SANA BIRSEYLER HISSEDIYORUM DEDI.HAYALLERIM SUYA DÜŞTÜ.

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.068
448
Kizlar geçen gün konu açmıştım.is,araba,maaş....cok mutluydum.simdi çok mutsuzum.

Şöyleki adam çok zengin diye anlattı.. .islerinden bahsetti.bende o anda ona bir soru sordum ki tam yerinde sordum.neden büronuz burda carsida değil?...cunku öyle bir is sahibinin ofisi bulunduğu yere layık değildi.. ..
Neyse beni aradı.ise alındığını söyledi.hatta yanımdayken gelen telefonlara aldım eleman dedi.neyse iki gün geçti başlıycam ama aramiyor.ben aradım isim var akşam ararım dedi.iki gün geçti aramadı.msj attım.bana net olun basliycakmiyim ve ne zmn.aradi beni dedi ki,
Bana kızmayın siz çok düzgün,Çok hanım çok ahlaklı bir bayansınız.ben sizi burda çalıştıramam. Size bir şey yapmaktan korkuyorum..ben size karşı bir şeyler hissediyorum size zarar vermekten korkuyorum.bende olmaz artık ztn.dedim.kapattim.iki ek sonra tekrar aradı,bir tanıdığım var onun bürosunda çalışırmısçalışırmısin, Ben seni çok sevdim.sen başka farklı bir bayansın.cok hanımsın.senin gibisi ni hayatta bulamam.ama anla beni dedi.bende istemediğimi bir daha aramamasini söyledim.
Şimdi kızlar aklima gelen ne biliyormusunuz? Ofis sıfır di.yeni.hic kimse yok.anlattigi kadarıyla büyük firmanın çalışanı hiç yok.boyle büyük firmanın bir temizlikçisi dahi yok.kesinlikle orda is ilanı verip bayanları tuzağa düşüreceklerdi.. ....ayyyyyy allahım ordaki an geldi aklima.ust katlarda benim dedi.orasi da belki yuvalarıydı.belki adam bana merhamet etti.ayni memleketiydik cunku.of of.cok kötü duygularım .erkeklerden nefret eder haldeyim.insanlari tanımak istemiyorum.

Şöyleki adam çok zengin diye anlattı.. .islerinden bahsetti.bende o anda ona bir soru sordum ki tam yerinde sordum.neden büronuz burda carsida değil?...cunku öyle bir is sahibinin ofisi bulunduğu yere layık değildi.. ..

siz bu konusmayi nerde yaptiniz ofisinde mi ofisindeyse nasil gittiniz oraya yani nasil eleman aradiklarini ogrendiniz

siz bu konusmayi nerde yaptiniz ofisinde mi ofisindeyse nasil gittiniz oraya yani nasil eleman aradiklarini ogrendiniz
Bulunduğum ilin is ilan sayfası var.ordan buldum.evt ofisine gittim.bu konuşmayı telefonda yaptık cnm.orda yapsam bağırır siteyi ayağa kaldırırdım.korkudan tabiiki.

Unutmaya çalış Allah korumuş seni canım çok geçmiş olsun inşallah adamda insafa gelir böyle emelleri varsa vazgeçerler umarım...

Çok Mutlu olmuştum senin adına ya bu insanlar neden bu kadar adi:( senin bi arkadaşın aracı olmamış mıydu yanlış mı hatırladım

Kizlar geçen gün konu açmıştım.is,araba,maaş....cok mutluydum.simdi çok mutsuzum.

Neyse beni aradı.ise alındığını söyledi.hatta yanımdayken gelen telefonlara aldım eleman dedi.neyse iki gün geçti başlıycam ama aramiyor.ben aradım isim var akşam ararım dedi.iki gün geçti aramadı.msj attım.bana net olun basliycakmiyim ve ne zmn.aradi beni dedi ki,
Bana kızmayın siz çok düzgün,Çok hanım çok ahlaklı bir bayansınız.ben sizi burda çalıştıramam. Size bir şey yapmaktan korkuyorum..ben size karşı bir şeyler hissediyorum size zarar vermekten korkuyorum.bende olmaz artık ztn.dedim.kapattim.iki ek sonra tekrar aradı,bir tanıdığım var onun bürosunda çalışırmısçalışırmısin, Ben seni çok sevdim.sen başka farklı bir bayansın.cok hanımsın.senin gibisi ni hayatta bulamam.ama anla beni dedi.bende istemediğimi bir daha aramamasini söyledim.
Şimdi kızlar aklima gelen ne biliyormusunuz? Ofis sıfır di.yeni.hic kimse yok.anlattigi kadarıyla büyük firmanın çalışanı hiç yok.boyle büyük firmanın bir temizlikçisi dahi yok.kesinlikle orda is ilanı verip bayanları tuzağa düşüreceklerdi.. ....ayyyyyy allahım ordaki an geldi aklima.ust katlarda benim dedi.orasi da belki yuvalarıydı.belki adam bana merhamet etti.ayni memleketiydik cunku.of of.cok kötü duygularım .erkeklerden nefret eder haldeyim.insanlari tanımak istemiyorum.
Boyle düşünen adam varmi daha dunyada sana zarar veririm calistiramam diye bir inaanda ilk duydum ya cok vicdanli yada bahane artik bilemicem.erken sevincler hep boyle hüsrana donüşünuyorya cok sinir oluyorum nezman sevincimizi paylasiriz ardindan hemn bir hüsran:( Allahim bundan sonrasini hayrlisi etsin insalaalh

Sen Kurtulmuşsun çok şükür de oraya sahipsiz,parasız,garip kızcağızlar da gidiyordur. Baktı ki sen soruşturmaya başladın neden ofis çarşıda değil vs demiştir bundan bize ekmek çıkmaz açıkgöz bu. Şikayet etmesen de ihbar et bari. Başkalarına da yazık...

Cok gecmis olsun, şikayet
Benim de aklima bu geldi açıkçası.facebookuna baktım.akrabalari gariban.bana söylediği isimle facedeki isim aynı değil.ya bi de bunlar ya birilerine para getiriyorsa yaptıkları ise de gozyumuluyorsa bu seferde kim şikayet etti diye öğrenirlerse of of...ofiside çocuk şube mudurluguyle karşı karşıya.

Boyle düşünen adam varmi daha dunyada sana zarar veririm calistiramam diye bir inaanda ilk duydum ya cok vicdanli yada bahane artik bilemicem.erken sevincler hep boyle hüsrana donüşünuyorya cok sinir oluyorum nezman sevincimizi paylasiriz ardindan hemn bir hüsran:KK43: Allahim bundan sonrasini hayrlisi etsin insalaalh
Evt cok doğru söyledin arkadaşım.her sevincin ardından bir hüzün.. .bana pırlanta almıştı eşim.ilk defa böyle bir hediye çok mutluydum.sadece 5 gun takabildim.ogrendimki pisliklerinin karsiligiymis. Olsun pırlantasız olsun hayat,Biz çulda da otururuz,,,yeterki ahlaklı bir hayatımız olsun.

Back
X