Slm arkadaşlar.moralim çok bozuk.daha öncede konu açmıştım.otuz yaşında kardeşim var.askere gitmek istemedi bir türlü.suan bedelliyi yatırdı bekliyor.surekli bir iş sıkıntısı var.evde çok stres yaşıyorlar.gunde iki paket sigara içiyor.haliyle harçlıkları yetmiyor.her sabahta bana gelir derdini paylaşmaya.iyi hoş kardeştirler bende çok bunalıyorum üç çocukla.bazen kafamın kaldirdigida oluyor kaldırmadığı da.anbemide her aradığında ondan yakınıyor.annemdede evlendiğinden beri sürekli beni yönetme isteği var.okadar çok arkadaşım vardı ama hiç birini begendiremedim anneme.yok onu beğenmedim bu tehlikeli o ile bu böle.ona gitme buna gitme zarar götürsün diye diye artık annemin laflarını duymamak için hicbiyere gitmiyorum neredeyse.zaten kardeşim muhafız gibi başımda.zamaninda defalarca söyledim anne bak bunu frenleyelim ben misafir kabul edemiyorum.misafirim geliyor Cat kardeşim.hic dinlemedi.ablana git ablana git.bende üç çocuk var zaten kafa bibdunya.kebdimede vakit ayırmak istiyorum.sabir sabir bugüne geldik.cok bu aldığım daraldigim zamanlar oldu.abbem derdini anlatır kardeşim derdini anlatır.kafa oluyor bu dünya.sabah kardeşim geldi annemi anlattı anlattı gitti.oglen annem geldi.gelsigi gibi başladı anlatmaya.anne kafam kaldırmıyor dedim yok.sonra bende patladim.kendide farkında zaten kardesimden nefes alamadigimin. Ama maalesef hep kendini haklı çıkardı.yine kötü ben oldum.hayatimi etkilediğini kaldıramadığı mi söyledim.yik bundan sonra gelmeyiz yok ile yok böle.soyledigim için suçlu oldum.cekti gitti kötü birşey mi yaptım sizce.kafam bı dunya suan