Sanırım annemi kirdim

Hem ne kırılmak ağladı beddiua etti.kafam allak bullak oldu.hayatima bu kadar müdahale etme artık dedim.aynisini diğer kardeşimle de yaptı.iki çocuğu var geline hiç kıyamaz annem.hep çocuklara baktı.ama sürekli benimde kızım var diye sürekli bana getirdi.bi arkadaşıma gitsem arkamdan oraya getirdi.musait değilim desem getirdi başıma bıraktı.onceden bitanecocugum vardı.simdi ikizlerimde var.ama annem onları ile bı alistirdiki.gelinhabim gezmeye gittikçe bana bıraktı.musait değilim gezmeye gidicez diyorum e onlarında götür.uc çocuk değil beş çocukla gideyim ne saçma.bihafta sonu yine gelin hanım pazara gidecekmiş bende müsait değildim müsait değilim dedim olan oldu.sonuc bir yıldır kusler.bunlari yapanda annem alıştırdı.halana gidin halana gidin.simdi benden kötüsü yok
Ayy darlandim. Gelin hanim cocuguyla gezemicekse yapmasaymis ya. Bu ne boyle of yani. E küs kalsin ya hic uzulme. Sana onlardan fayda yok.

Ayy darlandim. Gelin hanim cocuguyla gezemicekse yapmasaymis ya. Bu ne boyle of yani. E küs kalsin ya hic uzulme. Sana onlardan fayda yok.
İşte annem bunları ayarlayamadi.bende uctane çocuk var.ben yakinmiyorum hiç.gelin hanım pazara gidecekmiş kabul etmemisim.bigunumude yeğenlerime ayirabilirmisim. Ben burda çocuktan bikmisim.bir senedir kişiler.iki bayramdır anneme bile gelmiyorlar.bunun suclusuda benim.he p sus hep sus diye bastırdı annem.bundan sonra susmucam.annemin yaptıklarını düşündükçe sinir oluyorum

İşte annem bunları ayarlayamadi.bende uctane çocuk var.ben yakinmiyorum hiç.gelin hanım pazara gidecekmiş kabul etmemisim.bigunumude yeğenlerime ayirabilirmisim. Ben burda çocuktan bikmisim.bir senedir kişiler.iki bayramdır anneme bile gelmiyorlar.bunun suclusuda benim.he p sus hep sus diye bastırdı annem.bundan sonra susmucam.annemin yaptıklarını düşündükçe sinir oluyorum
Günah kecisi ilan etmisler seni. Geri adım atma vicdan yapma. Ikizleri olan insana ne cocugu ya.

Ben bir sürü panik atak ve depresyondan sonra anladım ki: hickimseye yaranamazsin! Küçük parmağını versen kolunu koparırlar ve sonunda senden kötüsü yok. Hic üzülmeyin. Ara sıra böyle patlamak lazım yoksa insanlar ne yaptıklarını anlamıyor asla

Ben bir sürü panik atak ve depresyondan sonra anladım ki: hickimseye yaranamazsin! Küçük parmağını versen kolunu koparırlar ve sonunda senden kötüsü yok. Hic üzülmeyin. Ara sıra böyle patlamak lazım yoksa insanlar ne yaptıklarını anlamıyor asla
Annemden emdigim sütü ödedim gibi bişey.yinede oğullarını bir anlatirki.insanlarin yanında.bugun aramadilar.bende aramak istemiyorum zaten.babamida doldurmuştur simdiye

Günah kecisi ilan etmisler seni. Geri adım atma vicdan yapma. Ikizleri olan insana ne cocugu ya.
Gelinde iki tane ikiside okul çağında.ama oturdumu ile bı yakinir.gezemiyorum iş yapamıyorum.ben yakinmiyorum bile annem alıştırdı ama.ben tek cocukluyken abimin kızı bendeydi hep.gezmeye gitsem arkamdan getirir bırakır.dugune gitsem düğüne gelir bırakır.heryere benle birlikte gezdi çocuk.neymis galasını seviyormuş.valla ben hiç sevemiyorum yeğenlerimi aklıma bile gelmiyor.okadar tiksindim

Annemden emdigim sütü ödedim gibi bişey.yinede oğullarını bir anlatirki.insanlarin yanında.bugun aramadilar.bende aramak istemiyorum zaten.babamida doldurmuştur simdiye

Yapacak birses yok. Bir hoplar bir ziplar alışır. Siz çok taviz vermişsiniz zaten. Övsün hep oğulları, sonunda hep yine begenmedikleri kızlarına kaliyorlar hep. Siz icinizi ferah tutun. 3 yavrunuz var. Onları ve kendi sağlığınızı düşünün

Gelinde iki tane ikiside okul çağında.ama oturdumu ile bı yakinir.gezemiyorum iş yapamıyorum.ben yakinmiyorum bile annem alıştırdı ama.ben tek cocukluyken abimin kızı bendeydi hep.gezmeye gitsem arkamdan getirir bırakır.dugune gitsem düğüne gelir bırakır.heryere benle birlikte gezdi çocuk.neymis galasını seviyormuş.valla ben hiç sevemiyorum yeğenlerimi aklıma bile gelmiyor.okadar tiksindim
Anne yapma dedikçe annem hep ısrarlı.kafam kaldırmıyor diyorum telefonu kapatıyorum zil çalıyor bakıyorum kardeşimle göndermiş.

