Sanal günlüğüm

öyle sıkıntılı günler yaşıyorum ki anlatmazsam içimde patlayacaklar ya da beni kanser edecekler.burda anlatıp rahatlamaya ihtiyacım var.
nerden başlamalı bilmem. sanırım bugünlerde kötü gidfen iş arkadaşlıklarından başlamak yerinde olacak.orta derecede iyi sayılabailcek bir ortam varken çalıştığım okulda şu günlerde bir kişi yüüznden sıkıntılı günler yaşıyorum ve sıkıcısı da sahte bir gülümsemeyle sinir bozucu tavırlarına katlanmak zorundayım.gitsin diye dua ediyorum ama yok en az sene sonuna kadar burda.nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum. alalhıma sığınıyorum yardımcım olsun yoksa ben bu gidişle kanser olurum

:çok üzgünüm:

offffffffffffffffffffff sıkıldım artık yaşamımdan. monoton , fazlaca sakin ve yalnız... yapacak bi şey yok.işin kötüsü umut edecek, güvenebileceğim güzellliklerde yok.Allahım sen hep benim yardımcımdın hiç dar da koymadın.Neden allahım dualarımı duymuyosun.haketmiyor muyum, artık bunu düşünmeye başladım.kötü biri miyim diye...Allahım sen kalbimi biliyosun kimseyle ilgili haketmiyorsa kötü düşünmem beddua bile etmem korkarım sana sığınırım.ne olur halimi gör mutlu günler göreyim,sabrediyorum ve çok şükür diyorum.bu halimden beterini esirge.Ama ne olur yarabbim sen kullarım benden istesin dersin ya istiyorum bütün kalbimle yardımcım ol.ben ve benim gibi olanlara...kötü kalplilerden sen koru.onlardan ve onların kötülüklerinden sana sığınırıım. Sen gör yarabbim.
Ey önceden yakın arkadaş olduğum bana sırlarını anlatan şimdi ise ne kadar yüzüme gülsen de samimi olmadığın belli olan, diğer arkadaşlara yaranıp beni saf dışı bırakmaya çalışan ve arkamdan konuşan iğrenç mahluk Dilerim Allahımdan bulursun.(amin) hele ki sana hiçbir şey yapmamışken bana bunları yapıyorsun ya Allah büyük. Evet kibirli tavrını çekmediğim sana sırlarımı anlatmadığım için demi bunlar, senin gibisiyle asla dost olmam ama bari bırak huzurla işimde çalışayım :Dilerim şu an tek istediğim kendi pisliğinde boğul.

aslında sıkıntıları anlatmak tek dersim, ya da sevinçleri, güzellikleri( bugünlerde pek bana uğramasa da). bu başlığın yeri bura mı değil mi inanın umrumda değil.yalnız yaşayan biriyim ve sadece iç dökmek istiyorum akşamdan akşama o kadar.
Düne göre bugün daha iyiyim en azından dinlediğim şarkılarla ağlamıyorum bugün.depresyona mı giriyorum diye düşünüyorum aslında.sürekli ağlamalar, çabuk sinirlenmeler.Sanırım artık öyle dolmuşum ki yaşadıklarımdan böyle küçük şeylere bile katlanamıyorum.
kendimden bahsedeyim biraz. 26 yaşındayım. iç anadoluda küçük bir ilçede türkçe öğretmenliği yapıyorum.iki yıla yakındır burdayım ve yalnız başıma yaşıyorum.arkadaşlarım var okuldan ama ayrıca ilçeden yada diğer okullardan arkadaşım yok. öyle bir ortam olmadı hiç.ailem bana uzak olduğu için çok sık da yanlarına gidemiyorum.gitsem pek bişey farketmiyo aslında çünkü akrabalardan kaynaklı evde sürekli gerginlik.bazen boğulduğumu düşünüyorum kafamnı dinleyeceğim huzur bulacağım bir yer yok.nereye gideyim.küçük şeylerle mutlu olabilen elimdekilerle yetinen nasibe kısmete inanan biriyim.sadece iki hoş sohbet bana yetiyo şu aşamada.hayatımın merkezi okul ve ordaki arkadaşlarım.orda da sıkıntı olunca dayanamıyorum artık. beni üzene gelince öyle iğrenç bir kişilik ki inanamazsınız. görseniz yada tanısanız nasıl katlanıyorsun diyeceksiniz.ama işte bu da benim zaafım br ortam da biriyle küs olunca yada soğukluk olunca keyfim kaçıyo.okulda küçük bi de bu etkili tabi
uzak durmak istesen de burnunun dibinde bitiyo çeksen bi dert çekmesen bir dert.

Siz Türkçe öğretmenimisiniz..akannehir

Siz kendiniz farkındasınız zaten ben neden dikkat çekeyimki...
Sadece üzüntümü dile getirecektim...
Yazık size bir nesil emanet ediliyor...

TÖVBE TÖVBE...Ya ben ne derdindeyim siz ne derdinde... asıl size yazık ya. Ama ben alışığım nerde problemli tipler var beni bulur..

Siz kendiniz farkındasınız zaten ben neden dikkat çekeyimki...
Sadece üzüntümü dile getirecektim...
Yazık size bir nesil emanet ediliyor...

Katılıyorum.. yazık

ooo kaydirigubbakcemile3 aslında kimlere emanet ediliyor bir bilebilsenizakannehir

mucizeguyem, çok sıkıntıların dertlerin var çok boğulmuş gibisin tek başına baş edebilecek güçte misin?

olumlu şeyleri görmeye çalış biraz:lepi: hep olumsuz kötü şeyler yaşamıyoruz kivereliniortak

Back
X