Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şeyi senin yaptığını düşünsene. Telefonla konuşurken o saate seni tek bırakır mıydı? yanında konuşmanı isterdi. Her gün böyle yaptığı için konuşması bittikten sonra o saate arkadaşını arayıp tembih edip bir zaman sonra bu şekilde karşına hazırlıklı da çıkmış olabilir.
mrb kızlar ben ilk başta cok düşündüm dediğiniz gibi yapıp görüşme detaylarını öğrenmeyi ama snr bunun saygısızlık olacağını düşündüm ya onun dediği gibiyse ya düşündüğüm gibi bişey yoksa die düşündüm ve zor oldu amam bir karar verdim onu karsıma aldım konuştum tek tek ne düşündüğümü söyledimm ona oda bana böyle bişey olmadığını inanmiosam bana telefonunu verebileceginic soyledi bende gerek yok dedim ama o braktı telini ve işe gitti.amaaa sonraa ben dayanamadın veeee dediğinizii yaptımm öğrendim görüşme detaylarını . ama coookk saşırdım gercektende dediği gibi dediği arkadasıyla knsmuş o saatler de açıkçası böle oldugunu hiç düşünmüodum.ama düşündüğüm gibi olmadığı için cooook sevindiimmmmama yinedee aklımda bazı soru isaretleri yok değill niee o arkadsyla o saatte ne knsyooo gibiii.aslında herzaman için böle çok samimi saat fln farketmeksizin bir arkadaslık ilişkileri vardır ama yinede şimdi kızlar sizce napyım o arkadasnla o saatte ne knsyosun diee üstüne gitmeli miyim sizceee???