sanal ilişki gerçek olur mu :/

minedogan31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
9
3
1
40
merhabalar 31 yaşında bir bayanım bekarım hiç gönlüme göre birini bulamadım şimdiye kadar kısmet olmadı .. 1.5 sene önce faceden birisiyle tanıştım 33 yaşında o da bekar biliyorum eminim kişisel hesabı çünkü arkadaşları filan yorumlarda takılıyor evlen artık vs. diye yani şüphem yok .. en başından anlaştık sanal olarak görüşelim araya duygular girmesin dedik o istanbulda ben ankaradayım. 1.5 senedir görüşüyoruz söylemesi çok ayıp utanarak yazıyorum ama konuşmalarımız tabii cinsel içerikli oluyordu bunun için görüşüyorduk zaten bu süreçte biz kaç defa ayrıldık barıştık bir türlü kopamadık.. bana diyor ki ben sadece cinsel olarak görmüyorum artık seni sensiz olamıyorum hayatımda sen olmayınca büyük eksiklik hissediyorum diyor epeydirde hiç öyle isteklerde bulunmadı benden artık normal konuşuyoruz bende iyice bağlandım ciddi ciddi aşık oldum ama hiç söyleyemedim kendisine .. söyleyemem çok acı çekiyorum çok seviyorum ..
onun bana duygularından emin değilim nasıl anlayabilirim ki sevse yanıma gelmek isterdi değil mi bunca zamandır imkanım yok diyor gelmek istiyorum diyor benden mi adım bekliyor acaba bazen üç dört gün aramadığı zamanlar oluyor sonra ben aramıyorsun diye sitem edince ayrılalım deyince yalvarıyor yakarıyor gitme diyor sadece alışkanlık olarak mı bakacağım ben ne yapacağım bilemiyorum :((

Emin olabilimek icin baskın yapin yaşadığı sehre giderek :KK52: 1,5 yildir gelmeyen erkek bilemiyorum .

merhabalar 31 yaşında bir bayanım bekarım hiç gönlüme göre birini bulamadım şimdiye kadar kısmet olmadı .. 1.5 sene önce faceden birisiyle tanıştım 33 yaşında o da bekar biliyorum eminim kişisel hesabı çünkü arkadaşları filan yorumlarda takılıyor evlen artık vs. diye yani şüphem yok .. en başından anlaştık sanal olarak görüşelim araya duygular girmesin dedik o istanbulda ben ankaradayım. 1.5 senedir görüşüyoruz söylemesi çok ayıp utanarak yazıyorum ama konuşmalarımız tabii cinsel içerikli oluyordu bunun için görüşüyorduk zaten bu süreçte biz kaç defa ayrıldık barıştık bir türlü kopamadık.. bana diyor ki ben sadece cinsel olarak görmüyorum artık seni sensiz olamıyorum hayatımda sen olmayınca büyük eksiklik hissediyorum diyor epeydirde hiç öyle isteklerde bulunmadı benden artık normal konuşuyoruz bende iyice bağlandım ciddi ciddi aşık oldum ama hiç söyleyemedim kendisine .. söyleyemem çok acı çekiyorum çok seviyorum ..
onun bana duygularından emin değilim nasıl anlayabilirim ki sevse yanıma gelmek isterdi değil mi bunca zamandır imkanım yok diyor gelmek istiyorum diyor benden mi adım bekliyor acaba bazen üç dört gün aramadığı zamanlar oluyor sonra ben aramıyorsun diye sitem edince ayrılalım deyince yalvarıyor yakarıyor gitme diyor sadece alışkanlık olarak mı bakacağım ben ne yapacağım bilemiyorum :KK43:(

31 yaşında ve 33 yaşında bireyler için gereksiz sanal bir arkadaşlık olmuş.
Eğer gerçekten bir şeyler olabilecekse neden buluşmuyorsunuz?
Yok o kadar cinsellikten sonra yüzüne bakamam diyorsanız boşverin gitsin hiç konuşmayın.

ben giderim hiç sorun değil şu an otobüse trene binsem akşama ordayım sürekli gel diyor bana ama kendisi gelmiyor bende ondan bekliyorum bir bayan olarak neden bir erkeğin ayağına gideyim değil mi sanırım sadece beni kendisine alışkanlık edinmiş aslında ben cevabı biliyorum bana aşık değildir de buradan bir teselli arıyorum işte :(

ben giderim hiç sorun değil şu an otobüse trene binsem akşama ordayım sürekli gel diyor bana ama kendisi gelmiyor bende ondan bekliyorum bir bayan olarak neden bir erkeğin ayağına gideyim değil mi sanırım sadece beni kendisine alışkanlık edinmiş aslında ben cevabı biliyorum bana aşık değildir de buradan bir teselli arıyorum işte :KK43:

Meslekleriniz nedir ?

