeyelım 150 ytl dedık atasamda yakın dıe tekrar oraya gıttık bızım kız bu sefer 1kılo alırken 600 almış çok az dedı 4 aytlıkken ek gıdaya başlayalım dedı bende ildiğim kadarıyla başladım 1 hfta sonra kontrole gıttık bu arada hiç bır syı sevmedı sadece benı emmek ıstyo sutum az hissedyrm ama azda olsa yetınıyo mama bıberon asla almıyo dr baktı 200 grm almşş ooo çok ii dedı nasıl olur dedım hıç birsey yemıo
daha sonra 1 ay uğraştım asla yemıo gıttıkçe kaşığı gorunce ağlıyo ağzını kapatyo dedık bu boyle olmıycak gıdelım hocaya tekarar gıttık hocanın muaynesı dataylı super eksik yok dedıkı 2 ayda 600 gralmış çok az lıste verdı bide çok kaka yapıo dedım mama verdı onun için bıre kılo alması gerekıo dedı gelışımı geılememesı gerekıo dedı nutrıcınanın sıkıştrılmış besın değerı yuksek mamasını verdı bıraz alıyo ondan bu arada bıberona alıştı gece bıberon alıyo gecen gun tekrar hastalandı oksuruk ama nasıl vecıı eşim aradı hocyı muayne ucretı 200 olmşallhım dedık bu çoçuğa bı dr bulamıycaz kımı bakmıo kımı parası çok derken gıttık tekrar halıt beye bakyı ole işte 5 dk kan istedı rotgen istedı verdık sonuçları bronşit başalngıcı dedı ılaö verdı o kadar yolladı dedım nasıl gecek ya ilerlerse yok gecer daha yenı dedı yemesı ne olacak dedım yer yer dedı benım bebeğimde yemıuo alışır dedı ay nasıl sınır oldum neyse o gece bızım kız ateşlendı amn allhım naıl kortuk sonra hemn eşim hocadan rndevu aldı fılme faln bakmadan bronşit başalngıcı dedı ayaklarına varana kadar bakıo anne karnındakı yatış pozisyonundan ayakları içe basar gbıbı dedı dısa masaj yapın dedı iğne verdı şimdi bıraz iyi kuzucum fiyatı bıraz fazla işte her ay göturuyosun kontrole özel hastahanelerden bırınde bı guzel çoçuk dr bulamadıkkı goturelım şimdılık hocayla devam edyrz başka çare yok

aay nede çok alıyormuş valla 200 ço bana göre her ya gidiliyor sonuçta ama iyi bakması çok güzel özel hastanelerde artık doktorlar işe ticaret olarak bakıyorlar fazla hasta alablmek için seninle fazla ilgilenmiyorlar devlet hastanelerine dönmüş tamammen bbende özel hstaenye gittim baktım sadece boy kilo ciğerleri dinleniyor dedim birde doğu hastanesine götüreyim nasıl bakacak diye hiçbir farkı yok diğeri para alıp aynı işlemi yapıyor doğum ise para almadan ben bir fark göremedim

ben atasamda ismail beye götürüyorum kızımı daha önce medikalparka erdal beye gitmiştik ismail bey daha ilgili geldi bana. bebeğinizin gelişimi normal çok önemli proplemleriniz yoksa özel mua.lere gitmenize gerek yok bnce..200tl çok para.
ama rutin kontroller için ismail bey yada erdal beyi tavsiye edebilirm...

mediva hastanesi-Mehmet Niğmet İğci
16 aylık ikiz bebeklerim var,ilk aylarından beri Mehmet Bey'e götürüyorum,daha önce samsun tıp merkezindeydi,sonra medivaya geçti,herhalde burdan da çarşambaya falan gitse orayada giderim peşinden,çok inandığım ve güvendiğim bi doktor,tavsiye ederim...

nezih akgün vardı..ismini duymuşumdur hep..samsun park damı kendisi?? bilen varmı nasıl bir doktor..birde onu mu denesek??

ben daha doğum yapmadım ama şimdiden araştırıyorum iyi bir çocuk doktoru kimse tavsiye etmemiş samsunda yok mu ilgili bir doktor

canım hangi hocaya getirdiğiniz bebeğinizi?

