samsung kullananlar memnun mu?

melismelom

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
809
1.575
113
arkadaşlar bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabı için samsung düşünüyoruz .kullanan varmı? varsa memnun musunuz?

Çamaşır makinem samsung 9 kg olanlardan. 2 sene olmuştur alalı memnunum ki her gün çalışır bizim evde makine bazen gunde 2 çalıştığı olur,bir sorun yaşamadım henüz

arkadaşlar bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabı için samsung düşünüyoruz .kullanan varmı? varsa memnun musunuz?
Bulaık , çamaşır ve buzdolabım samsung , memnnunum özellikle buzdolabından soğutması ve saklması çok iyi. Bulaşık makinesinde bazen kurutmayı çok iyi yapamıyor belki modeline göre de değişiyor olabilir. Genel olarak memnunum

Çamaşır makinem ve buzdolabım samsung. Buzdolabından çok memunum. Aslında çamaşır makinesinden de memnunum fakat sesi çok fazla olduğunu farkettim. Çamaşır makinem 8kg olanlardan kurutmalı model. Belkide kurutmalı olanlar böyledir orasını bilmiyorum.

Çamaşır makinem ve buzdolabim samsung.Şeytan kulağına kurşun 8 senedir tık demediler.Şiddetle tavsiye ederim.

buzdolabınızın modeli nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…