• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samsunn

anne tarafım samsun atakumlu. samsuna her yaz giderim. atakumda oturan varmı acaba

arkadaşlar siz bari bana yardım edin samsunu istemeyi düşünüyoruz dilekçede yaşanılabilir bir şehir mi?tavsiye ediyormusunuz ev kiraları biraz pahalı gibi geldi bana ama çok istiyorum denizli bir yerde oturmayı.içanadoluda yaşamaktan sıkıldım ege ve akdenizden daha sıcakgeliyor bana karadeniz.tabbi karadeniz de de samsun özellikle.evinizde börtü böcek kertenkele tarzı şeyler oluyormu denizli yerlerde oluyor deniliyor ne kadar doğru bunlar karar vermem için önemli benim için ayrıca evinizde nem küf kokusu olup eşyalara siniyormu.abim istanbuldan sivasa geldiğinde kıyafetleri acaip küflü nemli kokardı.yardım edin lütfen teşekkürler.

arkadaşlar siz bari bana yardım edin samsunu istemeyi düşünüyoruz dilekçede yaşanılabilir bir şehir mi?tavsiye ediyormusunuz ev kiraları biraz pahalı gibi geldi bana ama çok istiyorum denizli bir yerde oturmayı.içanadoluda yaşamaktan sıkıldım ege ve akdenizden daha sıcakgeliyor bana karadeniz.tabbi karadeniz de de samsun özellikle.evinizde börtü böcek kertenkele tarzı şeyler oluyormu denizli yerlerde oluyor deniliyor ne kadar doğru bunlar karar vermem için önemli benim için ayrıca evinizde nem küf kokusu olup eşyalara siniyormu.abim istanbuldan sivasa geldiğinde kıyafetleri acaip küflü nemli kokardı.yardım edin lütfen teşekkürler.

Merhaba canım kiralar çok pahalı değil en lüks evler 500 tl standart doğalgazlı bir daire 300 tl den başlıyor örneğin ben sitede oturuyorum çocuk oyun parkı otoparkı marketi berberi vs. herşeyi var 375 tl veriyorum ve 6 odalı ;) bundan önceki evim 200 tl idi kirası bir apt. dairesi idi çoğu kez kertenkele ve türlü türlü böceklere rastlıyordum ve bu sepeple taşındım kurtuldum o her eve mahsus değil .. ucuz etin yahnisi yenmez misali.. nem oranına gelince evet biraz yüksek ama yazın evler çok sıcak olmuyor mesela benimki klimalı değil ama camı açtığımda o denizin esintisi klima gibi ferahlatıyor insanı birde atakum özellikle çok güzel .. yazın cafeler restaurantlar sabahlara kadar açık ve ucuz bir şehir ;)

selam kızlar kısmetse seneye bence Samsun Atakum'lu oluyorum
şimdi istanbul'da yaşıyoruz ve çok hevesliyim samsun için :52:

Ben Samsun'da 4 sene yaşadım.1 sene Samsun merkezde 3 sene Atakum'da oturdum.Atakum gerçekten çok yaşanılası bir yer her bakımdan.Çok gelişmiş,nezih bir yer.Merkez için aynı şeyi söyleyemem.Samsun'dan ayrılmam çok zor oldu.Şimdiden çok özledim.İstanbul'a taşınıcam.

Back
X