- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi Catlakpsikolog92
Haha :)hakket öylemiyim kızzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha :)hakket öylemiyim kızzz![]()
soru eki ayrı yazılır psikolog hanımTelefondayım sana oyle gelmiş
Terzi kendi sokupunu dikemez ki ozur dilemek farklıdır.Dilemelimiyim sorun bu
Sorunlu telefonlu fakir bi psikolog mesela
Öl sen bencede öl
direk degil o direkT. sizin yazdıgınız direk evlerinin önü boyalı direkteki direkErgen psikolojisini malesef biliyorum ama ozur dilemelümiyim bilmiyorum başkası olsa direk soylerim ama
Tek resme gore yorum yapılması saçmaTahmin ettigim siteyse sende "NASILIM" diye sorma mesela herkes seni mi pohpohlayacak valla asıl ben guluyorum o siteye resim ekleyip yorum alanlara az bile yapıyorlar![]()
Ergen psikolojisini malesef biliyorum ama ozur dilemelümiyim bilmiyorum başkası olsa direk soylerim ama
Bir de yazı yazabilsen harika olacak.Devlette calışıyorum bi yıl erken girdim okulada grcen yıl atansım abeslik ?
Devlette calışıyorum bi yıl erken girdim okulada grcen yıl atansım abeslik ?
Bitirme tezin bu konu üzerineydi sanırım?Tek resme gore yorum yapılması saçma
Belki fotojenik değil kamerası kotu belki ozguvensizin teki baskasını koyuyor.Bircok olasılık
Ya sormaBitirme tezin bu konu üzerineydi sanırım?
12-19 yaş arasında siz internette takılmıyormuydunuz? İnternetten uzaklaştırmalı diye beylik bir laf eden siz, ne hikmetse oradaki beğenmediğiniz ergenlere foto gönderip nasılım diye soruyorsunuz,onlarda beğenmiyor,göya umursamıyorsunuz,o kadar umursamamışsınız ki koşa koşa gelip üye olup,bir derdim var bölümünde yazmışsınız.Sanal alemde insanlar neden ego kasmaya calışıyor anlayamıyorum.
Buradan once bir siteye uyeydım.Sitede saygı sıfır.Durup dururken saldırdılar carpık bacaklısın tipsiz suratlısın avatara benziyosun
ciddiye aldıgımdan degıl psikolog olarak guluyorum ama insanların bu kadar kırıcı olması sinir bozucu
Tek resime gore boyle yorum yapılması normal mi yani ?
Colugu cocugu olanlar varsa bunu yapanlarda hep 12 19 yas grubu ve bence acilen sanaldan uzaklaştırılması gerek
işte bu ergenler konu kıl tuy konusuyken buraya getirince kalbini kırdım dayanamadım kimsenin dıs gorınuşune yorum yapmam ama pişman oldum kız 99luymuş
sizce geri donup ozur dileyeyim mi ? O benden dilemedi o ayrı
Allha şukur degilim hatta psikolog oldugum için sanaldaki sahte kimlikleri hemen tespit ederim boyle havalı gor6nmek için ters cecap yazanları misal.
soru belli kalp kırmak bana gore degil ozur dileyeyim mi dilemeyeyim mi ?
Cevap yazabildiğine gore algın yuksek.Yazmak için boş boş yazma