Kızlar kisa ve öz anlatayım. Üç senedir evliyim maşallah cok şükür mutluyuz hersey yolunda esimin ailesiylede sorunum yok gayet iyiyiz. Bebisimizdeyolda ♥ uzuldugum tek.konu esimin aileme karşı soğuk davranmasi. Sebebi ise iki abim var babam onlarin herseyini yapti aldi arabasini evini. Bana zerre bisey yapmadi. Yatak odami beyaz esyami ceyizimi kendo paramla aldim hep. Kzi erkek ayrimida yapmio yanlis anlasilmasin ama bana bi faydasi olmadi. Küçük abim evlenirken kredo cekti herseyini aldi abim evini doserken resimlerini atti ne kadar agladim cok zoruma gitti diye.. ama yinede tavır alamadim aileme icime kapanik yapim var ondan.. esimde sana yapilanlat benim zoruma gidiyor ailene iyi davranmak istiyorum ama yapamiyorum diyo.. haklida.. ailemo ona karsi savunacak tek bisey yok elimde.. bayramdada aramadi ailemi.. ara dedim arada kalcagimi bildiğim icin ama aramicam ddi icimden gelmiyo anne baba demek diyo ben olsam ailesinden nefret etsemde arada kalmasin doe arardim.. annemde dio bi senedir soğuk davraniyo noldu dio sana öyle gelmis diyorum. . Kimseye bisey olduğu yok stres yasayan ben.. aileme karsi baglanmaso için bildiginiz dua varmi.. tek carem Allaha yalvarmak duzelmesino istemek sizlerde dua edin lütfen. . Cok kisa oldu buarada :^