Sanırım aldatılıyorum

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var.Eşimle sık sık tartışmalarımız oluyor evde çok huzurumuzun olduğu söylenemez.Bunda her ikimizinde hataları olduğunu düşünüyorum.Haftada 1 kesin bir konu yüzünden anlaşmazlığa düşüyoruz.Yinede evliliğimiz bir şekilde yürüyor.Dün akşam kayınvalidemde yemekteydik.Tam sofraya oturacakken eşime bir telefon geldi.Eşimin bazen telefonu çekmeyebiliyor arızalı.Karşıdan bir bayan sesi 3 defa alo dedi.Kulaklarımla gayet net duydum.Eşimde alo falan diyor ama karşıya ses gitmiyor.Neyse sonra konuşmaya başladılar.Biz o sırada sofrada oturuyoruz.Artık karşıdaki ne dediyse,eşim:eve geldim annemdeyiz falan diyerek sonrasını çok hatırlamıyorum ilk başta önemsemedim o yüzden can kulağıyla dinlemedim kısa bir konuşmanın ardından kapattı telefonu.Ben sordum kim diye bir arkadaş ddiyerek geçiştirmeye çalıştı.Üzerine gittim kim hangi arkadaş falan diye.Cevap yok gülüyor falan.
Ben sinirlendim ve ısrar ediyorum teldeki sesi duyduğumu bayan olduğunu b,ildiğimi niye söylemediğini sordum.Beni yine geçiştirmeye çalışarak konuyu değiştirdi.Herneyse daha fazla k.validenin evinde olduğumuz için konuyu uzatmadım sustum.Eve döndüğümüzde yine açtım konuyu.Eğer beni aldatıyorsan dedim Allah er geç karşıma çıkarır seni Allah'a havale diyorum dedim.tabi inkar etti.Öyle bişey olsa telefonu her zaman ortalıkta bırakmazmış falan filan.Şimdi içim hiç rahat değil.Acaba aldatılıyor olabilirmiyim?

bence boşuna kendinize dert aramayın telefondaki ses bayan diye aldatılıyo olmazsınız

Tabi geceyi pek iyi geçirmedim kafamda hep sorular.Sabah ilk defa hayatımda telefon karıştırmayan ben,eşim uyurken son aramalara baktım.O saatte arayan kişiyi silmiş.Eğer silmeseydi erkek yada kadın yada numarayı kesinlikle bugün arayacaktım.Bütün aramalar mevcut ama akşam 8 -8.30 arası arama yok.Ben ne düşüneyim şimdi?Hiç konuşmadım sabahta şu an işyerindeyim.Gelir gelmez konuyu açtım.

Eşim işi gereği her zaman bayan erkek çok telefon görüşmesi yapar.Ben çoğuna tanık olurum.Saklamaz benden bişey yanımda gayet güzel konuşur.Zaten işle ilgili olduğu belli olur konuşmasından.Ama dün farklıydı.Gerçekten içim hiç rahat değil.Niye sildi o zaman o numarayı?

eşine güveniyorsan eşini tanıyorsan rahat ol eyer telefonu sana veriyor endişe duymuyorsa çalıştı iş yerinden olabilir kadın tabi kadınlarla çalışıyorsa genede emin olmak istiyorsan son aramalara tlf girbak seninde tanıdın birimi eşler arası güven çok önemli

Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var.Eşimle sık sık tartışmalarımız oluyor evde çok huzurumuzun olduğu söylenemez.Bunda her ikimizinde hataları olduğunu düşünüyorum.Haftada 1 kesin bir konu yüzünden anlaşmazlığa düşüyoruz.Yinede evliliğimiz bir şekilde yürüyor.Dün akşam kayınvalidemde yemekteydik.Tam sofraya oturacakken eşime bir telefon geldi.Eşimin bazen telefonu çekmeyebiliyor arızalı.Karşıdan bir bayan sesi 3 defa alo dedi.Kulaklarımla gayet net duydum.Eşimde alo falan diyor ama karşıya ses gitmiyor.Neyse sonra konuşmaya başladılar.Biz o sırada sofrada oturuyoruz.Artık karşıdaki ne dediyse,eşim:eve geldim annemdeyiz falan diyerek sonrasını çok hatırlamıyorum ilk başta önemsemedim o yüzden can kulağıyla dinlemedim kısa bir konuşmanın ardından kapattı telefonu.Ben sordum kim diye bir arkadaş ddiyerek geçiştirmeye çalıştı.Üzerine gittim kim hangi arkadaş falan diye.Cevap yok gülüyor falan.
Ben sinirlendim ve ısrar ediyorum teldeki sesi duyduğumu bayan olduğunu b,ildiğimi niye söylemediğini sordum.Beni yine geçiştirmeye çalışarak konuyu değiştirdi.Herneyse daha fazla k.validenin evinde olduğumuz için konuyu uzatmadım sustum.Eve döndüğümüzde yine açtım konuyu.Eğer beni aldatıyorsan dedim Allah er geç karşıma çıkarır seni Allah'a havale diyorum dedim.tabi inkar etti.Öyle bişey olsa telefonu her zaman ortalıkta bırakmazmış falan filan.Şimdi içim hiç rahat değil.Acaba aldatılıyor olabilirmiyim?

Bir telefonla aldatılma ihtimali üzerinde konuşamayız ama sakladığı bir şey var. O telefonu beklemiyordu ve acmak zorunda kaldı, karşı tarafın kapatacağını düşünmüş olabilir.

Eşini gözlemlemende fayda var.

Eşim işi gereği her zaman bayan erkek çok telefon görüşmesi yapar.Ben çoğuna tanık olurum.Saklamaz benden bişey yanımda gayet güzel konuşur.Zaten işle ilgili olduğu belli olur konuşmasından.Ama dün farklıydı.Gerçekten içim hiç rahat değil.Niye sildi o zaman o numarayı?

Oww ben bunu görmedim, numarayı da mı sildi? Eşin hangi operatörü kullanıyor

ben kendı başıma gelse dıye yorumlycam

annemlerdeyız gıbı samımı bı konuşma içine gırdiğine göre yakınen tanıdığı biri olsa gerek

o tanıyorsa sızde tanırsınız ozaman ama sız tanımıyorsanız zaten geçiştirmiş bu hiç normal değiliz samımı olmadığımız bırıne yer bıldırımı yapmayız

sakın olmaya çalışın ama mutlaka doğrusunu öğrenın yoksa sız kafanızda kurdukça dahada kötü olacak sonucu

Numarayı silmesi olmamış.. Bir süre daha izleyin...
Bu erkekler niye böyle ya.. Gizli bir şey olduğu aşikar ama umarım bambaşka bir şey çıkar... :ssz:

Bence ciddi bi durum yok. Belki sizin kızacağınızı düşünerek bayan olduğunu saklamıştır. Aldatıyor olsaydı akşam yemeği vakti aranmazdı. Sizde ısrarla sorunca numarayı silmiştir.

Oww ben bunu görmedim, numarayı da mı sildi? Eşin hangi operatörü kullanıyor

Normalde hiçbişey saklamaz yanımda konuşur zaten işle ilgili belli oluyor konuşmasından.Dün akşam işle ilgili değildi.Eve geldim annemdeyiz dedi görüşürüz dedi kapattı.Ve ben bayan sesi olduğunu duydum.Sonra sakladı söylemedi işte normal arkadaş dedi üzerine gidincede.Sabahta baktım aramaları silmiş sadece o saatte arayanı yani.Bişeyler sakladığı kesin ya...Eşim vodafon kullanıyor.

işle ilgili arayan bi kadına anneme geldik diye açıklama yapmaz. demek ki karşıda ki soruyo nerdesin falan diye.
bi de eve gelince numarayı silmesi iyice şüphe yaratıyo. garip bişey var orası kesin. ama aldatma var mı zamanla anlayabilirsin sanırım.

Normalde hiçbişey saklamaz yanımda konuşur zaten işle ilgili belli oluyor konuşmasından.Dün akşam işle ilgili değildi.Eve geldim annemdeyiz dedi görüşürüz dedi kapattı.Ve ben bayan sesi olduğunu duydum.Sonra sakladı söylemedi işte normal arkadaş dedi üzerine gidincede.Sabahta baktım aramaları silmiş sadece o saatte arayanı yani.Bişeyler sakladığı kesin ya...Eşim vodafon kullanıyor.