slm arkadaşlar bende bu konuda sıkıntılıyım açıkcası ilk olarak doğum yaptığım hastanede anaklinik atiye hanım ilk kontrolleri yaptı ama pek memnun kalmadık medicalpark erdal beye gitttik 3 ay ama her soruma yada sıkıntıma bebektir normal deyip geçiştirdi şimdi atasam ismail beye gidiyoruz bütün sıkıntılarımıza mantıklı cevabı var ilgi ve alakası güzel şimdilik memnunum ama daha iyisi varsa neden gitmeyelim

ilk doğunca medivadaki mehmet beye gittik çok asık suratlıydı pişman olduk vazgeçtik.15 günlükken gaz sancısı çok ağlıyor diye medikal park halit beye götürdük cep telefonunu bile verdi soracak olursan ara diye..
4 aylıkken aşı hafif ateş yaptı,ama 1 gün geçmedi.ben aşıdandır diye pek üzerinde durmadım ama noolur noolmaz diye götürdüm bu ateş aşı ateşi değil dedi.kız bebek,idrar yolları iltihabı olabilir dedi şaşırdım ne alaka dedik.?!! idrar ve kan tahlili yaptırdık ve dediği çıktı.o gün bu gündür götürüyorum.en ufak bişeyde mesela az dişi var diye kan alalım diyor ama ben direniorum aldırtmıyorum boşuna eziyet çocuğuma..çok hasta olursa ki çok şükür allahıma olmadı,o zaman bi de üniversitede hocalara götürürüm diye düşünüyorum.

ben 15 günlükken genel kontrol için anadolu hastanesinde emel şen'e götürdüm çok ilgiliydi.emel şene götürüp memnun kalmayan var mı doktoru çokda iyi tanımıyorum.iyi bir doktora başlayıp devam etmek istiyorum aslında.

nezih akgün vardı..ismini duymuşumdur hep..samsun park damı kendisi?? bilen varmı nasıl bir doktor..birde onu mu denesek??

nezih bey benim oğlumunda doktoru gerçekten ilgisinden ve bilgisinden çok memnunum...samsunparkta çalışıyor, bende bir kaç doktor dolaştım ama nezih beyle tanışınca doktorumuzu seçtik tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben 15 günlükken genel kontrol için anadolu hastanesinde emel şen'e götürdüm çok ilgiliydi.emel şene götürüp memnun kalmayan var mı doktoru çokda iyi tanımıyorum.iyi bir doktora başlayıp devam etmek istiyorum aslında.

hangi anadolu hastanesinde acaba emel hanım? çiftliktemi? meydandamı? ben çiftlikte erol beye götürdüm doğum hastanesindede 2 ayrı doktora gtürdüm ama memnun kalmadım kızım 6 aylık oldu ben hala doktor arıyorum:( ilgili, alakalı, her sorduğumu açıklayan, geçiştirmeyen vb. ama dendiği gibi 200 tl yi bayarsan hepsini yaparlar yoksa bişeyi yok bebektir normaldir der yollarlar... :50:

bende kızımı şükrü hocaya götürdüm odada toplamda 5 dakika kaldık kalmadık hemen teşhisi koydu ve bizi apar topar gönderdi nasıl iyi dr anlamadım ama yarın kontrole götüreceğim bakalım bu sefer nasıl olacak ona göre size detayları yazarım sonuçta 200 lira bayılıyosun doğal olarakta biraz ilgi alaka bekliyosun bebeğim bağırmaktan sesi kısıldı acele acele karda yatmış diye bi tabir kullandı hele hepten şok oldum neyse yarın bakalım neler olacak

arkadaşlar bu neZih bey için görüşü olan var mi? nasıl bir doktor taniyan , çocuğunu götüren var mi?

Bebeğim 15 aylık oldu içime sinecek bir doktor çok aradım çok doktora gitmişimdir çok doktor tanıdım bu süreçte tavsiyeler çok önemli bütün doktorlara gitmek zaman kaybı para kaybı mümkün değil en önemlisi de bebeğimiz aynı doktora devam etmeli biz ideal doktor ararken aylar geçiyor o yüzden tavsiyeye ihtiyacı olan anneler için tecrübelerimi paylaşmak istiyorum:

Aslında rutin dr kontrolü için çocuk hastanesi yeterli Ben doktorumuz hem bilgili hem de ilgili olsun bize zaman ayırsın istedim onun icin özeli tercih ettik medicanada sibel gürbüze devam ediyoruz ilgili tatlı dilli bi dr ben sormadan kafamdakileri yanıtlıyor sorularıma da cvp veriyor kızımı içtenlikle seviyor hasta olduğunda verdiği ilaçlar çok iyi geliyor ona güvenebiliyoruz kan alma test yapma konusunda aceleci değil gerekmedikce test ilaç mamaya başvurmuyor sabırlı bilgi ve ilgisi iyi onun muayenesinde kendimizi iyi hissedebiliyoruz ücreti de uygun tek sorun cep telefonuyla ulaşamıyorsun

