sanal dünyanın sahteliği

Ben de sanal dunyadan cikacak kadar iradeli olamayip bilumum sosyal medya sitelerine pislik atanlari anlamiyorum.

Malesef içiniz rahat değil işte. Bize haksızlık yapıldığında da yapan kişi acı çekmedikçe soğumuyor ama üstünden zaman geçmiş bir noktadan sonra bırakıp yolumuza bakmak gerekiyor. bunu yapmaya çalışın yoksa sadece siz üzülürsünüz. Benim de şu an benzer bir durumum var. Eski sevgili falan değil. Anca kendi kendime sinir olduğumla kalıyorum. Başkalarının ne yaptığını bırakıp kendi hayatıma odaklanmam lazım. Yapılması gereken bu.
Beni o kadar iyi anlamışsınız ki neye üzüldüğümü aslında..çok teşekkür ederim..sosyal medya değildi aslında kastım benim canımı sıkan olay bu işte..adaletsizliğe dayanamıyorum..bana bu kadar kötülük yapan bi insanın orda çok başka olmasını hazmedemiyorum..bakmamak gerek ama bir şekilde bakıyorsunuz..

Şu sanal dünyayı keşke yok edebilsem..Hani şu instagram yok mu fotoğrafçıların o herkesin iyi insan rolü yaptığı..ben bu sahteliğe dayanamıyorum..eski sevgilim,hasta ruhlu insan..orda öyle güzel rol yapıyor ki ve herkes öyle güzel pohpohluyor ki onu..tabi bu insanlar sanal..kafama takmak istemiyorum ama kızlara yorumlarını gördükçe bu kadar da olmaz diyorum..gümün neredeyse çoğunu orda geçiriyo..zamanında beni orda karalamaya çalışmıştı orda ve onun yüzümden hesabımı kapattım..gizli bi profil açtım kendimce..keşke hiç bakmasam..herkes çok mutlu,güzel yürekli orda..yok mu bundan kurtulmanın yolu?
Sanal dunya yalan dunya..

Çalışma Ortamımda bir insan digerlerini sürekli kırıyor, bağırıyor, kötü davranıyor ancak sosyal medyada fotoğrafları altında muhtesemlikten, iyi niyetten, egosuzluktan bahsedip duruyor. Sonuç? Zararı kendine, gülüp geçmek lazım. Kime ne?

Gerçekten öyle..
Çalışma Ortamımda bir insan digerlerini sürekli kırıyor, bağırıyor, kötü davranıyor ancak sosyal medyada fotoğrafları altında muhtesemlikten, iyi niyetten, egosuzluktan bahsedip duruyor. Sonuç? Zararı kendine, gülüp geçmek lazım. Kime ne?
Gerçekten öyle..kendini kandırır..kandırırlar..bana yaptıklarını bir bilseniz bu kadar mı sahte olunur dersiniz..Allah büyüktür..

Benimde bi arkadaşım var bayan. İnstagramda tanınmaz halde instamom olmaya çalışıyor "oğluşuyla".
Saat ve araba markasını aynı anda kadraja alma konusunda uzman :)
Hayır çıkarsam takipten çıkaramıyorum yüzyüze bakıyoruz ama gösteriş merakından gına geldi. Gerçek hayatta severimde kendisini 10 senelik arkadaşım bide :)
Konuyla biraz alaksız içimi döktüm kaçıyorum :)

Değilde:) Bende:)

işsiz misiniz? bilip bilmeden hataları düzeltmeye gerek yok. yurtdışında doğup büyüdüm. şu söylediğimde çok itici olacak ama 4 dili aynı anda konuşup öğrenmek zor. üstelik Türkçe dersi görmüyorum ve hiç görmedim. kendimi ifade edebiliyorum bu yeterli.

sizin gibi insanların kinci ve takıntılı olduğunu düşünüyorum.

bende kullanıyorum ama bir şey paylaşırken asla hava atmalıyım diye düşünmedim.düşünmeli miyim acaba? ya da mutlu fotoğraflar görünce ay aslında bu ne kadar mutsuz demedim hiç.demeli miyim ki? :confused:

ama şu anda gına geldi kar fotoğrafları görmekten bitseydi artık :)

-kocişimle kar keyfi

-kar da kahve,çay keyfi

-oğluşumla kar yürüyüşü

-kar kış demedik kaynanoşa gittik

:KK70:

Back
X