sanal dünyanın sahteliği

bizarif

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
149
71
18
41
Şu sanal dünyayı keşke yok edebilsem..Hani şu instagram yok mu fotoğrafçıların o herkesin iyi insan rolü yaptığı..ben bu sahteliğe dayanamıyorum..eski sevgilim,hasta ruhlu insan..orda öyle güzel rol yapıyor ki ve herkes öyle güzel pohpohluyor ki onu..tabi bu insanlar sanal..kafama takmak istemiyorum ama kızlara yorumlarını gördükçe bu kadar da olmaz diyorum..gümün neredeyse çoğunu orda geçiriyo..zamanında beni orda karalamaya çalışmıştı orda ve onun yüzümden hesabımı kapattım..gizli bi profil açtım kendimce..keşke hiç bakmasam..herkes çok mutlu,güzel yürekli orda..yok mu bundan kurtulmanın yolu?

var ilgilenmemek..eski sevgilinizin ne yaptigi niye umrunuzda niye bukadar sorun sizin icin anlamiyorum.adi ustunde "eski"bitmis gitmis..kendi hayatiniza odaklanin birakin baskalarinin ne yaptigini mutlulugunu mutsuzlugunu belki gercekten mutlu hissediyordur kendini oralarda.bizde kendimize mutlu olmanin yollarini bulmaliyiz bence..

Var. Şu açtığınız sahte hesabı da kapatmak. Herşey bir ''tık'' a bakar oysaki. Neden bu kadar zorluyorsunuz?

Sahte hesap açmadım..kendi adıma yine.diğeri fotoğrafçı camiasının olduğu sadece çektiklerimi paylaştığım hesabımdı..
Profili açık olduğu için ara ara bakıyorum ona.hiç bakan yok mu aranızda?

Sahte hesap açmadım..kendi adıma yine.diğeri fotoğrafçı camiasının olduğu sadece çektiklerimi paylaştığım hesabımdı..

Bakılabilir arada insan bu merak sonuçta ama bu kadar kafaya takılması, devamlı ne yapıyor takip edilmesi anormal.

Var da sosyal medyaya sövecek kadar takıntı haline getirmiyoruz çok şükür.. Bu kadar psikolojiniz bozuluyorsa çözüm bakmamak. Çünkü sorun sosyal medyada değil insanlarda.

sanal dunyayi keske yok edebilsem demissiniz sizin elinizde kapatin butun hesaplarinizi olsun bitsin bolelikle yok etmis olursunuz litfen daha dolu seylerle ugrasin bilmiorum yasiniz kac ama bana cok gereksiz geldi bu konu ben anlamiorum nie bu kdr takinti haline getiriosunuz benim bi tane sosyal medya hesabim yok ole yasli falan da degilim yasimda 29 ve en son lisede kullandim yaklasik bi 10 yildir kullanmiorum hic de ihtiyac duymuorum bana bi artisi bi katkisi yok ne bilgim artio ve gorgum nette daha faydali seylerle ilgilenmek daha ii gbi gelio bana banane elalem napmis ne yemis nereye gitmis:KK51::işsiz:

Burası dışında hiçbir internete dair sitede uygulamada sosyal medyada yokum. Sevgilim de kullanmıyor. Biri facebook instagram dedi mi o kadar saçma geliyo ki kullanmayan birine. Hayal dünyasında yaşıyomuş gibi. Kendi kendimize çıkarıp kendimize çektirdiğimiz bir dert işte.

Zaten benim görüşüm, bi insan instagram şu bu çok kovalıyosa bunları, sürekli foto beğeni takipçi gösteriş derdindeyse o insanla duygusal bi ilişkiye girilmemeli. Onlar kendi simslerinde bırakılmalı :KK50:

Şu sosyal medyayı neden bu kadar abartıyorsunuz ?Adı üstünde sanal, sanal olan birşey için gerçek hayatta üzülmeye değer mi? Hayır oradaki mutlulukların sahte olduğunu da biliyorsun ee sorun ne o zaman?

Burası dışında hiçbir internete dair sitede uygulamada sosyal medyada yokum. Sevgilim de kullanmıyor. Biri facebook instagram dedi mi o kadar saçma geliyo ki kullanmayan birine. Hayal dünyasında yaşıyomuş gibi. Kendi kendimize çıkarıp kendimize çektirdiğimiz bir dert işte.

