sanırım ben safın tekiyim:((

gurbetika

bugun Allah icin ne yaptin
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
228
102
48
Evet sanırım safım ben ! Evlenmisim , ipleri de eşimin eline tutusturmusum Ama yeni farkediyorum!!
Ben aslinda calisan biriyim atanamadim ama özel sektörde mezun oldugumdan beri çalışıyorum. Ona ragmen kendime bisey alirken 10 kere düşünüyor, mumkunse indirim ,sezon sonu yada marka olmayan eşyalar aliyorum.

Ama bakiyorum da daha hayatinda hic çalışmamış BAZI bayanlar ;altinda arabasi üstünde en şık kıyafeti o alışveriş merkezi benim bu kurs senin geziip duruyor.
Evine duzenli temizlikcisi geliyor çocuğu da krese veriyor oohhhhhh ne ala !

Ben gbi SAF da afedersiniz es.k gbi çalışıp saf saf gelecege yatirim yapayim ,bu yaz gidecegimiz tatil parasini cikarayim diye uğraşıyorum ..mehirimle alinan arabayi eşim lutfettiginde kullaniyorum... guya araba benim .. o benden izin isteyecegi yere ben istiyorum ondan.
28 yasindaydi evlendigimizde. babasina bir araba aldirtamamis (babasi varyemez amca resmen)

Elimde imkanim varken boyle oldugum icin kiziyorum kendime !!! VE KOCAMAAA

Son düzenleme:
Aynen canim seninle ayni fikirdeyim. Deismenin zamani geldi hele cocugun yoksa simdiden basla tavrini koymaya yoksa benim gibi dusunursun. Yenilerde konu actim oku bak nasil yemeyenin malini yiyorlarmis.

Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi

ev hanımlarına sinir olaman hiç gerek yok ama kendine sonuna kadar sinir olabilirsin :KK53:

1-kimsenin çalışsın-çalışmasın yaşam tarzı ve parasını nasıl harcadığı seni ilgilendirmez

2-çalışıyorsun,kazanıyorsun e sen de doya doya harca

Suan da doğum yapali 3 ay oldu evdeyim yeni kiyafet almaya gerek duymuyorum. Hem kilo verme umudumdan hem de evde oturan biri ne diye boyuna alışveriş yapar anlamiyorum yoksa bu da safliktan mi
Alışverişi seviyordur yapar, harcayacak parası vardır yapar, size ne ki bundan?
Lohusa depresyonunuz hala geçmemiş sizin belli ki.

Sen de çalışma, madem kazandığın bile senin değil ne diye çalışıyorsun?
Doya doya harcayamadıktan sonra ... Tatil parası için mi yaşıyorsun? Kendini geliştirip, şu hayatta bi söz sahibi olamadıktan sonra istediğin kadar mükemmel tatiller yap, boş...
Bu konu çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı yapan insanlarla dolacak birazdan.:KK55:

Sen kendi tabirinle 'safsin' diye millet ne yapsin ??? kocasi kazaniyor ki marka giyiyor catir catirda geziyor :D bence kimseye sinir olma kendinle uğraş zira anca ceneni yorarsınn :) obur turlu
Ya iste ben de onu söylüyorum. Millet catir catir koca parasi yiyor ben kendi kazandigim halde yemiyorum.. belki de nekadar zor kazanildigini gördüğümden bildigimden boyle.. zaten kendime kiziyorum ama en cok da kocama.. ben azicik pahali biseyler alsam yuzu asilir .. donra dogum günü anneler gununde falan da olmadik seylere olmadik paralari verir kocakafa :/

ee geziyorlarmışya işte, oturmuyolarki

sen de karar ver geziyolar mı, gezmiyolar mı ?

Ovgu almaya ugrasiyorsun belli kimin ne giydigi ,yedigi, gezdigi ,harcadigi baya baya batmiş sana .. eger halinden memnun olsan tutup almiyorum saf miyim giymiyorum saf miyim demezsin butcenide sen bilirsin sen calisirken giyemiyorsun diye kimse ustune basina giymesin kursa gitmesinnn mademm şekle bak ya bide sinir oluyormus

Bi de merak ediyorum, ben de şu an ev hanımıyım, kurslara falan çok giderim, her istediğimi de alırım sınırı aşmadığım sürece, çalışan kadınlar gerçekten evde oturan kadınlara gıcık mı oluyor, yani hepsi mi oluyor?o_O Bu çok saçma bence.
Eşine sinirlenen çalışan kadın gelip burda kursa giden, alışveriş yapan ev hanımına kin kusuyor.:KK17:

Back
X