Sanal market

zoramaguzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
388
121
123
35
Merhaba arkadaşlar. .bişey danışmak istiyorsun sizlere, sanal Market alışverişi yapıyor musunuz memnunmusunuz??

Sağol cnm cvp verdiğin için. .bende yeni başladım çok hoşuma gitti fiyatlarina dikkat ederek aliyorum tabii..Hangi marketleri kullandin acaba?? Burda isim vermek yasak mi bilmiyorum ama ben m...s tan yaptım ve memnun kaldım. .

Ben 3-4 kez yapmıştım. Bir defasında bir ürünümü eksik getirmişlerdi ve iki gün boyunca o ürün için müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım. Bir defasındada fazla ürün getirmişlerdi onu arayıp söylediğimde hemen gelip almışlardı. Onun dışında memnun kaldım diyebilirim ama dışarıdan daha pahalı ben mecbur olduğum için yapmıştım açıkçası mecbur kalmadıkça yapmam.

Merhaba arkadaşlar. .bişey danışmak istiyorsun sizlere, sanal Market alışverişi yapıyor musunuz memnunmusunuz??

ben de çoğu şeyi netten alırım ve genelde memnun kalırım sadece geçenlerde 1 parça eksik getirmişlerdi ve haber vermeden iade etmişler kendi kendilerine. başka bir ürün temin etmemizi filan sormadılar yani. ama genel olarak iyi. firma adı vermeyeyim ben de.

Teşekkür ederim arkadaşlar. .ben bi sorun yaşamadım ama dışardan pahali ürünleri değil indirim olanları tercih ediyorum..market alışverişinde çok vakit harcamaktan ve arabayla bile olsa eve taşımaktan bıktı eşim:--(

Sana tavsiyem siteleri bi araştır.Şikayet alan sitelerden bişey alma.Gittigidiyor,trendyol,markafoni,hepsiburada,nt,tchibo filan kullanıyorum en çok.

ben neredeyse artık tüm alışverişimi netten yapıyorum. kıyafet, kozmetik, ayakkabı, market alışverişi... market alışverişimi yaklaşık bir yıldır tümmarketler.com'dan yapıyorum. her hafta pazar günü bir haftalık ev ihtiyacımı sipariş veriyorum, tercih ettiğim saati belirliyorum, evime getiriliyor. ben de pazar günümü ıvır zıvır ile uğraşarak boşa götürmemiş oluyorum:) zaten kapıda ödeme olanağı da olduğu için hiç kaygılanmıyorum. internet süppperrr bişi süperrrr:)

Üçlere gidiyodum zaten hep. Peynir reyonlari genis baya. Şimdi netten tüm marketler diye bir site buldum. Yorulmuyorum hem calis hem ev isi yap hem cocuk buyut valla takatim kalmiyor.

Bende migrostan yapıyorum çoğu zaman harika... İstediğim saatte getiriyorlar eksiksiz.... Bir keresinde mısır gevreği siparişe eklemiştim istediğimden yokmuş arayıp sordular başka yollayalım mı yoksa iptal edelim mi falan diye.

Et reyonları da iyi güvenilir de. Her yerden almamak lazım. Ne yediğimiz belli değil. Ama tüm marketler ne ki ben duymadım hiç ?

Alışveriş sitesi ama sadece marketler var. Sen yakın marketi seçiyorsun, ürünü de ama kapıda ödeyebiliyorsun. İnternetten alışveriş yani basit bi de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…