Sanal Alem ve biz KK üyeleri

Sanki sanal alem oldugu icin bazi kisiler daha kolay karsidakine hakaret edebiliyor veya dalga gecebiliyor.

ama bazilarida sanki burada kendini Alikiran Baskesen saniyor gibi geliyor bana,yani biraz fazla kaptiriliyor kendini olaylara ve burada gercek hayatta yapamadiklarini yapiyorlar.

Ama var bu malesef bizim toplumda,karsindakinin hayatina fazla burnunu sokmak,ve bazen sinirlari bilmemek.

Sanal aleme ne kadar kapiliyoruz?

ne kadar mesafe olmali?

aynen yorumlarına ve düşüncelerine katılıyorum arkadaşım bazı insanların hadsiz yorumları yoruma açık bir konu diye istediğim yorumu yazarım kaldıramıyorsan moralini bozuyorsan girmezsin yazmazsın gibi küstah yorumları çok seviyesizce oluyor.. ne yani herkesin söylediğine gülüp geçmek zorundamı insanlar! bunu kaldırmak zorunda mı? herkesin bir özel hayatı var kimse reel hayatında ne yaşıyor burdaki kimse bilemez! bu kadar insanların hayatına burnunu sokmak alaycı tavırlarla yorum yazmak hoş değil!herkes sınırını bilmeli ölçüyü kaçırmamalı..hakaret ve küfür zaten basitliğin dibe vurmuş hali.. biri derdim var diye konu açıyor bazıların insanın derdine dert katıyor yardımcı olup fikir öneri sunmak yerine nerden konuyu açtım sıkıntımı paylaştım derditiyor adeta.. ne gerek var karşındaki insanın canını acıtmaya:50:

aynen yorumlarına ve düşüncelerine katılıyorum arkadaşım bazı insanların hadsiz yorumları yoruma açık bir konu diye istediğim yorumu yazarım kaldıramıyorsan moralini bozuyorsan girmezsin yazmazsın gibi küstah yorumları çok seviyesizce oluyor.. ne yani herkesin söylediğine gülüp geçmek zorundamı insanlar! bunu kaldırmak zorunda mı? herkesin bir özel hayatı var kimse reel hayatında ne yaşıyor burdaki kimse bilemez! bu kadar insanların hayatına burnunu sokmak alaycı tavırlarla yorum yazmak hoş değil!herkes sınırını bilmeli ölçüyü kaçırmamalı..hakaret ve küfür zaten basitliğin dibe vurmuş hali.. biri derdim var diye konu açıyor bazıların insanın derdine dert katıyor yardımcı olup fikir öneri sunmak yerine nerden konuyu açtım sıkıntımı paylaştım derditiyor adeta.. ne gerek var karşındaki insanın canını acıtmaya:50:

Demek ki gerek surada,

ya bu insanlar kibirli ve kendilerini üstün görüyorlar,

yada hayatta neler neler var bilmiyorlar.

halbuki ufkumuzu genis tutmak lazim,ve hor görmemek lazim...sana kolay gelen bana zor geliyor olabilir,bana güzel görünen sana itici geliyor olabilir.

ama hakarete ne gerek var ki?

insanlar genelde gerçek hayatta nasılsa sanalda da öyleler..
yani karakterleri belli...
sadece burda biraz daha cesaretli olabiliyolar..
hani denir ya klavye kahramanlığı diye -bunu olumsuz anlamda söylüyorum-
gerçek hayatta aksi biridir, her konuda ahkam kesmeye bayılır, olumsuzdur, hep kötü düşünür vs.. ama bu karakterini çokta fazla insanlarla birerbir ilişkisinde yansıtamaz, çekinir, korkar..
burdaysa kimsenin yüzünü görmeden ve insanlar da onu bilmeden rahat rahat atıp tutuyo böylece..
bu tipler var maalesef..
ama KKda çok fazla barınamıyolar o ayrı..
ben seviyorum burayı ya :kkk:

bazı karaktersiz insanlarda burda insanların dertleriyle alay ederek kendini tatmin ediyor demek ki yapacak bişey yok yazık !

Back
X