• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası sancaktepe çamlık durağına yakınım bebek bakmak istiyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

betl27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
79
2
46
İyigünler ben sancaktepe meclis mah ikamet ediyorum şu anda aöf üniversite ilahiyat 2.sınıftayım yeni evli sayılırım 1 yıla yakın oldu eşime destek ve çalışmak istiyorum en iyi yapabileceğim şey bu daha öncede yapmıştım içten bir insan olduğumu düşünüyorum. eşim memur ve güvenilir bi aileyiz ÜMRANİYE ATAŞEHİR ÇEKMEKÖY SULTANBEYLİ gibi yakın yerlerde olabilir görüşmek üzere :)
mail adresim ....

Son düzenleme:
betul hanim bende emek mahallesindeyim ve bakici ariyorum kendinizle ilgili daha detayli bilgi verebilirseniz sevinirim referansiniz varmi tecrubeniz varmi size nasil guvenebiliriz

betul hanim bende emek mahallesindeyim ve bakici ariyorum kendinizle ilgili daha detayli bilgi verebilirseniz sevinirim referansiniz varmi tecrubeniz varmi size nasil guvenebiliriz
Daha önce 2 ay 6 aylık bir bebek bakmıştım.
Özellikle 0-1 yaş gurubunu çok seviyorum onlara karşı ayrı bi ilgim vardı kendisinin nunarasını kaybettim numara veremiyorum üzgünüm
1 yıllık evliyim şevkatli ve sevecen biriyim gerektiğinde size ev işi vs yardımda edebilirim
(hergün yemek yapmak zor gelir bu hariç)
daha iyi tanımak isterseniz deneme süresi olur isterseniz yakın bizzat çay içmeyede beklerim
Siz ne gibi şeyler beklersiniz ?

benim bebegim bakilacagi zaman 7 aylik olucak su an 4aylik ben izindeyim ogleden sonra bakilacak ek besinlere baslamis olacagimizdan bu konuda sabirli olunmasi bebegime sevgi ve sevkat gosterilmesi ilk istedigim seyler.bunun yaninda kaliteli zaman gecirilmesinide onemsiyorum . bebe gi bir yere yatırıp gun boyu telefon veya televizyonla ilgilenilmesini istemem.henuz cok kucuk ve gercekten cok guvenebilecegim biri olmali bakicak kisi .bu konuda cok tedirginim .bebek uyudugu zamanlarda da yemek yapabilir veya evi toparlayabilir ama bunlar ikinci planda benim icin onemli olan cocugumun ihtiyaclarinin zamaninda giderilmesi ve sevilmesi

birde ev islerinde yardim edebilirim demissiniz normalde ev temizligine gidiyormusunuz haftalik evimi temizleyecek yarim gun icin birine de ihtiyacim var

olabilir lale hanım benim için uygun bu dedikleriniz televizyonu 2 haftada bir açıyorumdur telefon bağımlısıda değilim.
Vicdanıma ve alacağım paranın hakkı için bebeğinize ilgisizlik aksaklık şevkatsizlik göstermem inşallah
çalışma saatleri de uyarsa inşallah görüşelim derim numaramı mesajla atarım isteraseneniz ?

benim bebegim bakilacagi zaman 7 aylik olucak su an 4aylik ben izindeyim ogleden sonra bakilacak ek besinlere baslamis olacagimizdan bu konuda sabirli olunmasi bebegime sevgi ve sevkat gosterilmesi ilk istedigim seyler.bunun yaninda kaliteli zaman gecirilmesinide onemsiyorum . bebe gi bir yere yatırıp gun boyu telefon veya televizyonla ilgilenilmesini istemem.henuz cok kucuk ve gercekten cok guvenebilecegim biri olmali bakicak kisi .bu konuda cok tedirginim .bebek uyudugu zamanlarda da yemek yapabilir veya evi toparlayabilir ama bunlar ikinci planda benim icin onemli olan cocugumun ihtiyaclarinin zamaninda giderilmesi ve sevilmesi

mesaj attım numaramı

Back
X