sanal ortamlarda yorum yazmak mesaj atmak aldatmak mıdır?

ingiliccekarakter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
622
439
23
43
örneğin ekşi sözlük gibi bir yere üyesiniz. cinsiyete değil nicke bile bakmadan entry yi okur okumaz yorum amaçlı mesaj atıyorsunuz. hararetli bir tartışma çıkıyor veya fikir alış verişi yapılıyor. o yazarın nickine bakmadığınızdan konuyu bile unutuyorsunuz. aynısı twitterda da oluyor.
konular her şey hakkında olabiliyor.
bu aldatma mıdır?

Gayet düzgün şekilde konuşulup, tartışıp. fikir alışverişi yapmak neden aldatma olsun ki. Sonuçta ilan-ı aşk etmiyor kimse kimseye. Benim eşiminde altın yorumları sayfasında üyeliği var orada da fikirler alınıp veriliyor, hiç aldattığını düşünmedim. Seviyeli ve düzeyli olduktan sonra sorun olmaz bence.

yani cinsiyetleri sonradan ortaya çıkıyor bazen kadın bazen erkek oluyolar. hiçbiriyle muhabbet kurmuyorum. sadece bir bayanla arkadaş olalım dedim daha buluşamadık.
evli olduğumu eşime aşık olduğumu ama onun bana yüz vermediğini ve karşılıksız aşk yaşadığımı da söylüyorum. o kadar üzgünüm ki dağa taşa uçan kuşa haykırıyorum demek ki

Pazarcı, marketci, şucu bucuyla hiç mi konusmuyorsunuz? Yani ortalıkta konuşulduğunda böyle birşey gibi. Ama dm ye gel oradan devam gibi bir durum olur o başka kapıları aralayabilir.

yani cinsiyetleri sonradan ortaya çıkıyor bazen kadın bazen erkek oluyolar. hiçbiriyle muhabbet kurmuyorum. sadece bir bayanla arkadaş olalım dedim daha buluşamadık.
evli olduğumu eşime aşık olduğumu ama onun bana yüz vermediğini ve karşılıksız aşk yaşadığımı da söylüyorum. o kadar üzgünüm ki dağa taşa uçan kuşa haykırıyorum demek ki
Neden boşanmıyorsunuz

Bence başka bir şeye değinmek istediniz ama eksik anlattınız bana öyle geldi tabi bilemem..? Ekşide dahi kimin ne olduğunu bilmeden birbirlerine (kaba bir tabirle) yürüyen arkadaşlar mevcut ama buda bana kalırsa aldatmanın dışında kişinin karakter bozukluğuyla alâkalı daa sizin anlattığınız bu durumun aldatmakla uzaktan yakından ilgisi yok.

Siz eski konularınızdan birinde de eşim duygu köseoğlu diye bir fenomeni izliyor aldatmış sayılır mı diye bir konu açmışsınız. Bu da ona benziyor. Herşeyi aldatmak sanmaya başlamışsınız sanırım bu yönünüzü engelleyin derim ben. Acaba bu yüzden mi eşinizle aranızda sıkıntılar var. Yanlış anlamayın gerçekten soruyorum

Ne konuştuğuna bağlı. Cinsiyetsiz anonim bir kişide olsa yapılan konuşmalar uygunsuz ise aldatmaktır.
Ayrıca şu da var, mesela bir kadın burada deseki "kocam internette tanımadığı kişilerle konuşuyor, cinsellik flört vs değil ama konuştuğu kişi arkadaşı değil bişeyi değil elin insanıyla muhabbet etmesinden rahatsız oluyorum" dese eminim çoğumuz aldatma olarak görmesekte bundan rahatsız olmakta haklısın deriz.

Back
X