sancaktepe via hospital dr tavsiyesi yardm edin arkadaslar

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar bu hastaneye giden var mi aranizda ya yardmci olun lutfen tugba hanimdan randevu aldm ama kararsizim yaa soguk biri diyorlar semavi hanim gelmis onuda iyi diyorlar nasil yapcm bilmiyorum tugba hanimin yardmci doc. Olmasi etkiliyo biraz da sanki beni ama napcm bilmiyorum yardmci olursanz sevinirm

Ben Estevia Tip Merkezi'nde Damlanur Hanim'a gidecegim Via Hospital'da dogum yaptırıyormus.

Ben Estevia Tip Merkezi'nde Damlanur Hanim'a gidecegim Via Hospital'da dogum yaptırıyormus.
Estevia nerde onu bilmiyorum ama neden via ya gtmiyosun birazonce ogrendm semavi hanim bugun ayrilmis hastaneden ya tugba hanima gtmek zorunda kalcm sanirm

Estevia nerde onu bilmiyorum ama neden via ya gtmiyosun birazonce ogrendm semavi hanim bugun ayrilmis hastaneden ya tugba hanima gtmek zorunda kalcm sanirm
Estevia Cekmekoy'de. Via ile sahipleri ayni kisi sanirim. Bn Çekmeköy'de oturuyorum normal kontrol için de ona gidiyordum simdi de ona devam etmeyi düşünüyorum.

Kızlar bende vıa hospıtalda Doğum yapmak ıstıyorum ama orayla ılgılı hıc bır bılgım yok. Semavı hanımı dusunuyordum ayrıldıgını duyunca çok üzüldüm. Tuğba hanımla ılgılı çok kötü yorumlar var. Acaba damlanur hanım nasıl bırısı

Hamile olmadan önce memnundum. Hamileyim şuan ilk kontrolüme cumartesi günü gideceğim.
Bılgılendırme yaparsanız çok sevınırım. Vıa hospıtaldan maılle bılgı aldım. Sıgortalı 50tl sıgortasız 140 tl değdiler. Estevıada aynı mı acaba

Bılgılendırme yaparsanız çok sevınırım. Vıa hospıtaldan maılle bılgı aldım. Sıgortalı 50tl sıgortasız 140 tl değdiler. Estevıada aynı mı acaba
Tabi ki yazarım. Muayene ücreti sigortalı 50 tl'ye gidiyorum ben de.

bende haftaya gitmeyi düşünüyorum gidince yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim :)

VALA DOKTORLARDAN KİM VAR Kİ İYİ BİLMİYORUM CANIM EŞİMİN ARKADAŞI ORDA ÇALIŞIYOR TUĞBA HANIMA GİDİN DEMİŞ Bİ BAKACAĞIM KARAR VEREMEDİM HASTANE VE DKTOR KONUSUNA :KK43:
Ben Estevia'da Damlanur hanima gidecegim doğumu via da yaptiriyor diye biliyorum. Cts onu da sorarim. Via doktorlari hakkında bilgim yok.

merhabalar öncelikle arkadaşlar eylül 2016 da gebeliğim sonlandı malesef bebeğim canlanmadı.Tuğba Gürbüze gidiyordum fakat tuğba hanımdan çıktıktan sonra eşim beni 4-5 doktora daha götürüyordu.Belki bilgili olabilir ama hamile insana pat pat her şey söylenmez.Direk insanın moralini bozuyor.Tuğba hanım 10.haftamda kesen bozulmuş almamız lazım dedi dünya başıma yıkıldı.Sonra çapa da bezmi alemde prof.dr a gittim ultrason görüntülerine baktı ve zaten bebek 6.haftadan sonra hiç gelişmemiş 2 hafta önce gelsen sadece ultrason görüntüsüne bile bakarak bunu söylerdim dedei.Yani 4 hafta boşu boşu kendimi hamile zannedip ümitlendim.Şimdi 7 haftalık tekrar hamileyim yarın Medistate kavacık hastanesi gidicem kızlar.Nükhet Eryılmaz'a.Arkadaşım Sadiye hanıma gitti çok memnundu ama biraz pahalı malesef ben nükhet hanımı deneyeceğim.

Back
X