* ciddi hastalıklarda medicana dr arif baharı da öneririm o biraz daha pahalı

1- emel şen erdal hancıoğlu memnun kalmadım emel çok test..vs istedi basit cilt kızarıklığı icin verdiği merhem deriyi incelten ağır bi merhemmiş ayrıca ilgisi dağınık ben sorularımı sorarken başka kimselerle ilgilendi geçiştirir bi tarzı vardı azcık daha rahat bi ortamda azcık daha ilgi ićin özel hastane tercih ediyoruzzzz para veriyoruzz!
Medical parkta doğum yaptm ilk emel hanım ve erdal bey kontrol etti sonrasında ikisine de götürdüm memnun kaleradım
5 günlükken sarılıktan şüpe edip erdal beye gittik hemen hastaneye yatırdı oda paradı muayene ücreti bakım ücreti ıvır zıvır bi yığın para verdik çocuk iyileşmedi fototerapi için yenidoğanı koydukları küvez üstüne bi çarşaf örttüler kızım hiç durmadı hiç uğramadı dr ilgilenmedi ertesi sabah kan aldılar tüpü kırmışlar bi şey de demiyorlar biz sonuç bekliyoruz 1 2 3 saat en sonunda gittik laboratuvar a öğrendik tekrar kan aldılar dr nihayet geldi kan sonucuna baktı 0.2 düşüş vardı biluribin seviyesinde "devam annesi devam' dedi ne bi şey sordu ne açıkladı hastane de doktor da berbat sonra fakülteye gittik hemen yoğun bakıma aldılar orda çok iyi baktılar çocuğum ölebilirdi!
*fakültenin yenidoğanında devam ettim yenidoğan çok iyi sakin dr hanım çok tatlı ilgili ama ora da 1 ay bakıyor ayrıca hep aynı doktora devam etmek mümkün olmuyor pek hıı randevunuzu ayarlayıp aynı doktora devam ederseniz fakülted iyi hocaya götürürseniz daha dA iyi zira öğrenci bakıyor biz 1. Aydan sonra tekrar doktor aradık

2- Anadolu hastanesi
devlet hastanesinden daha karışık muayene sırasında odada bi kalabalıkkk neredeyse hemşireler bakıyor çocuğa dr ilgili ama kalabalık sorun
3- mediva mehmet niğmet iğci bilgisi güven veriyor cep telefonundan da ulaşabiliyorsunuz s orularınıza yanıt veriyor devam edilebilir bize rota aşısını o hatırlattı Allah razı olsun ama daha genç dr daha iyi hissettirebilir diye ben dr arayışına devam ettim
4- medical nezih akgün kaka tahlili hemen antibiyotik teşhisi ilacı paylaşan da sekreteriydi kendisini aradım soru sormak için dövmekten beter etti güvenmedim tavrına aynı gün çocuk hastanesine de kaka numunesi verdim temiz çıktı emin olmak için ertesi gün fakülteye numune verdim temiz çıktı!
5- Liman hastanesi dr. farabi
az kilo alıyor deyince hemen test..vs yapmadan enerji besini verdi 3 kutu numune cilekli cikolatalı..vs beni konuşturtmadı arastirdim bebek daha kucuk cilek cikolata yasak bunlari vermek dogru olmaz diye dusundun verdigi seyler benim kızım icin uygun degilmis ki onları buyume problemi olan hasta cocuklara veriyolarmıs sonra gittigim doktor dedi

medicana arif bahargolabilir ama pahalı hastalık varsa tercih ederim sağlık kontrolü için gitmem

devlet hastanedinde gittigim doktorlar olabilir sonucta devlet hastanesidpara vermiyorsun fazla pek bi sey beklemiyosun dolayisiyla hayal kırıklığı na ugramiyorsun
6 cocuk hastanesi Hatice bulut devam edilebilir kilosu az ilerliyor deyince tartı al süt pompası al dedi mantıklı aslında
7- çocuk hastanesi bilge başgül pişkin devam edilebilir ilgili sorulara sakin ve ilgili yanıt veriyor
8- şule turan akyol 7 aylık oturmuyor film cektirdm sorun yok sonunda bu dr çocuk gelişim uzmanına yönlendirdi iyi oldu
9- tahsin atalar tercih edilebilir 2.5 aylıkken gitmistik sert mizaçlı yoğun ama güven veriyor soruları da cevaplıyor.

Umarım isinize yarar bu bilgiler mutlu sağlıklı büyümeler... :)

Back
X