sanırım ben çok kötü biriyim :(

gulguzeli_89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
354
127
18
tatlı dil derler ya ondan yok bende karşımdaki azıcık terslesin yada hoşuma gitmeyen birşey yapsın,söylesin aniden tırnaklarımı çıkarıp bağırmaya başlıyorum asla alttan alma yok bu durumun geri dönüşü karşımdaki kişinin sabrına bağlı seven biriyse bir yere kadar çekiyor sonraa ama yeter yaa diyor haklı,hakılılar.. istemediğim şekilde söz duymakya da hareket edilmesi beni öyle rahatsız ediyorki sanki küfrediyor sanki grurumu kırıyor. bu durum sadece anne kardeş eş onlara geçerli eyvallahım yok dışarıda meleğim bu orantısızlık çok fazla sanki millete susuyorum susuyorum içeriye patlayıp canlarına okuyorum.Aslında eyvallahım kalmadı hiçbirşeye yaşadıklarımdan kendimi de anlıyorum burda gülesim geliyor çocukluğumda sorun. yetişkinim artık ayakları yere basan sağlıklı, seven eşi ,bir çocuğu olan, annesi babası yanında olmaya çalışan biriyim daha ne isterki insan Hamdolsun bugünüme hep şükrediyorum bağırır çağırırken de yapım bu diyorum şimdi bağırıyorsam sustuğum zaman normalden devam ediyorum ama hak mı işte bu sorun o .... tek kötü huyum (benim bildiğim) bu onun haricinde ince düşünen sadakatli ailesine bağlı biriyim (sanırım)

Dışarda kedi evde aslan olan insanla yasamak cok zor.
Allah annenize, babaniza, esinize sabir versin.
Benim yapim bu sozu tamamen bahane.
Yakinlariniza bagirip cagirip nasil hicbir sey olmamis gibi davranabiliyorsunuz?
Bence bi an once kendinize gelin yakinlarinizin kusurunu gormemeye calisin, hosgorulu olun, onlarin kiymetini bilin.
Bugunden itibaren anlayisli ve hosgorulu bir insan olmaya calisin.

yani yaptığının farkındaysan düzeltmen senin yararına...
tabiki yararıma deniyorum ama an geliyor unutuyorum o an söylediğim şeyler olmayan yanlış şeyler değil ama söyleme şeklimde sıkıntı var haklıyken haksız konumuna düşürüyor bu tavrım genelde

Yazık bence tam aksi olması gerekirdi.
İnsan sevdiklerine kıyamaz,onları kıramaz benim hayat felsefemde.

bi yerden başlaman lazım, öfke kontrolü teknikleri öğrenebilirsin mesela hiç düzelemiosa da destek alabilirsin

Dışarda kedi evde aslan olan insanla yasamak cok zor.
Allah annenize, babaniza, esinize sabir versin.
Benim yapim bu sozu tamamen bahane.
Yakinlariniza bagirip cagirip nasil hicbir sey olmamis gibi davranabiliyorsunuz?
Bence bi an once kendinize gelin yakinlarinizin kusurunu gormemeye calisin, hosgorulu olun, onlarin kiymetini bilin.
Bugunden itibaren anlayisli ve hosgorulu bir insan olmaya calisin.
onların kıymetini elbet biliyorum da diyeceksin böylemi seviyorum diyeceğim bu şekil sevmemei olur diyeceksin, eşime kalsa tam tersini yapmalıymışım aileye daha çok özen göstermeliymişim doğru diyor biliyorum. an geliyor ucup gidiyor

Sıkıntılı durumunuzun farkında olup tedavi olmayı düşünmüyorsanız/olmuyorsanız evet kötü birisiniz bence...:KK14:

Back
X