Sana bağlanıyorum...

NoktaylaVirgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
171
96
118
İyi bayramlar kızlar... Nasıl başlayacağımı bilemeyerek anlatıyorum; sevgilimle aramız bozukken hiç samimiyeti olmayan bi' kız, iş arkadaşı diyelim; moralsiz olduğunu fark edince önce umarım aranız düzelir gibisinden muhabbet kuruyor... (Aramız limoni demesine gerek varmış gibi... Neyse.) İşle ilgili sorular sorunlar aracılığıyla konuşmaya çalışmış, yani anladığım kadarıyla. Nasıl oluyorsa en sonunda "Sana bağlanmaya başladım" diyebilmiş. Kısaca X diyeyim benim aptala, bunu söyletecek umudu vermediğini, böyle hisleri varsa kesinlikle karşılıksız olduğunu falan söylemiş. (Gördüm yazdıklarını.) Neyse biz barıştık bu arada kızın çalıştığı avm'ye gidiyoruz arada, beni göstermeye çalışır gibi. Bi' kere onsuz gittim arkamdan kızın sesi geliyor arkadaşına fısıldıyor bu X'in sevgilisi diye. Ay sanki kuma gelmişim nasıl kıskanç, sinsi... Ben ciddi ciddi taktım kafaya suç kızda değil, yüz buldu falan diye. Sonra benim kurcalamam dert edinmem sonucu X kıza apaçık yazdı sana umut verdim mi diye... Uzattım,toparlıyorum. Bu kız takıntım oldu... Aradan iki üç ay geçti hala rüyalarımda. Paranoyak oldum; günde on kez profiline bakıyorum, güzel kız diyorum. Acaba X pişman oldu mu reddettiğine diyorum. Ne yapayım sizce, bitirmeli miyim?...

kız mı demiş sana bağlanmaya başladım diye, yani erkek arkadaşınızın moralsiz anını yakalayıp kullanmaya çalışmış kendince, gerçi bu durumu genelde erkekler kullanırlar :)

x yani sevgilin reddetmiş ya işte sen neyi dert ediniyorsun böyle yaparak ona itersin haberin olsun.

Erkek arkadaşınızın sizi sevip sevmediğini anlarsınız, yani bir şüphe uğruna bitirmeyin tabi.
Ama erkek arkadaşınızda yolunda olmayan bir durum, size karşı soğukluk falan varsa bilemem.
Ama onu reddetmiş işte senle barışmış, sevmese barışmazdı ki..

İyi de geyik mesajlarına cevap yazmış olması bile umut vermek değil mi :/ ayıp olmasın diye vermişmiş. Ama yaptığımın itmek olduğunu kesinlikle kabul ediyorum.

kız mı demiş sana bağlanmaya başladım diye, yani erkek arkadaşınızın moralsiz anını yakalayıp kullanmaya çalışmış kendince, gerçi bu durumu genelde erkekler kullanırlar :)
kız demiş evet. Bizi gördüğünde kaçacak delik aramıştı. Ama beni yalnız gördüğünde de yiyecekti sanki kinci.

kız demiş evet. Bizi gördüğünde kaçacak delik aramıştı. Ama beni yalnız gördüğünde de yiyecekti sanki kinci.

erkek arkaşın bir an ki boşlukta dertlenmiş ve anlatmış olabilir derdini ama kızın bunu fırsat bilmesi çok itici bir durum, erkek arkadaşına söyle bir daha anlatmasın elin kızına derdini, kendi cinsine anlatsın, neler oluyor dünya da artık kızlar bile fırsat bulma derdine düşmüş

İyi de geyik mesajlarına cevap yazmış olması bile umut vermek değil mi :/ ayıp olmasın diye vermişmiş. Ama yaptığımın itmek olduğunu kesinlikle kabul ediyorum.
sonuçta barışmışsınız adama güvenmiyorsan neden barıştın

yok barıştıysan neden eşeliyorsun

Sevgilin pas vermemiş ama sen böyle yaparak sanki ortada birşey varmış gibi yağarsan eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın. Zaten kızın gözüde sendedir emin ol o da giriyodur her dakka senin profiline tek önerim bemce kendine 2 kat özen göster yelloza kaptırma adamı.

Zaten istememiş sevgilin gayet açıkça reddetmiş kızı.

Niye kuruntu ediyorsun ki? Cidden böyle bir neden ayrılmayı düşünmen saçmalık.

ayy şu mutsuz halimle bile güldürdü yorumunuz çok teşekkürler kızı görseniz iki ayda evrim geçirdi resmen. Neyse belki okuyodur o da, şımarmasın

Zaten istememiş sevgilin gayet açıkça reddetmiş kızı.

Niye kuruntu ediyorsun ki? Cidden böyle bir neden ayrılmayı düşünmen saçmalık.
Zaten özümde takıntılı, kuruntulu, paranoyak, manyak bişeydim iyice çöktüm özgüven sıfır. Bi de eskisi kadar önemsenmiyomuş gibi hissediyorum. Mesajlaşmaktan sıkılıyomuş artık, günde 2 dk aramak yeterli geliyo "artık"

Aaa burası biraz garip geldi bana. Günde 2 dk aramak yeterli mi geliyormuş?

Ya biz sevgilimle 4 yıldır beraberız her saat başı konuşuruz..Nasıl günde 2 dk aramak yeterli oluyor?

Yoksa her saat başı 2 dk mı arıyor? Koskoca 1 günde 2 dk konusmuyorsunuzdur herhalde değil mi?

2 dk 'yı biraz abarttım ama işten fırsatı olmadığı için (benim de) bi sabah gidiyorum derken bir de akşam çıkışta konuşabiliyoruz... oldukça kısıtlı, yarım saat olmuyordur yani

Bitirmek icin erken fakat sakin sevgilinle o kizi hatirlatacak tek kelime etme onu katiyyen hatirlatma onu sürekli dile getirirsen ona merakini baslatirsin istemeden

Boşverin ya barışmışsınız işte bunlarla ilişkinizi bulandırmayın.
Ne olursa olsun özgüveniniz yerinde olsun.
Erkekler özgüveni düştüğü zaman kadının, tuhaf bir şekilde uzaklaşıyorlar.
Yani o sorunu artık dert etmeyin, sevgiliniz konuyu açsa bile amaan boşver umrumda değil hem o zaman neden o kadar abarttığımı anlamıyorum bile falan deyin. Sizin önemsiz gördüğünüz şeye oda takılmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…