Doğuma Hazırlık Sancılarım bu şekilde ilerliyor artık korku sardı beni

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar ya bugünden beri ara ara sancım oluyor en sonunda dayanamayıp ikindi üzeri doktorumu aradım, durumu anlattım her on dakikada bir gelip 1 dakika sürünce hastaneye gel dedi olmadı yarın gelir kontrol yaparız açılmana bakarız dedi sancı şeyim şu anlık bu şekilde gidişi ve artık korku salmaya başladı düzene girerde doğuma giderim diye yani doğum korkusu aldı ara ara squat yapıyorum rahat gelişsin diye ama içten içe de korkuyorum vuran sancılarım canımı yakıyor sanki geceye kadar çoğalcakmış gibi sancı geçtikten sonra iyiyim ama vurunca çok kötü oluyorum korkudan, acıdan ağlayacak gibi oluyorum

Tetikte ol canım. Sakin kal ama korkacak hiç.bişey yok bebişin sana kavuşmak için sabırsızlanıyor. Sağlıkla gelsin az daha sıklaşırsa suyun gelirse leke gelirse sakın bekleme

Teşekkür ederim suyumun geldiğini anlarmıyım bilemicem ama sıklaşırsa kesin gidicem
Ben kesin anlamam diyodum anlarsın canım . Hissedersin sıcak sıcak akar durduramazsın. Korkulacak hiç ama hiç bişey yok. Rabbim bir avazda kurtarsın.

Teşekkür ederim suyumun geldiğini anlarmıyım bilemicem ama sıklaşırsa kesin gidicem
Kesinlikle anlarsınız, ince ince bacaklarınızdan akan bir su oluyor.
Sancılarını sıklaşmaya başlamış, bu gece ya da sabaha sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Doktorunuza haber verdiniz mi?

Sen rahat ol ki bebek de rahat olsun canım

Bu arada ılık kısa bir duş alın, hazırlıkların hepsini bitirin, güzelce giyinin.
Bu aralıklar tam o işe yarar.

Kesinlikle anlarsınız, ince ince bacaklarınızdan akan bir su oluyor.
Sancılarını sıklaşmaya başlamış, bu gece ya da sabaha sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Doktorunuza haber verdiniz mi?
Doktorumu ikindi vakti aramıştım her on dakikada bir dakika sürünce gelirsin demişti daha da hiç aramadım ama bu gidişle banada öyle geliyor fakat sadece adet ağırısı gibi belki bir tık üstü karnıma sancı giriyor karnımın biraz alt kısmı sırtıma falan bir şey vurmuyor sancı değilde başka bir şey mi acaba Birde acaba açılmam olmuşmudur onuda çok düşünüyorum en son yani dün gitmiştim 1cm demişti

Bu arada ılık kısa bir duş alın, hazırlıkların hepsini bitirin, güzelce giyinin.
Bu aralıklar tam o işe yarar.
Sabahtan halletim onları ama hastaneden çıktıktan sonra giyeceklerimi koymadım hatırlatmışken onuda koyim sonra çantayı komple kapatim ılık duş öğlen almıştım çokta iyi gelmişti ama şu an biraz üşüdüğüm için tekrardan banyoya girmeyi göze alamıyorum

Duşa gir sıcak suyu beline tut plates topu varsa onu da duşa sokup top üzerine hareketler yap açılma hızlansın diye

Bende sancı 10 dk arayla başladı gece 12 de sonra takip ettim 5 dk da bir olmaya başladı ama kısa sürüyordu sancı saat 3 te hastaneye gittik 4 cm açılma var demişlerdi sabah 10 da dogurdum ben sancılar iyice sıklaşana kadar evde olmak daha iyi ben gittigimde pişman olmuştum ama covit pozitifim diye korkup gittik yoksa ben dogumu planlarken hemen hastaneye gitmicem diye düşünmüştüm

Yok yok, tam da öyle bir şey zaten.
Doğum anı çok yaklaştığında o belden sırttan ağrılar oluyor, kısa bir süre o zaten.
Siz biran önce doktorunuzu arayın bence yatışınız yapılsın hastaneye.
En azından hemşire kontrolünde olursunuz/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…