• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım ayrılma kararı aldı:)

bişey merak ettim canım siz nerde tanıştınız yada nasıl tanıştınız yani tamam 2 yıldır berabersiniz ama iyice onu tanıdığına eminmisin

internetten falan tanıştık diye düşündün sanırım canım. ben 1,5 yıl önce istanbulda oturuyordum iş yerime sürekli gelip gidiyordu ozaman tanışmıştık. nekadar tanıyosun demişsin ben çok iyi tanıdığımı sanıyodum bir kaç gün önceye kadar ama şimdi öyle düşünmüyorum

internetten falan tanıştık diye düşündün sanırım canım. ben 1,5 yıl önce istanbulda oturuyordum iş yerime sürekli gelip gidiyordu ozaman tanışmıştık. nekadar tanıyosun demişsin ben çok iyi tanıdığımı sanıyodum bir kaç gün önceye kadar ama şimdi öyle düşünmüyorum

ortak bi arkadaşınız yok mu peki canım ona sorsan niye böle felan die

istese yine ulaşabilir ki bana :( ben sürekli telefon başındayım zaten işim gereği zaten iş yerimden aramasını engelleyemem ki :( ki öyle bi amacım da yok zaten napayım aramaya devam edeyimmi açana kadar. kafam karma karışık :(

sakın ha sakın sadece onu çok istediğini göstermiş olursun nasılsa bi gün dönerim diye düşünür.. :20::20::19::19::19:
hiç arama sorma hattını ne güzel değiştirmişsin düşünme demek aptalca olur ama al bi kitap kendini rahatlatan çok güldüğün filmler
geç karşısına al çikolatanı boşver telide ulaşamayacağın zahmetlenip alacağın bi yere koy çalsada uğraşıp alamam de :31:
yoksa böyle kendi kendini yer durursun üzüldüğünde acaba şimdi oda üzülüyo mu de demek yeterince sevmemiş de..
son hamleyi de bırak seviyorum sansın beni unutamasın diyerek yapmış :57: ne pislik bunlar ya :47::47:

arama boşver ne arıcaksın seni bırakan birini bırak o üzülsün.birseyin üstüne ne kadar gidersen okadar kaybedersin..:28:

sakın ha sakın sadece onu çok istediğini göstermiş olursun nasılsa bi gün dönerim diye düşünür.. :20::20::19::19::19:
hiç arama sorma hattını ne güzel değiştirmişsin düşünme demek aptalca olur ama al bi kitap kendini rahatlatan çok güldüğün filmler
geç karşısına al çikolatanı boşver telide ulaşamayacağın zahmetlenip alacağın bi yere koy çalsada uğraşıp alamam de :31:
yoksa böyle kendi kendini yer durursun üzüldüğünde acaba şimdi oda üzülüyo mu de demek yeterince sevmemiş de..
son hamleyi de bırak seviyorum sansın beni unutamasın diyerek yapmış :57: ne pislik bunlar ya :47::47:

haklısın cnm dün dayanamayıp 2 defa aradım zaten hiç bi şekilde dönüş yapmadı gece yatağıma yattığımda uzun uzun düşündüm asla aramıcam 1 haftadır yeterince gururumu hiçe saydım zaten. ben bukadar aciz değilim dedim kendi kendime. çok canım yanıyo ama dayanıcam :(

Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez.
Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya,
Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında
Ne çarşaf halden anlar ne yastık.
Girmez pencerelerden beklediğin o aydınlık.
...Onun unutamadığın hayali,
Sigaradan derin bir nefes çekmişçesine dolar içine.
Kapanır yatağına çaresizliğine ağlarsın.
Sevmek ne imiş bir gün anlarsın.

Bir gün anlarsın aslında her şeyin boş olduğunu.
Şerefin, faziletin, iyiliğin, güzelliğin.
Gün gelir de sesini bir kerecik duyabilmek için,
Vurursun başını soğuk taş duvarlara.
Büyür gitgide incinmişliğin kırılmışlığın.
Duyarsın,
Ta derinden acısını, çaresiz kalmışlığın.

Bir gün anlarsın ne işe yaradığını ellerinin.
Niçin yaratıldığını.
Bu iğrenç dünyaya neden geldiğini.
Uzun uzun seyredersin aynalarda güzelliğini.
Boşuna geçip giden günlerine yanarsın.
Dolar gözlerin, için burkulur.

Bir gün anlarsın tadını sevilen dudakların.
Sevilen gözlerin erişilmezliğini.
O hiç beklenmeyen saat geldi mi?
Düşer saçların önüne, ama bembeyaz.
Uzanır, gökyüzüne ellerin.
Ama çaresiz,
Ama yorgun,
Ama bitkin.
Bir zaman geçmiş günlerin hayaline dalarsın.
Sonra dizilir birbiri ardına gerçekler, acı.

Bir gün anlarsın hayal kurmayı;
Beklemeyi, ümit etmeyi.
Bir kirli gömlek gibi çıkarıp atasın gelir
Bütün vücudunu saran o korkunç geceyi.
Lanet edersin yaşadığına...
Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın.
O zaman bir çiçek büyür kabrimde, kendiliğinden.
Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın.

