sanane benim fotografimdan

belki sizi tanıyan birilerinin açtığınız konular yahut yazdığınız mesajlar sebebiyle (msjlarınızı okumadım sadece varsayım yaparak konuşuyorum, etrafımızda manyak çok, malum) size zarar vermelerini önlemek için demişlerdir..

hani adınızı soyadınızı yazmadan nick kullanıyorsunuz ya, bir nevi kendinizi ifşa etmeden sorunlarınıza çözüm bulabilir ve dertleşebilirsiniz, fotoğraf koyarak bu korumayı kendi kendinize delmiş oluyorsunuz..

yoksa dediğiniz gibi kimsenin fotosu kimseyi ilgilendirmez.

profil resmime takili olanlar var sitede
bana absurt olan bir tarafini soyleyin duzeltilecek yerim varsa ben duzeltirim şayet ben hicbir sekilde absurt birsey gormuyorum .

yorum şu
" Yahu bu ne rahatlik ..foto dimdizlak ortadasiniz ..eşinin haberi olsa boşanma sebebi ..yani düzeltme ihtiyacı hissettim çok sert olmuş tepkim ama ..eşiniz bu durumdan hoslanmaz fotosu kaldırın bence ..diğer konuya gelince ..eşini karşına al konuş bunun başka çaresi yok ..yada biraz daHa sabir "

bu nasil bir terbiyesizliktir
benim esim beni buraya ikimizin fotografini koydum diye bosayacaksa gitsin bosasin durmasin .
telefonumda bilgisayarda 7 24 acik bu forum . surekli gozunun onunde . fotografta yanimda kendisi hayirdir yani ?
elin elininin bilmem nesi kalkmis bu nasil rahatlik diyor
hayirdir diyorum ?
neymis hamileligimle ve iliskimiz hakk8nda konu acmisim ayipmis ! elestirmek ve yorum yapmis olmak icin yorum yapanlar var
biraz daha bize derken edebiniz elden gitmesin .
kimsenin hayatina mudahil olmayin
aman canım boşver herkesin dediğini takacaksan ohoo :):işsiz:

gorsun
evliyiz yahu biz
bu benim dostum degil sevgilim degil .

seni bosar ne demek dogru bi uslup mu bu

O biraz aşırı olmuş. Sevgiliniz de olsa mesele değil evli olanlar koyar olmayanlar koyamaz diye birkural yok.

Eşiniz dışında tanıdık biri görür diye düşündüm ben. Çoğumuz burda anonim takılıyoruz, kendimizi ifşa etmemeye çalışıyoruz ya ondan uyarmışlardır diye düşündüm.

Yine de bu konu yasak ama kapatılmalı.

İsminin geçmesi gerekmiyor ki diğer konudaki bayan işte ismini bende bilmiyorum ama konuyu açınca anlaşılıyor :-)
konu şu tam olarak .
dun tek bir fotografim vardi
ilk mesajda bayanin biri degistirirmisiniz dedi ee tamam guzel
degistirdim sonra dedim benim acik bir yerim yok fotografta varsa kolum gozukuyor .
konu sahsa yonelik degil sadece
insanlarin olmayacak seyleri elestirmesi .
kocam yahu o benim
seni bosar ne demek

konu şu tam olarak .
dun tek bir fotografim vardi
ilk mesajda bayanin biri degistirirmisiniz dedi ee tamam guzel
degistirdim sonra dedim benim acik bir yerim yok fotografta varsa kolum gozukuyor .
konu sahsa yonelik degil sadece
insanlarin olmayacak seyleri elestirmesi .
kocam yahu o benim
seni bosar ne demek

yorumları sert olmuş tamam ama bunun için de konu açılmaz ki. Resim koyar koymazsınız kime ne bize ne. Takmayın hamile halinizle.

Beni konudan konuya koşturmayın, sıcaktan bunaldım zaten, bir o topik bir bu topik, acıyın bana :KK16:

Üyeler vb için konu açılması yasaktır.

Back
X