- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
tatlı dil derler ya ondan yok bende karşımdaki azıcık terslesin yada hoşuma gitmeyen birşey yapsın,söylesin aniden tırnaklarımı çıkarıp bağırmaya başlıyorum asla alttan alma yok bu durumun geri dönüşü karşımdaki kişinin sabrına bağlı seven biriyse bir yere kadar çekiyor sonraa ama yeter yaa diyor haklı,hakılılar.. istemediğim şekilde söz duymakya da hareket edilmesi beni öyle rahatsız ediyorki sanki küfrediyor sanki grurumu kırıyor. bu durum sadece anne kardeş eş onlara geçerli eyvallahım yok dışarıda meleğim bu orantısızlık çok fazla sanki millete susuyorum susuyorum içeriye patlayıp canlarına okuyorum.Aslında eyvallahım kalmadı hiçbirşeye yaşadıklarımdan kendimi de anlıyorum burda gülesim geliyor çocukluğumda sorun. yetişkinim artık ayakları yere basan sağlıklı, seven eşi ,bir çocuğu olan, annesi babası yanında olmaya çalışan biriyim daha ne isterki insan Hamdolsun bugünüme hep şükrediyorum bağırır çağırırken de yapım bu diyorum şimdi bağırıyorsam sustuğum zaman normalden devam ediyorum ama hak mı işte bu sorun o .... tek kötü huyum (benim bildiğim) bu onun haricinde ince düşünen sadakatli ailesine bağlı biriyim (sanırım)