Çamaşır ve Kurutma Makineleri Samsung eco buble camasir makinesi olan lütfen bi bakarmi??????

mazidenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
92
0
46
iyi günler arkadaslar ben Samsung eco buble camasir makinesi aldim cokta memnunum ama el yikama programinda sanki bi tuaflikmi var????, yoksa banami öyle geliyor.???

el yikama ayari 31 dakika sürüyor. basta dönüyor 25inci dakikadan itibaren daha hic dönmüyor, sonlarina Dogru gelince yani dakikasi bitmeye yakin, suyunu bosaltıp ve sıktırıyor yani dönüyor. benim tuhafima gitti sadece basinda 5 dk dönmesi ve bitene Kadar hic dönmemesi sadece sktirma amacli dönmesi. lütfen bilgisi olan yazsin rica etsem Samsung müsteri hizmetlerini aradigim halde bilmiyorlar.:47:

iyi günler arkadaslar ben Samsung eco buble camasir makinesi aldim cokta memnunum ama el yikama programinda sanki bi tuaflikmi var????, yoksa banami öyle geliyor.???

el yikama ayari 31 dakika sürüyor. basta dönüyor 25inci dakikadan itibaren daha hic dönmüyor, sonlarina Dogru gelince yani dakikasi bitmeye yakin, suyunu bosaltıp ve sıktırıyor yani dönüyor. benim tuhafima gitti sadece basinda 5 dk dönmesi ve bitene Kadar hic dönmemesi sadece sktirma amacli dönmesi. lütfen bilgisi olan yazsin rica etsem Samsung müsteri hizmetlerini aradigim halde bilmiyorlar.:47:

çok ilgimi çekti. birkaç sorum olacaktı.
1- el yıkama ayarı dediğiniz sanırım bir program. bu programda da köpükle mi yıkama oluyor
2- giysilerde yıkamadan sonra deterjan lekesi kalıyor mu?

çok ilgimi çekti. birkaç sorum olacaktı.
1- el yıkama ayarı dediğiniz sanırım bir program. bu programda da köpükle mi yıkama oluyor
2- giysilerde yıkamadan sonra deterjan lekesi kalıyor mu?

Mrb cnm biraz gec cevapliyorum kusura bakma. Bu makinede ister soguk ister sicak yikiya bilirsin soguk yikarsan 70% daha cok tasaruf ediyor ve köpük ayarinida istege bagali sece bilirsin hic bir şekilde kdeterjan izi birakmadi cok temiz yikiyor. En cok begendigimde kisa yikama programi sece biliyosun 15dk 20 dk 30 dk 40 dk vede derecesini. Bir cok özelligi var.

Back
X