şimdi internette buldum bu şiiri :) paylaşmak istedim Bigün onu sevdiğimi anlar herhalde :)

Bence bu bi haltlar yedi!!!
Yaptigindan utaniyor ki saklaniyor iste.
Adam gibi konusacagina kaciyor.
Bosver yerin dibine girsin.
Yolunu cizmeye bak...
Hakkinda hayirlisi olsun. :16:

haklısın cnm dün dayanamayıp 2 defa aradım zaten hiç bi şekilde dönüş yapmadı gece yatağıma yattığımda uzun uzun düşündüm asla aramıcam 1 haftadır yeterince gururumu hiçe saydım zaten. ben bukadar aciz değilim dedim kendi kendime. çok canım yanıyo ama dayanıcam :(

konuşcak bişeyi olmayan adam kaçar benim sevgilimde böle yapmıştı tellerime mesajlarıma cevap vermemişti
sonra ben aramadım sormadım arkadaşıma anlattı ailem istemedi de ondan bundan v.s bunu yüzüme bile söylemedi
ve öncesinde ben sensiz nasıl yaşarım hiç bilmiyorum derdi sonra tabi tekrar barıştık o sorunu aşınca ama böyle yani
seninkininde mutlaka konuşmayı istemediği bişi vardır anlatmaktansa susmayı tercih ettiğne göre.. :44:
kuyruğunu dik tut canım olan olmuş zaten bu saatten sonra aman dileme hayata bi kere geliyoruz
ömrümüz odun yontmakla yıpranmakla mı geçicek aaaaaaaaaa hiç kusura bakmasınlar :47::47:

konuşcak bişeyi olmayan adam kaçar benim sevgilimde böle yapmıştı tellerime mesajlarıma cevap vermemişti
sonra ben aramadım sormadım arkadaşıma anlattı ailem istemedi de ondan bundan v.s bunu yüzüme bile söylemedi
ve öncesinde ben sensiz nasıl yaşarım hiç bilmiyorum derdi sonra tabi tekrar barıştık o sorunu aşınca ama böyle yani
seninkininde mutlaka konuşmayı istemediği bişi vardır anlatmaktansa susmayı tercih ettiğne göre.. :44:
kuyruğunu dik tut canım olan olmuş zaten bu saatten sonra aman dileme hayata bi kere geliyoruz
ömrümüz odun yontmakla yıpranmakla mı geçicek aaaaaaaaaa hiç kusura bakmasınlar :47::47:

Çok teşekkür ederim canım öyle iyi geldiki yazdıkların :16:

bakalım ben artık çektim kendimi bundan sonra herşey ona kalmış aramıcam iş yerindekilerde bıktı sürekli ağlayıp duruyorum bugün panoya yazı asmışlar bu iş yerinde sürekli gülünecek diye :)) ağlamıcam artık gülcem nasıl isterse öle yapsın :)

Çok teşekkür ederim canım öyle iyi geldiki yazdıkların :16:

bakalım ben artık çektim kendimi bundan sonra herşey ona kalmış aramıcam iş yerindekilerde bıktı sürekli ağlayıp duruyorum bugün panoya yazı asmışlar bu iş yerinde sürekli gülünecek diye :)) ağlamıcam artık gülcem nasıl isterse öle yapsın :)

gül canım benimm :54:
moral olabildiysem ne mutlu bana :16: ama gerçekten içinden gelerek gül bırak o düşünsün arkaya baktığında ben naptım desin
kendine güzel bi kitap edin önerebilirimde müzik dinle fotoğraf çek kendini yeniliycek şeyler yap
telefona bakma arıcak diye bekleme önce onunla yaşadığıın şeyleri kaldır bi rafa koy
dikkat et aklın yürekte zamansız öldürdükleri amansız dirilir.. herşeyi zamana yayarak yap birden kesip atamazsın
ama açıklamada bekleme kapat o defteri tamamen sinemeya gt tiyatroya eğlen gez yemek yap bi ay sonra için bu kadard acımıcak görüceksin :54:

canım bır acıklama yapmasına hıc gerek yok kı .
adam zaten kendı de dedıgı gıbı serefsızın tekıymıs .
ayrılık sebebını soyleyemeyecek kadar acız
korkagın tekı .vur k.... tekmeyı yaa ne ugrasıyorsun .

çok canım yanıyo hala adı dilimde dua olmuş sanki sabah onun adını söyleyerek uyanıyorum tüm gün aklımdan çıkaramıyorum.bugün4. günüm hiç aramadım. aramıcamda...

3 gündür geceleri özel numaradan aranıyorum sürekli numaramı öğrendi galiba dün gece özele kapadım telefonu arıcaksa numarasını açıpta arasın değil mi :)

offf off unutmam lazım acilen atlatmam lazım bu günleri :( allahtan çalışıyorum bide evde olsam çıldırırdım sanırım :(((

Back
X