Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım bilgiler güzelcanım allah bağışlasın yavrunu
maalesef bu gaz olayını biz de yaşadık
bazı arkadaşlar yazmışlar gerçi ama ben şöyle bir toparlamak istedim
bir arkadaşın dediği gibi emzirirken aralarda gazını çıkartıp devam et gaz fazla birikince çıkmıyor
gazını çıkartamazsa bacaklarını karnına doğru ittir fakat dizlerinden tutma
tarif etmeye çalışayım 4 parmağın bacak üst kısım ön yüzünde başparmağın arka yüzünde kalacak şekilde tutup önce tek tek karnına doğru bacaklarını ittir mesela 3 sağı 3 solu sonrasında 2sini birden aynı anda
bu hareketi arka arkaya bir kaç set yaptığında alttan gaz çıkartıyor genelde
alttan çıkmıyor da üstten varsa da bu hareket o gazı da hareketlendirdiği için kaldırıp omzunda gaz çıkartmaya kalktığında da gazı çıkıyor
bir de ayaklarına ve karnına ısıtılmış havlu ile kompres yapmak rahatlatıyor - drumuzun tavsiyesi kocakarı tavsiyesi değil :)
ne yazıkki benim oğlum 1 yaşını geçmesine rağmen hala 1-2 haftada 1 gece gaz problemi yaşıyoruz![]()
benim maşşallah kızımı büyütürken hiç gaz sorunumuz olmadı, çok şaşırtıcı ama ben kızımın gazdan ağladığını hiç bilmem, ama amcamın eşiyle aynı zamanlarda doğum yaptık onların bebeklerinde gaz sorunu oldu, onlar eczanede satılan tamamen bitkisel bir ilaç ya da damla ne olduğunu bilmiyorum TİRYAK adında bişey kullandılar, o kesmiş bebeğin gazını, gazı olduğunda 1 damla veriyorlarmış bebeğe, hatta yengem 2 çocuğumda da ben bunu kullandım diye bana iyice tavsiye etmişti, amabizim kızda gaz problemi yaşanmadığından ben almamıştım, eczaneye her gidişimde görüyorum şişeyi.
istersen eczaneye ya da doktorunabir sor, bir de bu bahsettiğimi dene.
görümcemin bebeği de gazlıydı daa,, ayy o bebek ağladıkça benim içim çıkıyorduu
kızlar dünden beri sab simplex kullanıyom lütfen alın deneyin günde 3 defa 10 ar damla süper.. keşke önceden alsaydım
Canım tiryak dedin onu bende duydum aldim ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum her gazi olanda bir damla versem günde 20 damlayı geçer tam olarak nasıl kullanılıyor bana öğrenir mısın benim kızın da çok gazlı günde kaç kere kaç damla kullanılıyorbenim maşşallah kızımı büyütürken hiç gaz sorunumuz olmadı, çok şaşırtıcı ama ben kızımın gazdan ağladığını hiç bilmem, ama amcamın eşiyle aynı zamanlarda doğum yaptık onların bebeklerinde gaz sorunu oldu, onlar eczanede satılan tamamen bitkisel bir ilaç ya da damla ne olduğunu bilmiyorum TıRYAK adında bişey kullandılar, o kesmiş bebeğin gazını, gazı olduğunda 1 damla veriyorlarmış bebeğe, hatta yengem 2 çocuğumda da ben bunu kullandım diye bana iyice tavsiye etmişti, amabizim kızda gaz problemi yaşanmadığından ben almamıştım, eczaneye her gidişimde görüyorum şişeyi.
istersen eczaneye ya da doktorunabir sor, bir de bu bahsettiğimi dene.
görümcemin bebeği de gazlıydı daa,, ayy o bebek ağladıkça benim içim çıkıyorduu