SANIRIM AGLICAM

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Kizlar boshun beyaz esyasini aldim ama bayiden almadim media markttan aldim urunler aralarinda 1000 1500 tl fark oynuyordu diye media markttan aldim urunler boshun yan urunu falan degildir demi media markta orjinal satiyor

Kizlar boshun beyaz esyasini aldim ama bayiden almadim media markttan aldim urunler aralarinda 1000 1500 tl fark oynuyordu diye media markttan aldim urunler boshun yan urunu falan degildir demi media markta orjinal satiyor
Yo neden yan ürün olsun

Arada cok fazla oynayan fiyat farki vardi neden aralarinda bu kadar fiyat oynuyor bayide pahaliyken mediada ayni urun birebir bu kadar uygun yada ucuz kafam karisti yan urunumu acaba diye sonucta fabrika iki tarafada veriyorsa bi tarafa neden boyle digerine farkli fiyattan veriyor

Media markt giib bi yer neden yan ürün olsun? Boyner de mesela çoğu ünlü markanın orijinal ürünlerini normalden daha ucuza satıyor, bide indirim oldumu tadından yenmiyor. Ağlanacak bi konu değil boşuna üzülme. Hem ağlak benim sana noluyo

Icim rahatladi suan cok saolun millet 3 5 icin mi bayiden almadin dedi onlarin 3 5 diye kucumsedigi parayla cay matik eksigimi aldim ama yan urun saglam degil ezik cizik dediler ve cok korkttum

Icim rahatladi suan cok saolun millet 3 5 icin mi bayiden almadin dedi onlarin 3 5 diye kucumsedigi parayla cay matik eksigimi aldim ama yan urun saglam degil ezik cizik dediler ve cok korkttum
Bi 3 5 te sen ver bu kadar basitse deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…