sanane benim fotografimdan

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
profil resmime takili olanlar var sitede
bana absurt olan bir tarafini soyleyin duzeltilecek yerim varsa ben duzeltirim şayet ben hicbir sekilde absurt birsey gormuyorum .

yorum şu
" Yahu bu ne rahatlik ..foto dimdizlak ortadasiniz ..eşinin haberi olsa boşanma sebebi ..yani düzeltme ihtiyacı hissettim çok sert olmuş tepkim ama ..eşiniz bu durumdan hoslanmaz fotosu kaldırın bence ..diğer konuya gelince ..eşini karşına al konuş bunun başka çaresi yok ..yada biraz daHa sabir "

bu nasil bir terbiyesizliktir
benim esim beni buraya ikimizin fotografini koydum diye bosayacaksa gitsin bosasin durmasin .
telefonumda bilgisayarda 7 24 acik bu forum . surekli gozunun onunde . fotografta yanimda kendisi hayirdir yani ?
elin elininin bilmem nesi kalkmis bu nasil rahatlik diyor
hayirdir diyorum ?
neymis hamileligimle ve iliskimiz hakk8nda konu acmisim ayipmis ! elestirmek ve yorum yapmis olmak icin yorum yapanlar var
biraz daha bize derken edebiniz elden gitmesin .
kimsenin hayatina mudahil olmayin

bana absurt olan bir tarafini soyleyin duzeltilecek yerim varsa ben duzeltirim şayet ben hicbir sekilde absurt birsey gormuyorum .

yorum şu
" Yahu bu ne rahatlik ..foto dimdizlak ortadasiniz ..eşinin haberi olsa boşanma sebebi ..yani düzeltme ihtiyacı hissettim çok sert olmuş tepkim ama ..eşiniz bu durumdan hoslanmaz fotosu kaldırın bence ..diğer konuya gelince ..eşini karşına al konuş bunun başka çaresi yok ..yada biraz daHa sabir "

benim esim beni buraya ikimizin fotografini koydum diye bosayacaksa gitsin bosasin durmasin .
telefonumda bilgisayarda 7 24 acik bu forum . surekli gozunun onunde . fotografta yanimda kendisi hayirdir yani ?
hayirdir diyorum ?
neymis hamileligimle ve iliskimiz hakk8nda konu acmisim ayipmis ! elestirmek ve yorum yapmis olmak icin yorum yapanlar var

Fotoğrafınıza yorum yapılan konudan verebilirdiniz cevabı. Yeni konu açmanızın sebebini anlayamadım.

Bunu mu taktın allasen ne yapacaklarmış yüz tarama testinden kim olduğunu bulup yaptığın yorumlara hesap sormaya mı geleceklermiş salla yahu:kahve:
hayir iki kidi soyledi
digeri uslubuyla soyledi
ama bi onceki konumda vetilen bu son yorum e yuh artik dedirtti
benim esimin herseyden haberi var
pc elinin alrinda gormuyor mu sanki
anlamiyorum nasil insanlar .
yanimdaki kocam yahu
neymis cinsellik geciyormus konuda
gecsin bu dogal bisey
benim fikir almak istedigim konu gebeligim hakkinda
kimene yani degil mi

Fotoğrafınıza yorum yapılan konudan verebilirdiniz cevabı. Yeni konu açmanızın sebebini anlayamadım.
ordanda verdim cevabimi .
problem insanlarin hayatina mudahil olmayacaklatini bilmeleri ve ogrenmeleri

yorum şu

hayirdir diyorum ?
Dun degistirmemismiydiniz fotografi ben mi yanlis hatirliyorum.

Konu dışı ama burçin terzioğluna çok benziyosun

Konuya gelince kimene tabiki sorduğun soruyu dra arkadaşına hatta cinsel hatta bile sorabilirsin bunda anormal bişey yok

Kimse evcilik oynamak için evlenmiyo

Bu şekilde konu açmak yasak.

Tanıdık biri görür diye uyarmışlardır, kötü niyet olduğunu sanmıyorum.
gorsun
evliyiz yahu biz
bu benim dostum degil sevgilim degil .

seni bosar ne demek dogru bi uslup mu bu

uye ismi gecmiyor yalniz

yok ben ya normal bi avatar koyarim ya tek resmimi koyarim yada esimle koyarim .
kocami rezil ediyormusum oyle soyluyor zati muhterem bosarmis beni

İsminin geçmesi gerekmiyor ki diğer konudaki bayan işte ismini bende bilmiyorum ama konuyu açınca anlaşılıyor (:

Back
X