Sorunun cevabı, evet sanal ilişki gerçek olabilir.

Diğer konu; sakın yaşadığı şehre gitmeye kalkışmayın. Kendinizden ödün vermeyin. MAdem seviyormuş, gelsin göstersin. Cinsellikte sadece telefonda kalsın. Pişman olacağınız bir şey yapmayın. Sadece sevgisinden emin olun. Yani olana kadar izlemede kalın...

Sorunun cevabı, evet sanal ilişki gerçek olabilir.

Diğer konu; sakın yaşadığı şehre gitmeye kalkışmayın. Kendinizden ödün vermeyin. MAdem seviyormuş, gelsin göstersin. Cinsellikte sadece telefonda kalsın. Pişman olacağınız bir şey yapmayın. Sadece sevgisinden emin olun. Yani olana kadar izlemede kalın...
işte o yüzden gidemiyorum kendimden taviz veremem bayanım sonuçta yoksa çoktan giderdim sağolun biraz daha bekleyim bakalım nereye gidecek

adam gelmiyor diye sen mi gidicen ayağına... adam olsun gelsin madem... gerçek olur mu olur amma velakin ya dengesizin biriyse.... katilse sapıksa bilmemneyse... zaten cinsellik konuşuyorsanız adamın beklentisi ne olur sence... bilemedim tehlikeli işler yapmayın derim... bece bitirin öyle ilişki mi olur... gerçek bir şeyler yaşayın.

işte o yüzden gidemiyorum kendimden taviz veremem bayanım sonuçta yoksa çoktan giderdim sağolun biraz daha bekleyim bakalım nereye gidecek

gitme gitme... asıl onun çoktan gelmesi lazımdı... gelmiyorsa o kimki sen gitcen....

aylardır hiç cinsel istekli konuşma yapmadı normal konuşuyoruz artık buna dayanarak acaba duygusal bişeyler beslemeye başlamış mıdır diye diye ümitlenmiştim ne bileyim ama sizlerin dediği gibi sevse gelirdi her şeyi göze alırdı
çok teşekkür ederim değerli yorumlarınıza gerçek hayatıma odaklansam iyi olacak

aylardır hiç cinsel istekli konuşma yapmadı normal konuşuyoruz artık buna dayanarak acaba duygusal bişeyler beslemeye başlamış mıdır diye diye ümitlenmiştim ne bileyim ama sizlerin dediği gibi sevse gelirdi her şeyi göze alırdı
çok teşekkür ederim değerli yorumlarınıza gerçek hayatıma odaklansam iyi olacak

Umarim karsiniza hayirli biri cikar. Benimde ilk erkek arkadasim iste hic benimle ilgilenmiyorsun, yazmiyorsun, aramiyorsun falan dedigimde birsürü bahane üretir evlendikten sonra falan derdi. Aramizdaki iliski bittiginde aklima basima geldiginde anladim. Bir erkek birseyi gercekten cok isterse ne yapar eder yapar en azindan bunun icin ugrasir cabalar.

İnternet ortamında tanışılan birinin güvenilir olacağını hiç sanmıyorım hakkında bilmediğiniz bin tane şey vardır daha gerçek ilişkiler kurmak daha sağlıklı bence. Hatta gözümüzle hergün gördüğümüz erkeklere bile güven olmuyo ki internet ortamı bence üzülürsünüz. Mutlu olanına rastlamadım.

Bir kere bile yüz yüze görüşmediğiniz bir erkekle cinsellik konuşuyorsunuz ve buna sevgi, aşk falan diyorsunuz. Bu kadar zavallı olmayın bence. Facebook üzerinden bir kadınla cinsellik konuşacak kadar azmış bir erkekten hayır beklemek sadece zavallılıktır. Karşınızda duygularına hakim olmayı öğrenememiş bir erkek var sadece. Bir alışkanlık edinmiş ve bırakmak istemiyor.

haklısınız arkadaşlar alışmışız birbirimize demek ki varlığına alıştım umarım yokluğunada alışabilirim iletişim kurmuyorum 2 gündür dayanabilirim umarım

Back
X