Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar selam.benim miniğim daha çok yeni 5 haftalık henüz.ama benim sanki adet olacakmışım gibi sancım var.aynı adet sancısı.korkuyorum böyle olan var mı aranızda bana yardımcı olur musunuz?neden oluyor olabilir
:18:
meraba canim hic korkma normal,cünkü aynisini bende yasadim ama sonra geciyo zaten eger gecmezse bi kac haftaya o zaman doktoruna bi sor istersen.bende senin gibi korkup doktora sordum normal dedi.korkmani gerektircek bisi yok
meraba canim hic korkma normal,cünkü aynisini bende yasadim ama sonra geciyo zaten eger gecmezse bi kac haftaya o zaman doktoruna bi sor istersen.bende senin gibi korkup doktora sordum normal dedi.korkmani gerektircek bisi yok
kızlar selam.benim miniğim daha çok yeni 5 haftalık henüz.ama benim sanki adet olacakmışım gibi sancım var.aynı adet sancısı.korkuyorum böyle olan var mı aranızda bana yardımcı olur musunuz?neden oluyor olabilir
:18:
sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum öncelikle canım.. bende 6haftalık hamileyim..
hala her an adet olacakmışım hissi var.. karnımda kasılmalar falan.. ama normal bunlar..
sağlıklı bir bebiş hayırlı bir evlat olur inşallah canım..
inşş sorunsz sağlıklı bi gebelik geçirrsn ama ihmal etme dr söle ben düşük yaptığımda karnımda ve kasıklarımda çok ağrı vardı birden giriyodu ama ben hep gaz sancısı diyodum bu ağrılardan 2 3 gn sonra kanmm başladı
ihmal etme mutlaka dr git herkes bir diye bişey yok ama inşş böle bişey yaşamzsn