• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım artık umudum azalıyor!!!

inşallah ısınmakta çok önemli çok iyi biri olabiliyor ama ısınmayınca da olmuyor sanırım anne olmak istediğim için yaşımın ilerlemesi üzüyo beni :(( tabiki herşey nasip kısmet rabbim sizinde karşınıza hayırlı biri çıkarsın inş.sizlerden böyle destek verici msjlar geldikçe rahatlıyorum inanın ve çok mutlu oluyorum :16::16:

Canim bende 27 yasindayim allaha sukur mutlu bi evliligimiz var ama bebek istiyoruz. Insallah rabbim herkese nasip eter. Birde evli olan yillarca ugrasanlar var 29 ne ki. Sen dogru adami bulunca allah bir bir duani kabul eder. Artik cozum cok Allah yeterki yazmis olsun.

aynı seyleri bende yasadım o günleri anlatamam yasımızda aynı benim aynı olayı yasadıgım zamanda aynı..içimde ince bir sızı olarak kaldı.asla hersey kötü olacak diye düsünme.bende 29 yasında tekrar evlendim hemde bekar biriyle.ve ailesinden baska kimse bilmiyor ...demediler demedik.karsına cıkan insanlar hepsi öyledir diye düsünme seni seven zaten belli edecek kendini.cok kişide cıktı karsıma ciddi olarak.calısıyormusun calısmıyosan tavsiyem herseyden önce kendi paranı kazanman.nasip böyleymiş.sakın kendini dulum diye kücümseme.sen kendini bildikten sonra hiç kimse sana zarar veremezz.tabiki kötü insanlarda var ama belli ederler konusmalarından niyetlerinden...simdi diyorumki bosuna üzülmüsüm.yazık etmişim kendime.ailemde bosuna üzülmüsüm ne acılar cektim:ssz::5:ama cok dua et hatta dua kardesliğimize katıl ben bu topik sayesinde evlendim hem dertlesdim hem sevindim.yeni liste yapıyoruz sende katıl lütfen...http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=613930&page=670&p=35879150#post35879150

ayy negüzel senin adına çok sevindim inan çalışıyorum canım dua olayını anlatmırsın baktım pek anlayamadım bende katılmak isterim :16::16:

evrene pozitif enerji yollayın kızlar
kötü düşünmeyin korkularınızı dile getirmeyin kesinlikle..

2 sene önce kucagımda bebemle yeniden evlendim duyanda demişki nasıl yani biz 1 tane bulamadık bu cocuguyla 2.adamla evleniyor
bak bak
bunu dıyen kısınin sadece tek özelliğini söyleyeceğim aşırı derecede soguk ve agresif bir kadın ama güzel fakat yanlız.

öpüyorum

Canim bende 27 yasindayim allaha sukur mutlu bi evliligimiz var ama bebek istiyoruz. Insallah rabbim herkese nasip eter. Birde evli olan yillarca ugrasanlar var 29 ne ki. Sen dogru adami bulunca allah bir bir duani kabul eder. Artik cozum cok Allah yeterki yazmis olsun.

evet canım haklısın bunuda düşünüyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin :16::16:

2 sene önce kucagımda bebemle yeniden evlendim duyanda demişki nasıl yani biz 1 tane bulamadık bu cocuguyla 2.adamla evleniyor
bak bak
bunu dıyen kısınin sadece tek özelliğini söyleyeceğim aşırı derecede soguk ve agresif bir kadın ama güzel fakat yanlız.

öpüyorum

bebişinle çok mutlu ol canım adına çok sevindim :16:

Amin canim benim Allah iyilerle karsilastirsin.canim gunlukvdua okuyoruz herkes duasini yaziyor topige gelirsen herkes yardimci olue

bak bak

öpüyorum

Ayyy ne guzel canim bir omur mutlu ol insallah :-):-):-)

Back
X