Yapacak birses yok. Bir hoplar bir ziplar alışır. Siz çok taviz vermişsiniz zaten. Övsün hep oğulları, sonunda hep yine begenmedikleri kızlarına kaliyorlar hep. Siz icinizi ferah tutun. 3 yavrunuz var. Onları ve kendi sağlığınızı düşünün
Dünden beri kafa gitti eminim ki kendilerini haklı görüyorlar.

Dünden beri kafa gitti eminim ki kendilerini haklı görüyorlar.

Kendilerini hakli gördükleri haklı oldukları anlamına gelmez. Bizim bir akrabagimiz babamdan bir sürü para kaçırdı. Ona sorsan babam almancı olduğu için ihtiyacı yokmuş, yani ona göre problem yoktu. Ama bu haklı olduğu anlamına geliyor mu? Gelmiyor işte. Kul bilmiyorsa Allah biliyor. Biraz kafanızı dinleyin bu olaylardan. Aramamalari su anda daha iyi

Kendilerini hakli gördükleri haklı oldukları anlamına gelmez. Bizim bir akrabagimiz babamdan bir sürü para kaçırdı. Ona sorsan babam almancı olduğu için ihtiyacı yokmuş, yani ona göre problem yoktu. Ama bu haklı olduğu anlamına geliyor mu? Gelmiyor işte. Kul bilmiyorsa Allah biliyor. Biraz kafanızı dinleyin bu olaylardan. Aramamalari su anda daha iyi
Kacgundur annemle görüşmüyoruz.uzuluyorum ama çok baskı yaptığı için daraliyorum.

Slm arkadaşlar.moralim çok bozuk.daha öncede konu açmıştım.otuz yaşında kardeşim var.askere gitmek istemedi bir türlü.suan bedelliyi yatırdı bekliyor.surekli bir iş sıkıntısı var.evde çok stres yaşıyorlar.gunde iki paket sigara içiyor.haliyle harçlıkları yetmiyor.her sabahta bana gelir derdini paylaşmaya.iyi hoş kardeştirler bende çok bunalıyorum üç çocukla.bazen kafamın kaldirdigida oluyor kaldırmadığı da.anbemide her aradığında ondan yakınıyor.annemdede evlendiğinden beri sürekli beni yönetme isteği var.okadar çok arkadaşım vardı ama hiç birini begendiremedim anneme.yok onu beğenmedim bu tehlikeli o ile bu böle.ona gitme buna gitme zarar götürsün diye diye artık annemin laflarını duymamak için hicbiyere gitmiyorum neredeyse.zaten kardeşim muhafız gibi başımda.zamaninda defalarca söyledim anne bak bunu frenleyelim ben misafir kabul edemiyorum.misafirim geliyor Cat kardeşim.hic dinlemedi.ablana git ablana git.bende üç çocuk var zaten kafa bibdunya.kebdimede vakit ayırmak istiyorum.sabir sabir bugüne geldik.cok bu aldığım daraldigim zamanlar oldu.abbem derdini anlatır kardeşim derdini anlatır.kafa oluyor bu dünya.sabah kardeşim geldi annemi anlattı anlattı gitti.oglen annem geldi.gelsigi gibi başladı anlatmaya.anne kafam kaldırmıyor dedim yok.sonra bende patladim.kendide farkında zaten kardesimden nefes alamadigimin. Ama maalesef hep kendini haklı çıkardı.yine kötü ben oldum.hayatimi etkilediğini kaldıramadığı mi söyledim.yik bundan sonra gelmeyiz yok ile yok böle.soyledigim için suçlu oldum.cekti gitti kötü birşey mi yaptım sizce.kafam bı dunya suan

Önce entrikalı yollara başvursaydın keşke. Kardeşin geldiğinde çocukları bırak başına. Surda yarım saat isim var de git 2 saaten önce gelme. Bir kaç kere tekrarlayınca zaten gelmezdi.

Ayrica kardeşinle nasıl iletişimin var bilmiyorum ama ben bunalmazdım kardeşimden ya. Arkadaş gibiyiz. Bin komşuya değişmem kardeşimle gecirdigim vakti.

Önce entrikalı yollara başvursaydın keşke. Kardeşin geldiğinde çocukları bırak başına. Surda yarım saat isim var de git 2 saaten önce gelme. Bir kaç kere tekrarlayınca zaten gelmezdi.

Ayrica kardeşinle nasıl iletişimin var bilmiyorum ama ben bunalmazdım kardeşimden ya. Arkadaş gibiyiz. Bin komşuya değişmem kardeşimle gecirdigim vakti.
Kardeşimle iletişimimiz iyi ama.ben sürekli stresinden kendini salmasindan daraliyorum.surekli bunalım halı.benimde kendimce sirumluluklarim var

Back
X