Samsung corby mi Samsung star mı?

corbyi ben hiç beğenmedim o yüzdende samsung star 5233 pembe rengini aldım telefonumu cok seviyorum bide pembe korucu aldım dahada iyi oldu (:

arkadşlar bu akşam samsung star wifi almayı düşünüyorumda
arkadaşımda başka bi tel vardı onda wifi yok ama facebooka falan giriyodu hani turkcellde knt yükleyince falan geliyo ya facebooka ücretsiz falan girme o öyle giriyodu daha düşük bi modeli ama samsung un bide ekran daha küçük star wifiden.
onda facebookta yazılar vardı ama resımler gozukmuyodu facebookta uzerıne tıklandıgı zaman
star wifi kullananlar , gozukuyormu facebookta resmler?

corby ne kadar iğrenç bi tel ya sempatiksalakcinni
ben 1 yıla yakın samsung star kullandım çok memnunum yere düşüp bataryası bi tarafa kapağı bi tarafa gidiyodu takıp geri kullanıyodum sempatiksalakcinni
sınıfta bi çok kişi görüp almıştı benden :umursamaz:
corby de bi mesaj yazim dedimde nalet olsun öyle telefonu basıyorum basmıyo falan iğrenç ya rezillik sempatiksalakcinni
kamera desen çok kötü sempatiksalakcinni
off :delphin:

corby ne kadar iğrenç bi tel ya sempatiksalakcinni
ben 1 yıla yakın samsung star kullandım çok memnunum yere düşüp bataryası bi tarafa kapağı bi tarafa gidiyodu takıp geri kullanıyodum sempatiksalakcinni
sınıfta bi çok kişi görüp almıştı benden :umursamaz:
corby de bi mesaj yazim dedimde nalet olsun öyle telefonu basıyorum basmıyo falan iğrenç ya rezillik sempatiksalakcinni
kamera desen çok kötü sempatiksalakcinni
off :delphin:

kesinlikle.. 2 oğlumun elinde sürekli maşallah camında çizik bile yok. yere düşüp dağılınca toplayıp kullanıyorum, telefon kapanmıyor bile :nazar:

kesinlikle.. 2 oğlumun elinde sürekli maşallah camında çizik bile yok. yere düşüp dağılınca toplayıp kullanıyorum, telefon kapanmıyor bile :nazar:
:lepi: :lepi:

internete de girio daha ne istiyolar mis gibi telefon ama flaş yok orası kötü sempatiksalakcinni
samsung s5603 almayı düşünüyorum bende inş star gibi olur kaydirigubbakcemile4

samsungun corby si corby nin yandan klavyeli olanı ve tuşlu olanını biliorum ama isimlerini sorsanız bilmemm :) şimdi corbyden vazgectim okuyunca yandan klavye cıkan mıı blackberry gibi tuşlu olanmı ???

saolun kızlar ama kafam karıştı iiice ben stara karar vermiştim şimdi sizde corny diyosunuz.star beyaz çok hoş alırsam onu istiyorum ama bilmiyorum:uhm:

ya bak sna tawsym star al cnkü arkdşmda corby war kuznmdede star 2snde inceleme fırstm oldu corby çok basit bi tlfn oynck gbi ama star çok gzl her açıdan bnde alıcktm ama nokia terch etcm bıktm samsungdan artık

arkadaşlar şimdi tel. giriyoruz ya nete gidiyo lira falan (3g yi demiyorum normal hat-tel işte ) wifili olunca gitmiyo mu lira ? bide 3g sadece nete girmek için falan mı ..

yav ne geri kalmışım ben sempatiksalakcinni

corby wifi kullanıyorum ve cook memnunum... cokta uygun fıyata almıstım... ama starda cok ıyı bır tlf...

star wifi kullanıyorum,resmen aşığım telefonuma:1:

Son düzenleme:
Corby e taklmşdım bugün bozulan telefnumdan sonra,lakin burda yorumları görünce Stara bakmaya karar verdim..Yarn ilk iş ona bakıcam..En uygun nerede bulabilirim ?
Üst komşumuz samsung mağazasında,acaba kendi yerindemi uygun olur yokssa Teknosa vs.gibi yerlerdemi ?

Samsung Star S5233-Wifi
şaşma derim
corby kardeşimde var sadece dışı güzel
ama bnce star daha karizmaşakkıdı
star aldım bnde kırmızı

canım ben de yeni kullanmaya başladım çok memnunum her zaman nokia kullanırdım eşim hediye etti bana önce tereddüt ettim ama şimdi telefonuma aşık oldum tavsiye ediyorum çok şık bir telefon

bende star almayı düşünüyordum ama baktım kavakyellerinde corby çok hoş gözüktü gözüme aklım kaldı corby de ama ikisi arasındaki fark nedir sizce...

corby süper ötesi 11 aydır kullanyorum iyi diye bildiğimiz nokia modellerinden bile daha ii bence yinede sen bilirsin taş gibi telefon kaç kere düşürdüm bişi olmadı ayrıca kameras ses donanmı da güzel hafif kullanışlı

arkadaşım telefonumda oyun oynuyordu bi ara bi baktım ben yalnışlıkla bişi satın aldım dedi.daha sonra mesaj geldi.değerli müşterimiz dene ve satın al oyununu taksitle satın aldınız toplam 5taksitiniz kalmıştır ve günlük tahsil edilecektir diye bende oyunu istemiyorum iptal diye karşılık yazdım.daha sonra mobil oyuncu aboneliğiniz bulunmamaktadır yazıyordu ve yine bir numara napıcağımı şaşırdım akşam akşam kafayı yedim:) telefonum samsung star wifi sizce ne yapmalıyım allahtan bakiyem yokta daha almadı ama bunu nasıl iptal etçem yardım edin lütfen

Back
X