sana susuyorum

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
susuyorum senin ardından hala ne tek bir cümleye değersin ne de gözyaşlarıma ben sadece kendime konuşuyorum kendime kızıyor kendime lanetler yağdırıyorum lugatımdaki küfürleri itinayla sayıyorum kendime ama sana susuyorum biliyorum ki gelmişine geçmişine saydırılmayacak kadar geçmişsin bana sayıyor sana susuyor bu dil bu yürek bilmekte ki bu kalp sen beş para etmezsin değerin ederin belli ama bilirim suskunluğum en büyük ceza sana konuşmalarımım haddi hesabı yoktu sana dil dökmelerimin onlarım yapamadığını susmalarım yaptı ben hala susuyor sen ise sadece konuşmamı belliyorsun ama konuşmayacak kadar geçmissin benden geçemediğim ise sadece suskunluk.......

sen yasakdın yanlıştın ama yasandın en güzel aşkımdın ve ben en çok sana yakıştım bu aşkda yaşanmaması gereken ayrılıktı işte oda yaşandı baŞa gelen çekilirmiş kanayan en güzel yaram

sen yasakdın yanlıştın ama yasandın en güzel aşkımdın ve ben en çok sana yakıştım bu aşkda yaşanmaması gereken ayrılıktı işte oda yaşandı baŞa gelen çekilirmiş kanayan en güzel yaram

cnm degmeyeck bi insan icin kanatma o yarayi birak kabuk baglasin artik :) en mantiklisi bu

bağlamıstı tekrar kanadı canım şimdi ise kanamaya devam ediyor ve ben bu acıyla ciğerimden kanıyorum çok ama çok özlemişim onu guya unutmusum demek ki ben hep kendimi kandırmısım yazık banada kalbimede

bağlamıstı tekrar kanadı canım şimdi ise kanamaya devam ediyor ve ben bu acıyla ciğerimden kanıyorum çok ama çok özlemişim onu guya unutmusum demek ki ben hep kendimi kandırmısım yazık banada kalbimede

gecmesine izin ver sadece bende bugün birden tuhaflastim nedendir bilmiyorum... Özledim evet bununla yüzlesmekten korkmuyorum son 4 gundur surekli ruyamda goruyorum onu fakat Buna takilmamayi da biliyorum artik o mutluyken ben kendimi uzmek onu dusunmek istemiyorum saatlerce uzulsem dusunsem bana ne faydasi var kafami dagitmak zorundayim sende oylesin... Birgun gelecek bi anda bitecek iste bekliyorum o gunun gelmesini dualar ediyorum Boyle durumlarda Allahim hayirlisini versin baska dert vermesin

bende geçmesine izin veriyorum ama unuttuğumu sanarak yanılmışım bir resmi beni alabora etti ama o dönemde hep yok saydım acımı demek ki şimdi çıkıyor bende acımı layıkıyla yaşadığımı sanıyordum yaşamamışım şimdi aynı hatayı yapmayacağım acımı tam anlamıyla yaşayacağım ne kadar sürdüğü umurumda değil böyle unuttum deyip gülümserken başa sarmak daha acı o yüzden ne kadar sürdüğü umurumda değil sadece geçsin ve bitsin bek beklemedeyim ama o başkasına ait bu işimi daha da zorlaştırıyor rabbim bize ve bizim gibilere yardım etsin

susuyorum senin ardından hala ne tek bir cümleye değersin ne de gözyaşlarıma ben sadece kendime konuşuyorum kendime kızıyor kendime lanetler yağdırıyorum lugatımdaki küfürleri itinayla sayıyorum kendime ama sana susuyorum biliyorum ki gelmişine geçmişine saydırılmayacak kadar geçmişsin bana sayıyor sana susuyor bu dil bu yürek bilmekte ki bu kalp sen beş para etmezsin değerin ederin belli ama bilirim suskunluğum en büyük ceza sana konuşmalarımım haddi hesabı yoktu sana dil dökmelerimin onlarım yapamadığını susmalarım yaptı ben hala susuyor sen ise sadece konuşmamı belliyorsun ama konuşmayacak kadar geçmissin benden geçemediğim ise sadece suskunluk.......

Senden geçebilenden geçmezsen geçmeyi bilmezsen,daha çok geçerler senden ...
Suskunluk acıdır,acıtır... Sus... Sen sustukça, konuşman için bekleyen seni susturduğuna utanır :34:

çok güzel yazmıssın canım çok beyendim saol aynen susuyorum SUSKUNLUĞUM SUSTURANA ARMAĞANIM OLSUN:(((

Back
X