herkese slm
arkadaşlar bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.
temmuzda düğünüm var ve bayaz eşyalarımızın hepsini samsung almıştık (bulaşık makinesi hariç)
hafta sonu samsung un DMS300TRS bulaşık makinesini gördüm özellik olarak ta hoşuma gitti hepsi samsung olsun diye de düşündüm ancak samsung bulaşık makinesiyle ilgili hiç bir bilgim yok.
kullanan veya duyumları olanlarınız varsa yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
canım ben biraz alakasız bişi yazcam ama.. çamaşır makinen hangi model?
ben 2010 ağustosta WF-8802 LSV çamaşır makinesi aldım 8kg 1200devir.. yıkamasından çok memnunum.. programları falan herşeyi işimi görüyor yalnız bana mı öyle geldi bilmiyorum da.. sıkarken biraz fazla ses yapıyor.. ama yıkamasından memnunum.. belkide mutfakta oturduğumuz için sesi bana fazla geliyor olabilir.. tv orda izliyoruz da büyük olduğu için mutfağı günlük kullanıyorum hafif oturma grubum var orda..
iyi araştır derim.. samsung bulaşık makinesi için bende fazla bilmiyorum ama bosch alma.. çalıştığım yerde kullandım beğenmedim .. güzel yıkamıyor.. kaynanamda da var yeni bosch.. o da güzel yıkamıyor.. evde kullandığım da kaynanamdan kalma 10-13 yıllık falan aygaz (arçelik) ama memnuniyetimi anlatamam.. bozulmaması için dua ediyorum sadece
canım çamaşır makinemin kodunu bulamadım şimdi ama 7 kg kurutmalı olanlardan.
tavsiye üzerine birazda araştırarak almıştım ama tabi temmuzdan sonra görücem sonucu inşallah kullanınca.
bosch la ilgili de kararsızım gerçekten hem iyi hem kötü duyumlar alıyorum bakalım birinde karar vericem artık.
temmuzdan sonra net yorumlarımı yazarım...:80: