Söze nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Ben 6 yıllık evliyim 4 yaşında bir oğlum var.Eşimle sık sık tartışmalarımız oluyor evde çok huzurumuzun olduğu söylenemez.Bunda her ikimizinde hataları olduğunu düşünüyorum.Haftada 1 kesin bir konu yüzünden anlaşmazlığa düşüyoruz.Yinede evliliğimiz bir şekilde yürüyor.Dün akşam kayınvalidemde yemekteydik.Tam sofraya oturacakken eşime bir telefon geldi.Eşimin bazen telefonu çekmeyebiliyor arızalı.Karşıdan bir bayan sesi 3 defa alo dedi.Kulaklarımla gayet net duydum.Eşimde alo falan diyor ama karşıya ses gitmiyor.Neyse sonra konuşmaya başladılar.Biz o sırada sofrada oturuyoruz.Artık karşıdaki ne dediyse,eşim:eve geldim annemdeyiz falan diyerek sonrasını çok hatırlamıyorum ilk başta önemsemedim o yüzden can kulağıyla dinlemedim kısa bir konuşmanın ardından kapattı telefonu.Ben sordum kim diye bir arkadaş ddiyerek geçiştirmeye çalıştı.Üzerine gittim kim hangi arkadaş falan diye.Cevap yok gülüyor falan.
Ben sinirlendim ve ısrar ediyorum teldeki sesi duyduğumu bayan olduğunu b,ildiğimi niye söylemediğini sordum.Beni yine geçiştirmeye çalışarak konuyu değiştirdi.Herneyse daha fazla k.validenin evinde olduğumuz için konuyu uzatmadım sustum.Eve döndüğümüzde yine açtım konuyu.Eğer beni aldatıyorsan dedim Allah er geç karşıma çıkarır seni Allah'a havale diyorum dedim.tabi inkar etti.Öyle bişey olsa telefonu her zaman ortalıkta bırakmazmış falan filan.Şimdi içim hiç rahat değil.Acaba aldatılıyor olabilirmiyim?
Ben sinirlendim ve ısrar ediyorum teldeki sesi duyduğumu bayan olduğunu b,ildiğimi niye söylemediğini sordum.Beni yine geçiştirmeye çalışarak konuyu değiştirdi.Herneyse daha fazla k.validenin evinde olduğumuz için konuyu uzatmadım sustum.Eve döndüğümüzde yine açtım konuyu.Eğer beni aldatıyorsan dedim Allah er geç karşıma çıkarır seni Allah'a havale diyorum dedim.tabi inkar etti.Öyle bişey olsa telefonu her zaman ortalıkta bırakmazmış falan filan.Şimdi içim hiç rahat değil.Acaba aldatılıyor olabilirmiyim?