Sanal ilişki hakkında okursanız sevinirim

sullivan3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
34
7
1
Herkese günaydın başlıkta bahsettiğim gibi sanaldan biriyle tanıştım herşey çok güzel ilerliyor sohbetimiz o kadar çok sarıyor ki anlatamam ben onu attığı resimden gördüm fakat o beni görmedi ve maalesef atamama sebeplerim var 🥺🥺 açıkçası ilk konusmaya başladığımız zaman tam guvenemedigim için bazı şeylerimi özellikle yanlış soyledim şimdi iş ciddiye binince çıkmaza girmeye başladım, beni çok merak ediyor aramami falan da istiyor ama bazı bu pembe yalanları nasıl düzelteceğim ve tip olarak da ortalama bir kızım ya beğenmezse diye çok korkuyorum 🙁 Bunların içinden nasıl çıkacağım lütfen yardımcı olun fikirlere o kadar çok ihtiyacım var ki..

Başta konuşurken ne olur ne olmaz diye adımı yanlis söyledim birde fiziksel olarak Beklentisi epey yüksek görünce hayal kırıklığına uğrar da konuşmayı bitirir diye korkuyorum vücudum fit ama ortalama tipim var özgüvenim yok maalesef :KK43:
Yüzyüze görünce anlatın durumu.Umarım anlayışla karşılar.Ama fazla uzatmayın.Bekledikçe daha büyük hayal kırıklıkları olabilir.

Peki bu saatten sonra ne yapmaliyim çocuk yaşadığım şehire gelecegini soyluyor son birkaç gündür de baya ciddi ilişki istedigini ifade etti beni sıkıştırıp duruyor artık vakti geldi görmem lazım seni Instagram ver beni ara sesini duymak istiyorum falan diyor gerçekten çıkmaza girdim :(

Peki bu saatten sonra ne yapmaliyim çocuk yaşadığım şehire gelecegini soyluyor son birkaç gündür de baya ciddi ilişki istedigini ifade etti beni sıkıştırıp duruyor artık vakti geldi görmem lazım seni Instagram ver beni ara sesini duymak istiyorum falan diyor gerçekten çıkmaza girdim :KK43:
Bilmiyorum.Ama daha fazla geçiştiremezsiniz.Yüzyüze kalabalık yerde görüşmek daha mantıklı geldi bana.Foto atmayın bence.

Peki bu saatten sonra ne yapmaliyim çocuk yaşadığım şehire gelecegini soyluyor son birkaç gündür de baya ciddi ilişki istedigini ifade etti beni sıkıştırıp duruyor artık vakti geldi görmem lazım seni Instagram ver beni ara sesini duymak istiyorum falan diyor gerçekten çıkmaza girdim :KK43:
Çıkmazda falan değilsin. Söylediğin yalanları itiraf etme zamanın gelmiş. Sonsuza kadar böyle sürdüremeyeceğine göre artık ufaktan başlasan iyi edersin.

Neden, ne düşünerek yaptığını, sonrasında nasıl hissettiğini falan söyle. Anlatmam gereken, bilmesi gerekenleri anlat kararı ona bırak. Yapacak başka bir seçeneğin yok zaten şu an

Başta konuşurken ne olur ne olmaz diye adımı yanlis söyledim birde fiziksel olarak Beklentisi epey yüksek görünce hayal kırıklığına uğrar da konuşmayı bitirir diye korkuyorum vücudum fit ama ortalama tipim var özgüvenim yok maalesef :KK43:
Fiziksel olarak beklentisi nasıl yüksek?Tarif mı verdi anlamadım. Gerçekten anlamadım açar mısınız biraz?

2 aydır konuşuyoruz o bana herseyini açık açık anlattı son 2 haftadirda ilişkiye gitmemiz gerektiğini söyledi ki bende öyle istiyorum zaten ama dediğim gibi bazı yalanlarım var çok kötü hissediyorum bundan dolayı
Aşkom burda hayatımızla ilgili çoğu şeyi yazarız derdimiz ailemiz vs vs detaylar verilir. Sen bana 10K para yollar mısın? Dersin ki tanımam etmem eee bu çocuk da aynı şekilde. Yazışmalar ya yalansa?

Back
X