Samsung S3 telefonumun cami çatladi ..yardımmm

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Yere düşündüm ve kapagi acilarak yere kapaklandi cami boydan boya catadi..telefoncuya gittim burada olmaz ilde olur burada hem ustasini bulamazsin hem pahali olur dedi.ilde hem daha uygun olur dedi.
Kizlar hala ayni teli kullaniyorum cok fazla goze carpmiyor ve şükür dokunmatigi hala eskisi gibi..sanirim on cami çatlak..
başına böyle birşey gelen var mı???:(( ne kadara yaptırabilirim netten araştırdım 90 tl te var sma guvenilirlik ??????
pofff bir bu eksikti ama ne diyelim Rabbim beterinden saklasin.

benim değilde bi arkadaşımın başına geldi telefonu aldı bir ay sonra camı çatladı ama ekran görünmediği için kullanamadı mecburen yaptırdı yaklaşık 300 liraya yaptırdı diye hatırlıyorum üstelik yapan kişi el emeğini falan içinden çıkmış tanıdık olduğu için 90 liraya yapıalcaksa bedava ama bence iyi araştır 90 lirayı boşa vermiş olma tutar pencere camı takarlar falan :27: :52: iki günlük olmasın .geçmiş olsun canım bu arada benimde en çok korktuğum bu s3 ler s4 ler çok hassas bu konuda :31::31:

Arastirmalarima göre on cam catlarsa maliyet düşüyor. Ama arkadasininki ekran karardigina göre dokunmatik falan kalmamis..benim inşallah tahminimdir on cam degisikligii ole kalir...telefoncuya boyle bir sure kullansam sikinti olur mu dedim hayir olmaz isterseniz rahatsiz etmiyorsa kalsin boyle dedi.. bilmiyorum..umarım uçuk bir fiyat ödemem:Sss

evet haklısın onunki görünmez olduğuna göre dokunmatik gittiğine göre daha hasarlıymış demekki inşallah az bi fiyata değiştirirsin canım rahatsız etmiyosa bencede hemen değiştirme kullan biraz bütçen rahatlayınca değiştirirsin

evet haklısın onunki görünmez olduğuna göre dokunmatik gittiğine göre daha hasarlıymış demekki inşallah az bi fiyata değiştirirsin canım rahatsız etmiyosa bencede hemen değiştirme kullan biraz bütçen rahatlayınca değiştirirsin

Teşekkür ederim tatli dilli kk üyesi :)))))

Back
X