D DenizYildizi Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 20 Ocak 2008 Mesajlar 633 Emoji Skoru 32 Puanlar 643 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi DenizYildizi #1 bu yağ pilav makarna gibi yemeklerde kullanılabilirmi ?
M Masewu Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 42 Emoji Skoru 1 Puanlar 13 Yer İstanbul 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi DenizYildizi #2 Canım ben denedim biraz ağır oluyor
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2011 Mesajlar 5.181 Emoji Skoru 1.754 Puanlar 448 4 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi DenizYildizi #3 evet kullanabilirsin. neden olmasın ki ama pilavda yağı kavurmazsan kokusu ağır oluyor, kavursan da yanmış olduğundan sağlıksız en güzeli sıvıyağla tereyağını karıştır. sade tereyağı da ağır olur artı o da eriyene kadar yanar
evet kullanabilirsin. neden olmasın ki ama pilavda yağı kavurmazsan kokusu ağır oluyor, kavursan da yanmış olduğundan sağlıksız en güzeli sıvıyağla tereyağını karıştır. sade tereyağı da ağır olur artı o da eriyene kadar yanar
nickjonas Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2011 Mesajlar 141 Emoji Skoru 11 Puanlar 118 Yer Çanakkale 13 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi DenizYildizi #4 Normal margarinden bir farkı yok gibi geliyor bana. Kullanılabilir sanırım ama yine de margarin yerine tereyağ daha sağlıklı bir tercih olur
Normal margarinden bir farkı yok gibi geliyor bana. Kullanılabilir sanırım ama yine de margarin yerine tereyağ daha sağlıklı bir tercih olur