Zaten benim görüşüm, bi insan instagram şu bu çok kovalıyosa bunları, sürekli foto beğeni takipçi gösteriş derdindeyse o insanla duygusal bi ilişkiye girilmemeli. Onlar kendi simslerinde bırakılmalı :KK50:

üzerime alındım. tek sosyal medya hesabım instagram ve aktif olarak kullanıyorum. benim bi arayış içinde olduğumu düşünmüyorum. sürekli beğeni takip gelsin demiyorum. fotoğraf pylaşırım isteyen beyenir.

konu sahibi sana gelicek olursam bence kapt kurtul. bu kadar takıntılı olmak normal değil. bende arada meraktan bakarım eski sevgilime fln ama o kadar. hahaha onuda bir sürü kız takip ediyo. kendince popüler. nasıl biri olduğunu ve yansıttığından farklı olduğunu ben biyorum ama bu kdar takıntı haline getirmiyorum.
günümün büyük kısmı orda geçiyo demişsin. bence kendine uğraş bul. hiç sağlıklı değil

Öncekle kendisini bir ajan gibi takip etmeyi bırakın. Bu kötülüğü kendinize yapmayın. Bırakın insanlar kimi nasıl görmek istiyorsa görsünler, elbet gün gelir nasıl birisi olduğunu öğrenirler. Dert etmeyin bunu kendinize. Sosyal medyayı ciddiye almayın. Orası pohpolanma yeri..

üzerime alındım. tek sosyal medya hesabım instagram ve aktif olarak kullanıyorum. benim bi arayış içinde olduğumu düşünmüyorum. sürekli beğeni takip gelsin demiyorum. fotoğraf pylaşırım isteyen beyenir.

konu sahibi sana gelicek olursam bence kapt kurtul. bu kadar takıntılı olmak normal değil. bende arada meraktan bakarım eski sevgilime fln ama o kadar. hahaha onuda bir sürü kız takip ediyo. kendince popüler. nasıl biri olduğunu ve yansıttığından farklı olduğunu ben biyorum ama bu kdar takıntı haline getirmiyorum.
günümün büyük kısmı orda geçiyo demişsin. bence kendine uğraş bul. hiç sağlıklı değil

Size değil lafım, ben boş buluyorum bu işleri o ayrı. Ama sizin gibi değil de gerçeklikten kopmuş, takipçi peşinde koşan hayatı beğeniden ibaret insanlardan bahsediyorum. Mesela adama şu kız kim bunu sil diyorsun. Adam bin tane bahane. Kızı hayatında görmemiş büyük ihtimalle de görmeyecek. Sevgilisini ne kadar saçma bi sebepten kırdığının farkında değil. Size değildi yani Yanlış anlaşıldıysam affola.:anneadayı:

• Beğen
Reactions: KV_
Şu sanal dünyayı keşke yok edebilsem..Hani şu instagram yok mu fotoğrafçıların o herkesin iyi insan rolü yaptığı..ben bu sahteliğe dayanamıyorum..eski sevgilim,hasta ruhlu insan..orda öyle güzel rol yapıyor ki ve herkes öyle güzel pohpohluyor ki onu..tabi bu insanlar sanal..kafama takmak istemiyorum ama kızlara yorumlarını gördükçe bu kadar da olmaz diyorum..gümün neredeyse çoğunu orda geçiriyo..zamanında beni orda karalamaya çalışmıştı orda ve onun yüzümden hesabımı kapattım..gizli bi profil açtım kendimce..keşke hiç bakmasam..herkes çok mutlu,güzel yürekli orda..yok mu bundan kurtulmanın yolu?
orada zaten herkes 10 numara. herkes manken zengin tiki vs

sosyal medya bazı insanların psikolojisini bozuyor, hatta tüm hayatını kötü anlamda etkiliyor, işte o insanlar sosyal medya kullanmamalı

Hep sen mi ağladın hep sen mi yandın
Bende gülemedim sanal dünyada
Sen beni gönlünce mutlu mu sandın
Ben de gülemedim sanal dünyada

Ah sanal dünyada sanal dünyada
Yalandan yüzüme gülen dünyada

diye türkü tutturasım geldi şuan:KK53:

Back
X