İşi cok kolay o zaman, akşam ya da gece eşini huylandırmadan, dikkat cekmeden Sifre yaz 7048 e yolla, sana internet sifresi geelcek, vodafone un sitesine gir, kiminle ne zaman görüşmüş bir bak bakalım, eğer varsa bişiler numara dikkatini ceker zaten.

İnşallah aldatılmak gibi değil de senin kızacağını düşündüğü biriyle görüşmüştür, inşallah:31:

Sadece telefonda kız sesi duydunuz diye aldatmaya bağlamamak lazım ama sizi başka şüphelendircek hareketler varsa bilemem

İş içinmi acaba telefon geldi ?

Bazen biz kadınlar herşeyi yanlış anlayabiliyoruz sen üstüne gitme diye silmiştir numarayı

Biraz gözleme üstüne gitmeden

Sadece telefonda kız sesi duydunuz diye aldatmaya bağlamamak lazım ama sizi başka şüphelendircek hareketler varsa bilemem

İş içinmi acaba telefon geldi ?

Bazen biz kadınlar herşeyi yanlış anlayabiliyoruz sen üstüne gitme diye silmiştir numarayı

Biraz gözleme üstüne gitmeden

Telefon geliyo, annemdeyiz diyip kapatıyo, sonra da numarayı siliyo. Birşey yoksa bile süphe cekmiş.

Telefon geliyo, annemdeyiz diyip kapatıyo, sonra da numarayı siliyo. Birşey yoksa bile süphe cekmiş.

evet 1.şüphe o

Peki neden açtıkı telefonu meşgule falan atardı sonuçta yemekteler sesin duyulacağı düşünmedi birde çekmemesinde dolayı uzatmış konuşmayı anlamadım ki

Elmayra'nın dediği gibi yapın,çok rahat görürsünüz.
Zira bende öyle bir işin peşindeyim.
İnşallah şüphelediğimiz gibi değildir.Kadınlar hissediyor bence ama :(((
Ben yaklaşık 10 gündür çok rahatsızım,ilk kez benimde başıma böyle birşey geliyor.Konunuzda yazdım kusura bakmayın,sabah ilk burayı açıyorum başlığınızı görünce içimi dökesim geldi..:(((((

evet 1.şüphe o

Peki neden açtıkı telefonu meşgule falan atardı sonuçta yemekteler sesin duyulacağı düşünmedi birde çekmemesinde dolayı uzatmış konuşmayı anlamadım ki

TELEFONA CEVAP VERMEİNCE DAHA ÇOK ŞÜPHE ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜR, A BAK BİŞEY OLSA AÇMAZDIM GİBİSİNDEN..

umarım çıkmaz öyle bişey sadece yanlış anlaşılmadır inş

evet 1.şüphe o

Sanırım, alo alo der cekmedi der kapatırım diye düşündü, acmasa dha cok dikkat cekerdi.

Elmayra'nın dediği gibi yapın,çok rahat görürsünüz.
Zira bende öyle bir işin peşindeyim.
İnşallah şüphelediğimiz gibi değildir.Kadınlar hissediyor bence ama :(((
Ben yaklaşık 10 gündür çok rahatsızım,ilk kez benimde başıma böyle birşey geliyor.Konunuzda yazdım kusura bakmayın,sabah ilk burayı açıyorum başlığınızı görünce içimi dökesim geldi..:(((((

Kesinlikle kadın hisseder, ben de önce hissedip sonra da rüyamda görmüştüm, arastırmalarımdan beni eli boş döndürmedi sağolsun :1:

TELEFONA CEVAP VERMEİNCE DAHA ÇOK ŞÜPHE ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜR, A BAK BİŞEY OLSA AÇMAZDIM GİBİSİNDEN..

umarım çıkmaz öyle bişey sadece yanlış anlaşılmadır inş

Bence de, biz kadınlar cok tehlikeliyiz ya :1:

Back
X