- 18 Mayıs 2013
- 171
- 96
- 118
- Konu Sahibi NoktaylaVirgul
İyi bayramlar kızlar... Nasıl başlayacağımı bilemeyerek anlatıyorum; sevgilimle aramız bozukken hiç samimiyeti olmayan bi' kız, iş arkadaşı diyelim; moralsiz olduğunu fark edince önce umarım aranız düzelir gibisinden muhabbet kuruyor... (Aramız limoni demesine gerek varmış gibi... Neyse.) İşle ilgili sorular sorunlar aracılığıyla konuşmaya çalışmış, yani anladığım kadarıyla. Nasıl oluyorsa en sonunda "Sana bağlanmaya başladım" diyebilmiş. Kısaca X diyeyim benim aptala, bunu söyletecek umudu vermediğini, böyle hisleri varsa kesinlikle karşılıksız olduğunu falan söylemiş. (Gördüm yazdıklarını.) Neyse biz barıştık bu arada kızın çalıştığı avm'ye gidiyoruz arada, beni göstermeye çalışır gibi. Bi' kere onsuz gittim arkamdan kızın sesi geliyor arkadaşına fısıldıyor bu X'in sevgilisi diye. Ay sanki kuma gelmişim nasıl kıskanç, sinsi... Ben ciddi ciddi taktım kafaya suç kızda değil, yüz buldu falan diye. Sonra benim kurcalamam dert edinmem sonucu X kıza apaçık yazdı sana umut verdim mi diye... Uzattım,toparlıyorum. Bu kız takıntım oldu... Aradan iki üç ay geçti hala rüyalarımda. Paranoyak oldum; günde on kez profiline bakıyorum, güzel kız diyorum. Acaba X pişman oldu mu reddettiğine diyorum. Ne yapayım sizce, bitirmeli miyim?...