• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım aşılamamam tutmadı

sagdansoldan

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
19
0
16
Tekirdağ
Arkadaşlar ayın 5 inde aşılama yaptırdım. Ayın 18 inde muhtemelen adet olurum. Yani inşallah olmam ama. Hiç umudum yok. Hiç bir belirtim yok. Burda yazıları takip ediyorum. Bir hafta kala falan belirtiler başlıyor galiba. Yani az da olsa birşeyler hissetmez mi insan. Çok uzgunum

Arkadaşlar ayın 5 inde aşılama yaptırdım. Ayın 18 inde muhtemelen adet olurum. Yani inşallah olmam ama. Hiç umudum yok. Hiç bir belirtim yok. Burda yazıları takip ediyorum. Bir hafta kala falan belirtiler başlıyor galiba. Yani az da olsa birşeyler hissetmez mi insan. Çok uzgunum
Daha ümitsizliğe kapılmak için çok erken canım 6 günün var bazılarında hiç bir belirti olmayabiliyor

Daha ümitsizliğe kapılmak için çok erken canım 6 günün var bazılarında hiç bir belirti olmayabiliyor

Doğru soyluyorsun canım. Offf offf bu bekleyiş çok zor. Evde yim çalışmıyorum oyalanmak için dusunmemek için hergün biryerlere gidiyorum. Ama böyle akşam olunca yine dusuncelere dalıyorum ışte

selamlar:3: kimse yok galiba benimde uykum kaçtı bende aşılamamın 7. günü bitmek üzere umut hep var allah yardımcımız olsun:52:

Son düzenleme:
Back
X