sanırım bende hamişim (:

buketcan

hadi gel bebeğimmm
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
309
1
46
İstanbul
$Snapshot_20120411.webp
kızlar sonuç bu..
öğleden sonra yaptım.
sabah ilk idrarla tekrar yapıcam.
pazartesi de hast.ye gidicem :26:

maşallah bu kadar net çizgi görmemiştim daha önce:34:
ne kadar gecti adetinden?

evet canım hamilesin, gözünaydın mı demeliyi bilmiyorum, beklediğin bişeymiydi, allah bizlerede versin.

evet canım hamilesin, gözünaydın mı demeliyi bilmiyorum, beklediğin bişeymiydi, allah bizlerede versin.

teşk.ederim darısı başına olsun tüm bekleyenlerin :D evlilik ve bebiş taa küçüklükten beri hayalim di.
ama hala emin değilim,şoktayım..

wooww :52: hiç böyle net çizgi görmemiştim, hep silik çıkar sanıyodum ben yaf:30:
tebrik ederim :)

:9: cnm ben 3 gündür adet olamıyorum sanıp sabah akşam soğan kürü içiyordum.belki ondan dolayı böyle çıktı ya da ikiz gebelik falan da olabilir diye düşünüyorum güçlü hcg hormonundan dolayı:26:

:9: cnm ben 3 gündür adet olamıyorum sanıp sabah akşam soğan kürü içiyordum.belki ondan dolayı böyle çıktı ya da ikiz gebelik falan da olabilir diye düşünüyorum güçlü hcg hormonundan dolayı:26:

Sen sabah testini yap kendin ama sonra kan testini de yaptır bence.. :34:

hamilesin canım hayırlı olsun sağlıcakla doğur inşallah testin rengide çok net 1 aylık olmuş bile:)

hamilesin canım hayırlı olsun sağlıcakla doğur inşallah testin rengide çok net 1 aylık olmuş bile:)
ayyy :26: 4 aydır evliyim ilk defa bu ay bu kadar peşine düşmedim onda da tutmuş sanırım.
inşallah doğrudur kızlar,dua edin nolur.yarn sabah da yapıp ekliycem buraya :25:

ayyy :26: 4 aydır evliyim ilk defa bu ay bu kadar peşine düşmedim onda da tutmuş sanırım.
inşallah doğrudur kızlar,dua edin nolur.yarn sabah da yapıp ekliycem buraya :25:

bak bu çok doğru peşini bıraktığında oluyo.ilk çocuğumda bende amannnnnnnnnn canın isterse gel dedim geldi şimdi 2.yi çağırıyorum ısrarla gelmiyo..bu ay bende öle dicem amannnnn çok ta tınnn :21: ban nasıl gelicek

Sürpriz bebişlerrr :)) İnsanı en çok mutlu eden de o sanırım ya beklemediğiniz bi anda gelivermeleri :) Allah herkesin gönlüne göre versinnn :))

Canım senin bhcg tavan yapmış :) benim bundan silikti dün öğrendim hamileyim bence kesin hamilesin hayırlı uğurlu olsun inşallah öptüm seni hamişliğin tadını çıkar :9::49:

hiç bu kadar ben burdayım diyen bi bebiş görmemiştim kontrol çizgisinden bile koyu çıkmış. tebrikler. inşallah sağ salim kucağına alırsın canım :emir_bebek:

Back
X