- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Teşekkür ederim suyumun geldiğini anlarmıyım bilemicem ama sıklaşırsa kesin gidicemTetikte ol canım. Sakin kal ama korkacak hiç.bişey yokbebişin sana kavuşmak için sabırsızlanıyor. Sağlıkla gelsin az daha sıklaşırsa suyun gelirse leke gelirse sakın bekleme
Ben kesin anlamam diyodum anlarsın canım . Hissedersin sıcak sıcak akar durduramazsın. Korkulacak hiç ama hiç bişey yok. Rabbim bir avazda kurtarsın.Teşekkür ederim suyumun geldiğini anlarmıyım bilemicem ama sıklaşırsa kesin gidicem
Aynen elimden geldikçe hareket etmeye çalışıyorum ama sanki bebek çok hareket etmiyor gibime geliyor o stres sokuyor ya da ben sancıdan fark etmiyorumCanim bol bol yürü sanci cekerken otutma hep acilman hızlı olur
Amin inşallahBen kesin anlamam diyodum anlarsın canım . Hissedersin sıcak sıcak akar durduramazsın. Korkulacak hiç ama hiç bişey yok. Rabbim bir avazda kurtarsın.
Kesinlikle anlarsınız, ince ince bacaklarınızdan akan bir su oluyor.Teşekkür ederim suyumun geldiğini anlarmıyım bilemicem ama sıklaşırsa kesin gidicem
Doktorumu ikindi vakti aramıştım her on dakikada bir dakika sürünce gelirsin demişti daha da hiç aramadım ama bu gidişle banada öyle geliyor fakat sadece adet ağırısı gibi belki bir tık üstü karnıma sancı giriyor karnımın biraz alt kısmı sırtıma falan bir şey vurmuyor sancı değilde başka bir şey mi acabaKesinlikle anlarsınız, ince ince bacaklarınızdan akan bir su oluyor.
Sancılarını sıklaşmaya başlamış, bu gece ya da sabaha sağlıkla kavuşursunuz inşallah.
Doktorunuza haber verdiniz mi?
Sabahtan halletim onları ama hastaneden çıktıktan sonra giyeceklerimi koymadım hatırlatmışken onuda koyim sonra çantayı komple kapatim ılık duş öğlen almıştım çokta iyi gelmişti ama şu an biraz üşüdüğüm için tekrardan banyoya girmeyi göze alamıyorumBu arada ılık kısa bir duş alın, hazırlıkların hepsini bitirin, güzelce giyinin.
Bu aralıklar tam o işe yarar.
Duşa gir sıcak suyu beline tut plates topu varsa onu da duşa sokup top üzerine hareketler yap açılma hızlansın diyeKızlar ya bugünden beri ara ara sancım oluyor en sonunda dayanamayıp ikindi üzeri doktorumu aradım, durumu anlattım her on dakikada bir gelip 1 dakika sürünce hastaneye gel dedi olmadı yarın gelir kontrol yaparız açılmana bakarız dedi sancı şeyim şu anlık bu şekilde gidişi ve artık korku salmaya başladı düzene girerde doğuma giderim diye yani doğum korkusu aldıara ara squat yapıyorum rahat gelişsin diye ama içten içe de korkuyorum vuran sancılarım canımı yakıyor sanki geceye kadar çoğalcakmış gibi sancı geçtikten sonra iyiyim ama vurunca çok kötü oluyorum korkudan, acıdan ağlayacak gibi oluyorum
Eki Görüntüle 2813245
Bende sancı 10 dk arayla başladı gece 12 de sonra takip ettim 5 dk da bir olmaya başladı ama kısa sürüyordu sancı saat 3 te hastaneye gittik 4 cm açılma var demişlerdi sabah 10 da dogurdum ben sancılar iyice sıklaşana kadar evde olmak daha iyi ben gittigimde pişman olmuştum ama covit pozitifim diye korkup gittik yoksa ben dogumu planlarken hemen hastaneye gitmicem diye düşünmüştümDoktorumu ikindi vakti aramıştım her on dakikada bir dakika sürünce gelirsin demişti daha da hiç aramadım ama bu gidişle banada öyle geliyor fakat sadece adet ağırısı gibi belki bir tık üstü karnıma sancı giriyor karnımın biraz alt kısmı sırtıma falan bir şey vurmuyor sancı değilde başka bir şey mi acabaBirde acaba açılmam olmuşmudur onuda çok düşünüyorum en son yani dün gitmiştim 1cm demişti
Yok yok, tam da öyle bir şey zaten.Doktorumu ikindi vakti aramıştım her on dakikada bir dakika sürünce gelirsin demişti daha da hiç aramadım ama bu gidişle banada öyle geliyor fakat sadece adet ağırısı gibi belki bir tık üstü karnıma sancı giriyor karnımın biraz alt kısmı sırtıma falan bir şey vurmuyor sancı değilde başka bir şey mi acabaBirde acaba açılmam olmuşmudur onuda çok düşünüyorum en son yani dün gitmiştim 1cm demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?