Sancılar başladı

Haziran_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
23
0
16
Ankara
Kızlar bugün sancılarım başladı ve cok korkuyorum daha 1 ayımız var, erken mi gelecek acaba:(

Sancılarım kasıklarımda, kasık başında diyebilirim. Tüm gün oldu akşam durdu. Bir ara adet sancısı gibi bir sancı oldu sonra uyku bastırdı, iyce korkmaya başladım :(((

Doğum yaklaştığı için mi oluyor böyle?

Kızlar bugün sancılarım başladı ve cok korkuyorum daha 1 ayımız var, erken mi gelecek acaba:(

Sancılarım kasıklarımda, kasık başında diyebilirim. Tüm gün oldu akşam durdu. Bir ara adet sancısı gibi bir sancı oldu sonra uyku bastırdı, iyce korkmaya başladım :(((

Bende de oluyor bu aralar.Dün sol tarafım kopuyordu.Karnım sertleşip duruyor ama şiddeti hep aynı.Adet sancısı gibi sancılar geliyor arada.Eh doğuma da az kaldı.Korkma muhtemelen doğuma hazırlıktır bu.Kendini yorduysan ondan bile olmuş olabilir.

Bende de adet sancısı gibi sancılar olmaya başladı hatta bu sabah sancıyla erkenden kalktım
Birazdan sağlık ocağına gitcem muayyen izlem var onlara sorucam
Haber veririm gelince

Benimde oluyor arada. Doktor endişelenecek birşey olmadığını hatta bu sancıların doğuma hazırlık olduğunu söyledi.

Ben de bugün inanılmaz adet sancısı çektim hatta belim de sancılandı
Dayanamayıp doktora gittim acil aldılar hemen doktor ayrıntılı tarama yaptı
Hatta alttan baktı idrar testi nst ultrason falan
Hiçbir sorun çıkmadı
Korkmamam gerektiğini söyledi hatta bu zamanlarda bu sancıların olması iyidir dedi
Bebek yerleşiyormuş yavaş yavaş doğuma hazırlanıyormuş
Ben doğuruyorum zanettim valla o kadar ağrım vardı hatta hastane çantasını alıp gidecektik dışardaydık sancım artınca eve uğramadan gidelim dedik nst de sancı falan görünmedi hiçbirşey çıkmadı
Siz de panik yapmayın birşey yoktur inşallah yerleşiyordur bebişler:)

ya kızlar bazen sancı sanıp yanlış mı algılıyoruz acaba vücudumuzu blmiorum.Ben de hep hafif sancım var sanıyordum kaç gndür bgn nstye girdim sancı fln yok tekmeler var sadece ara ara ama durumu iyi erken gelmez dedi doktorum.İlk gebelikte insan evham yapıyor sanki sık sık gitmek en iyisi sanırım doktora bni 15 gün snra gel bi sıkıntın olmadığı sürece dedi

benim dün randevum vardı 2-3 gündür de hafif rahatsızlıkvar gibiydi karnımın altında.ama önemli değildi bence.hastanede sıra beklerken düzensiz aralıklarla ve hep aynı şiddette kasığıma iğne batar gibi oldu ve yine o rahatsızlık başladı.doktoruma söyledim.nst ye yolladı.birşey yokmuş.zaten düzensiz ve hep aynı şiddette olmasından anlamıştım

Back
X