Merhaba herkese bu kaçıncı konum olacak bilmiyorum ve bundan sonra kac tane acacgimida bilmiyorum 3 yıllık evliyim 2 yasinda bir kizim var esimle sorunları genelleyevek olursam annesi ailesi kendi yani sorun öyle dağ gibi ki annesiyle ilgli sorun herseyimizin içinde o var ,esimle sorunum ise saymakla bitmez onceligi hep ailesi oldu ailesiyle iyiysem bende iyi oldum biraz mesafeli olunca benden kötüsü olmyo bunun üstüne çok kavgalar ettik hamileyken bile şiddet gördüm gözümün korneasi yirtildi yine sustum ama bunlardan sonra bir özür bile dilemedi bırakın gönül almayı felan birgün olsun geçmişe baktigmda ne bir romantik an ne bir özel gün ne bir özel fotoğraf hep kavga hep hakaret hep aşağılama begenmeme bunlara biryere kdr sabir edebildm Ama en son duyduğum şey beni bu evlilkten tamamen soğuttu bittirdi arkadaşına gidip bana vurduğunu bana söylediği lafları anlatmış ve bu insan bizim ailecek gorustgmz esiyle benim samimi oldgm bir insan öyle utandım öyle yerin dibine girdim duygularimn inanın tarifi yok ona kirildgmi anltmk istedim ama tepkisi her zamanki gibi aynı oldu bende artık kafamda bu evliliği bitirdim bayramdan sonra baba evine doncem şimdi beni nasıl bir hayat bekliyor cocugum nasıl olcak bilmiyorum ama icim yaniyo kalbim aciyo Bunlari hakettimmi ben mi suvluyum diye hala düşünmekten beynim patliyo lütfen desteklerinizi bekliyorum hepinizden çok ihtycm var aileme henüz açmadım şimdi ben ne yapcam kızımla