- 18 Mayıs 2013
- 171
- 96
- 118
- Konu Sahibi NoktaylaVirgul
-
x yani sevgilin reddetmiş ya işte sen neyi dert ediniyorsun böyle yaparak ona itersin haberin olsun.İyi bayramlar kızlar... Nasıl başlayacağımı bilemeyerek anlatıyorum; sevgilimle aramız bozukken hiç samimiyeti olmayan bi' kız, iş arkadaşı diyelim; moralsiz olduğunu fark edince önce umarım aranız düzelir gibisinden muhabbet kuruyor... (Aramız limoni demesine gerek varmış gibi... Neyse.) İşle ilgili sorular sorunlar aracılığıyla konuşmaya çalışmış, yani anladığım kadarıyla. Nasıl oluyorsa en sonunda "Sana bağlanmaya başladım" diyebilmiş. Kısaca X diyeyim benim aptala, bunu söyletecek umudu vermediğini, böyle hisleri varsa kesinlikle karşılıksız olduğunu falan söylemiş. (Gördüm yazdıklarını.) Neyse biz barıştık bu arada kızın çalıştığı avm'ye gidiyoruz arada, beni göstermeye çalışır gibi. Bi' kere onsuz gittim arkamdan kızın sesi geliyor arkadaşına fısıldıyor bu X'in sevgilisi diye. Ay sanki kuma gelmişim nasıl kıskanç, sinsi... Ben ciddi ciddi taktım kafaya suç kızda değil, yüz buldu falan diye. Sonra benim kurcalamam dert edinmem sonucu X kıza apaçık yazdı sana umut verdim mi diye... Uzattım,toparlıyorum. Bu kız takıntım oldu... Aradan iki üç ay geçti hala rüyalarımda. Paranoyak oldum; günde on kez profiline bakıyorum, güzel kız diyorum. Acaba X pişman oldu mu reddettiğine diyorum. Ne yapayım sizce, bitirmeli miyim?...
kız demiş evet. Bizi gördüğünde kaçacak delik aramıştı. Ama beni yalnız gördüğünde de yiyecekti sanki kinci.kız mı demiş sana bağlanmaya başladım diye, yani erkek arkadaşınızın moralsiz anını yakalayıp kullanmaya çalışmış kendince, gerçi bu durumu genelde erkekler kullanırlar :)
kız demiş evet. Bizi gördüğünde kaçacak delik aramıştı. Ama beni yalnız gördüğünde de yiyecekti sanki kinci.
sonuçta barışmışsınız adama güvenmiyorsan neden barıştınİyi de geyik mesajlarına cevap yazmış olması bile umut vermek değil mi :/ ayıp olmasın diye vermişmiş. Ama yaptığımın itmek olduğunu kesinlikle kabul ediyorum.
Sevgilin pas vermemiş ama sen böyle yaparak sanki ortada birşey varmış gibi yağarsan eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın. Zaten kızın gözüde sendedir emin ol o da giriyodur her dakka senin profiline tek önerim bemce kendine 2 kat özen göster yelloza kaptırma adamı.İyi bayramlar kızlar... Nasıl başlayacağımı bilemeyerek anlatıyorum; sevgilimle aramız bozukken hiç samimiyeti olmayan bi' kız, iş arkadaşı diyelim; moralsiz olduğunu fark edince önce umarım aranız düzelir gibisinden muhabbet kuruyor... (Aramız limoni demesine gerek varmış gibi... Neyse.) İşle ilgili sorular sorunlar aracılığıyla konuşmaya çalışmış, yani anladığım kadarıyla. Nasıl oluyorsa en sonunda "Sana bağlanmaya başladım" diyebilmiş. Kısaca X diyeyim benim aptala, bunu söyletecek umudu vermediğini, böyle hisleri varsa kesinlikle karşılıksız olduğunu falan söylemiş. (Gördüm yazdıklarını.) Neyse biz barıştık bu arada kızın çalıştığı avm'ye gidiyoruz arada, beni göstermeye çalışır gibi. Bi' kere onsuz gittim arkamdan kızın sesi geliyor arkadaşına fısıldıyor bu X'in sevgilisi diye. Ay sanki kuma gelmişim nasıl kıskanç, sinsi... Ben ciddi ciddi taktım kafaya suç kızda değil, yüz buldu falan diye. Sonra benim kurcalamam dert edinmem sonucu X kıza apaçık yazdı sana umut verdim mi diye... Uzattım,toparlıyorum. Bu kız takıntım oldu... Aradan iki üç ay geçti hala rüyalarımda. Paranoyak oldum; günde on kez profiline bakıyorum, güzel kız diyorum. Acaba X pişman oldu mu reddettiğine diyorum. Ne yapayım sizce, bitirmeli miyim?...
ayy şu mutsuz halimle bile güldürdü yorumunuz çok teşekkürlerSevgilin pas vermemiş ama sen böyle yaparak sanki ortada birşey varmış gibi yağarsan eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın. Zaten kızın gözüde sendedir emin ol o da giriyodur her dakka senin profiline tek önerim bemce kendine 2 kat özen göster yelloza kaptırma adamı.
Zaten özümde takıntılı, kuruntulu, paranoyak, manyak bişeydim iyice çöktüm özgüven sıfır. Bi de eskisi kadar önemsenmiyomuş gibi hissediyorum. Mesajlaşmaktan sıkılıyomuş artık, günde 2 dk aramak yeterli geliyo "artık"Zaten istememiş sevgilin gayet açıkça reddetmiş kızı.
Niye kuruntu ediyorsun ki? Cidden böyle bir neden ayrılmayı düşünmen saçmalık.
Zaten özümde takıntılı, kuruntulu, paranoyak, manyak bişeydim iyice çöktüm özgüven sıfır. Bi de eskisi kadar önemsenmiyomuş gibi hissediyorum. Mesajlaşmaktan sıkılıyomuş artık, günde 2 dk aramak yeterli geliyo "artık"
İyi bayramlar kızlar... Nasıl başlayacağımı bilemeyerek anlatıyorum; sevgilimle aramız bozukken hiç samimiyeti olmayan bi' kız, iş arkadaşı diyelim; moralsiz olduğunu fark edince önce umarım aranız düzelir gibisinden muhabbet kuruyor... (Aramız limoni demesine gerek varmış gibi... Neyse.) İşle ilgili sorular sorunlar aracılığıyla konuşmaya çalışmış, yani anladığım kadarıyla. Nasıl oluyorsa en sonunda "Sana bağlanmaya başladım" diyebilmiş. Kısaca X diyeyim benim aptala, bunu söyletecek umudu vermediğini, böyle hisleri varsa kesinlikle karşılıksız olduğunu falan söylemiş. (Gördüm yazdıklarını.) Neyse biz barıştık bu arada kızın çalıştığı avm'ye gidiyoruz arada, beni göstermeye çalışır gibi. Bi' kere onsuz gittim arkamdan kızın sesi geliyor arkadaşına fısıldıyor bu X'in sevgilisi diye. Ay sanki kuma gelmişim nasıl kıskanç, sinsi... Ben ciddi ciddi taktım kafaya suç kızda değil, yüz buldu falan diye. Sonra benim kurcalamam dert edinmem sonucu X kıza apaçık yazdı sana umut verdim mi diye... Uzattım,toparlıyorum. Bu kız takıntım oldu... Aradan iki üç ay geçti hala rüyalarımda. Paranoyak oldum; günde on kez profiline bakıyorum, güzel kız diyorum. Acaba X pişman oldu mu reddettiğine diyorum. Ne yapayım sizce, bitirmeli miyim?...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?