SAMSUNLU Arkadaşlar..uygun nereler var!!

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Mrb arkadaslar.konuyu nereye acicagimi bilemiyorum..ilgili yere tasinir artik..haftasonu samsuna gidicem..giyim ayakkabi alisverisine..burda bir bluz 20-30 dan aşagı degil..bildiginiz yerler varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

Mrb arkadaslar.konuyu nereye acicagimi bilemiyorum..ilgili yere tasinir artik..haftasonu samsuna gidicem..giyim ayakkabi alisverisine..burda bir bluz 20-30 dan aşagı degil..bildiginiz yerler varsa bilgilendirirseniz sevinirim..
Nerdesin ki Samsun'a gideceksin? Yakın ama küçük bir yerde misin?
"Paris'e alış verişe gideceğim" gibi olmuş.:KK59:

Nerdesin ki Samsun'a gideceksin? Yakın ama küçük bir yerde misin?
"Paris'e alış verişe gideceğim" gibi olmuş.:KK59:
Samsuna 3 saatlik uzaklikta oturuyorum.daha oncede gitme dolasma sansim olmadi..burasida pahalli oraya gitme firsatim varken degerlendirmek istedim

mecideyede bulabilirsin aradığını :KK66:

3 saatlik mesafede iseniz ya ordu yada giresun dasınız aklıma oralar geldi cidden eger ordu falan sa buralarda hem pahallı hemde aışveriş yapacak dogru dürüst dükkan yok ya, bende gidiyorum samsuna , samsunda bir sürü alışveriş merkezleri var makro avm gibi, kapalı rus pazarı var hemen girişte , meydanın orda magazalar var, büyük şehir aradııgınız bulursunuz gezin bol bol.

3 saatlik mesafede iseniz ya ordu yada giresun dasınız aklıma oralar geldi cidden eger ordu falan sa buralarda hem pahallı hemde aışveriş yapacak dogru dürüst dükkan yok ya, bende gidiyorum samsuna , samsunda bir sürü alışveriş merkezleri var makro avm gibi, kapalı rus pazarı var hemen girişte , meydanın orda magazalar var, büyük şehir aradııgınız bulursunuz gezin bol bol.
Giresundayim..dediginiz gibi yok bisi burda..mecidiye duydum rus pazari falan iyiymis orlar bakicam artik..en azindan kisliklari tamamlarim

Gazi caddesinde karol mu ne öyle bi yer var lise caddesi tarafında orda hem ucuz hem güzel şeyler var :) onun haricinde mecidiye de bulabilirsin. Rus pazarı da olabilir

Rus pazari ve mecidiyeds daha uygundur istiklal uzeri dukkanlarda markali urunler olan dukkanlar var ama biraz tuzlu piazza avm ve yesilyurt avm var orda indirimli urunlere bakabilirsin

eskiden mecidiyeye gider alışverişimi ordan yapardım ama piazza açıldı şimdi başka bir yere uğramadan her işimi orda halledip dönüyorum bende yakın bir ilçesinde oturuyorum bu arada yeme içme çocuklarla kapalı alan daha rahat oluyor...

20-30dan aşağı bluz kaldı mı:KK57:

Back
X