- 23 Ekim 2015
- 9
- 3
- 1
- 40
- Konu Sahibi minedogan31
merhabalar 31 yaşında bir bayanım bekarım hiç gönlüme göre birini bulamadım şimdiye kadar kısmet olmadı .. 1.5 sene önce faceden birisiyle tanıştım 33 yaşında o da bekar biliyorum eminim kişisel hesabı çünkü arkadaşları filan yorumlarda takılıyor evlen artık vs. diye yani şüphem yok .. en başından anlaştık sanal olarak görüşelim araya duygular girmesin dedik o istanbulda ben ankaradayım. 1.5 senedir görüşüyoruz söylemesi çok ayıp utanarak yazıyorum ama konuşmalarımız tabii cinsel içerikli oluyordu bunun için görüşüyorduk zaten bu süreçte biz kaç defa ayrıldık barıştık bir türlü kopamadık.. bana diyor ki ben sadece cinsel olarak görmüyorum artık seni sensiz olamıyorum hayatımda sen olmayınca büyük eksiklik hissediyorum diyor epeydirde hiç öyle isteklerde bulunmadı benden artık normal konuşuyoruz bende iyice bağlandım ciddi ciddi aşık oldum ama hiç söyleyemedim kendisine .. söyleyemem çok acı çekiyorum çok seviyorum ..
onun bana duygularından emin değilim nasıl anlayabilirim ki sevse yanıma gelmek isterdi değil mi bunca zamandır imkanım yok diyor gelmek istiyorum diyor benden mi adım bekliyor acaba bazen üç dört gün aramadığı zamanlar oluyor sonra ben aramıyorsun diye sitem edince ayrılalım deyince yalvarıyor yakarıyor gitme diyor sadece alışkanlık olarak mı bakacağım ben ne yapacağım bilemiyorum
(
onun bana duygularından emin değilim nasıl anlayabilirim ki sevse yanıma gelmek isterdi değil mi bunca zamandır imkanım yok diyor gelmek istiyorum diyor benden mi adım bekliyor acaba bazen üç dört gün aramadığı zamanlar oluyor sonra ben aramıyorsun diye sitem edince ayrılalım deyince yalvarıyor yakarıyor gitme diyor sadece alışkanlık olarak mı bakacağım ben ne yapacağım bilemiyorum