Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 34+5 günlük hamileyim gece mide bulantısı başladı sonra sırtımdan sancı girdi karnım Taş gibi sertleşiyor hala sancım var böyle olan Doğum yapan varmı
Neye sabredeceksiniz daha 34 haftada zamanı var erken dogum oluyor dogarsa gidin doktora Allah korusun size yada bebege bişey olabilir ihmal etmeyin bu ısrar neden beklemek istemeniz çok saçma
panik yaptırmak istemiyorum ama bebeğin durumunun kontrol edilmesi lazım, kalp atışları, suyu vs.
ısrarla gitmek istememeni ben de anlayamadım, en azından acile git kafan rahat olsun canım
Ben kızımı 34+5te doğurdum suyu azalmıştı.
Normal kontrole gittim ama doğuma alındım. Sizi korkutmak için söylemiyorum, sabredeyim falan diyorsunuz ama bu sabredilecek bir durum değil. Gitmeniz lazım.
Neye sabredeceksiniz daha 34 haftada zamanı var erken dogum oluyor dogarsa gidin doktora Allah korusun size yada bebege bişey olabilir ihmal etmeyin bu ısrar neden beklemek istemeniz çok saçma
Ben kızımı 34+5te doğurdum suyu azalmıştı.
Normal kontrole gittim ama doğuma alındım. Sizi korkutmak için söylemiyorum, sabredeyim falan diyorsunuz ama bu sabredilecek bir durum değil. Gitmeniz lazım.