sanırım akıla ihtiyacım var

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.059
158
35
Kızlar kisa ve öz anlatayım. Üç senedir evliyim maşallah cok şükür mutluyuz hersey yolunda esimin ailesiylede sorunum yok gayet iyiyiz. Bebisimizdeyolda ♥ uzuldugum tek.konu esimin aileme karşı soğuk davranmasi. Sebebi ise iki abim var babam onlarin herseyini yapti aldi arabasini evini. Bana zerre bisey yapmadi. Yatak odami beyaz esyami ceyizimi kendo paramla aldim hep. Kzi erkek ayrimida yapmio yanlis anlasilmasin ama bana bi faydasi olmadi. Küçük abim evlenirken kredo cekti herseyini aldi abim evini doserken resimlerini atti ne kadar agladim cok zoruma gitti diye.. ama yinede tavır alamadim aileme icime kapanik yapim var ondan.. esimde sana yapilanlat benim zoruma gidiyor ailene iyi davranmak istiyorum ama yapamiyorum diyo.. haklida.. ailemo ona karsi savunacak tek bisey yok elimde.. bayramdada aramadi ailemi.. ara dedim arada kalcagimi bildiğim icin ama aramicam ddi icimden gelmiyo anne baba demek diyo ben olsam ailesinden nefret etsemde arada kalmasin doe arardim.. annemde dio bi senedir soğuk davraniyo noldu dio sana öyle gelmis diyorum. . Kimseye bisey olduğu yok stres yasayan ben.. aileme karsi baglanmaso için bildiginiz dua varmi.. tek carem Allaha yalvarmak duzelmesino istemek sizlerde dua edin lütfen. . Cok kisa oldu buarada :^

Ve biz cok cektik babamdan küçükken icki şiddet. Millet aglaya zirlaya evlenir baba evinden çıkar. Ben Güle oynaya çıktım yeterki evleneyimde kurtulayim diye.. cok sukur esimde iyi aileside ne icki var ne bisey. Namazinda insanlar. Tam istediğim aile. Eşitlik adelet var. Eismde adalete cok onem verir o yüzden hazmedemiyo bana uvey evlat gibi davranmalarini.. bende anne baba olduğu için kiyamiyormda bi yandan ofkeliyimde ama yinedede tepki veremiyorum eşim konuşur ben dinlerim bu konuda :( ah ah ne vardi babam benide ayırmasaydi..

boşver.
mutlu musun önemli olan o. eşini kendi haline bırak.
benim eşim de benzer sebeplerden aileme uzaktır. keyfi bilir. herkes herkesi sevmek zorunda değil sonuçta.

Sen arasaydi miutlu olacakmiydin?
Egr senin mutlu olmani dusunse arardi. Bayram bu sonucta. Benm ailemde bize adeletli dvranmadi. Ama ben onun anne babasina saygi gosteryosam senede 2 bayram var arayp hal hatr sormak zor bsey deil kaldiki namazinda niyazindaysa buyukleri hos tutmk gerektgni hele ki anne babayi bilmesi lazm. Sz de zorunuza gttgi icin svunmuyosunz bence. Bu durumdan rahatszsiniz ki konu acmssiniz.
Size tavsiyem kendi ailenizi bu derece yoksaymayin bence esiniz sevmese bile saygi gostermek zorundaa...

Allah bir yandan üzerken bir yandan güldürüyor işte.genede insanın içine oturuyor işte.eşiniz kızgın olmasını anlıyabiliyorum.yalnız sevmese de saygı duymalı.en azından konumları ihtibari ile.tabii size destek olmayınca ona da otomatikmen destek olmadılar.şahsen aklıma gelirdi.insan ne kadar iyi olsa da gelir bence.bu kadar iyilerse bence zamana bırakın.bana düzelir gibi geliyor eşinizin tavrı.

Back
X