Sanırım aldatılıyorum

kim_

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
81
0
16
Kayseri
mrb kızlar son bir aydır kocam hemen hemen her gece hemen hemen aynı saatlerde 00-o1 arası saatlerde bir bahane uydurup dışarı cıkıo ve snra ben onu aradığımda telefonu hep mesgul oluo hep biryle knsuo ve ben cıldırıorum eve geldiğinde kimle knstuğunu sorunca şu arkadasınla knsyordum şöyle olmuş böyle olmuş dio o saatte arkadasınla ne konusuosun sen beni aldatıo musun kile konusuyorsun die ısrar ettgimde kavga ediyoruz hep üste cıkıo ama bu durum bole devam edio ben çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorumm biz henüz9 aydır evliyizz ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun yorumlarınızı beliyorum:25:

Arkadaşlarıyla evde konuşamıyor mu da dışarı çıkıyor ya?
Adama bak..
Kesinlikle hoş olmayan şeyler var. Çok saçma..
Umarım yanılırız..
:ssz:

Telefonunu çaktırmadan bir kurcala bakalım. Bir de şu hani servisler arama dökümünü çıkartıyorlar kızlar bulmuştu öyle bir yöntem mesaj atıyorsun onun telefonundan senin telefona arama dökümü gibi birşey geliyor. Kimle konuşuyorsa ararsın onu bir. Kimmiş bu gece gece konuştuğu arkadaşı.

Bu arada diğer konuna baktım 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri
eşim bana hiç beni sevdiğini söylemedi falan demişsin.
Severek mi evlendiniz?
Evlenmeden önce nasıldı?
Yani en odun adam evliliğin ilk zamanları aşk pıtırcığı gezer diye düşünüyorum.
Çok şaşırdım..:26:

görüşme dökümlerine ulaş. yada yapabilirsen takip et. üzerine dinleme cihazı da yerleştirebilirsin.
ay çok mu film izliyorum ne:1:

Son düzenleme:
eşinin operatörü ne.bunalra göre özel servisler var.kaydı internet üzerinden görebiliyorsun

Bu arada diğer konuna baktım 8 aydır evliyim evlendiğim günden beri
eşim bana hiç beni sevdiğini söylemedi falan demişsin.
Severek mi evlendiniz?
Evlenmeden önce nasıldı?
Yani en odun adam evliliğin ilk zamanları aşk pıtırcığı gezer diye düşünüyorum.
Çok şaşırdım..:26:

evet severek evlendık 3 yıl çıktık evlenmeden önce 1 yılda nişanlı kaldık evlenmeden önce gayet iyiydi ama evlendikten sonra hersey değişti:5:

Telefonunu çaktırmadan bir kurcala bakalım. Bir de şu hani servisler arama dökümünü çıkartıyorlar kızlar bulmuştu öyle bir yöntem mesaj atıyorsun onun telefonundan senin telefona arama dökümü gibi birşey geliyor. Kimle konuşuyorsa ararsın onu bir. Kimmiş bu gece gece konuştuğu arkadaşı.

kurcalıorum hep ama hep silio hiççç bulamııorummm

Bencede bakın. saati saatine döküman olarak görebiliyosunuz trkcll se eger sifresyle bakabilirsiniz kendinizde :34:

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

malesef kötü bir yöntem ama eşinin teli lazım sana 1 dakika için.myvodafone var nete yaz.burdan şifre alıyosun eşinin tele gelecek mesajla.o şifreyikaydet mesajı silmeyi unutma tabi.sonrası netten halledıyorsun.kaçta hangi noyla ne kadar konuşmuş msj atmış çıkıyor.detaylı bilgi var.bulamazsan detaylandırırım

malesef kötü bir yöntem ama eşinin teli lazım sana 1 dakika için.myvodafone var nete yaz.burdan şifre alıyosun eşinin tele gelecek mesajla.o şifreyikaydet mesajı silmeyi unutma tabi.sonrası netten halledıyorsun.kaçta hangi noyla ne kadar konuşmuş msj atmış çıkıyor.detaylı bilgi var.bulamazsan detaylandırırım

çok tesekkr ederimm cnm bunu denicemm yapacak baska bşy yok

malesef insan kendisine yakıştıramadığı, kınadığı şeyleri yapmak durumunda kalıyor... umarım bir şey çıkmaz.bir şey bulursan da lütfen sinirlenip ani adım atma.iyice araştır numarayı falan.he eğer telde konuşmuyorsa o saatlerde takipten başka şansın yok sanırım

Son düzenleme:
Eşinin telefonunu al, mesaj bölümüne gel, Sifre yaz 7048 e yolla. Bi sifre gelecek onu al sakla. Vodafone un sitesine gir. Online işlemler bölümüne eşinin numarasını yaz, sifreyi gir detaylara bak.

Gece uykusundan kalkıp dısarda özel görüştüğü arkadaşı kimmiş öğren bakalım.

Back
X