sanirim bir daha anne olamayacagim...

memphis

BALIM
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2008
5
0
86
- Yurtdışı
selam umarim konumu dogru yere acmisimdir.kizlar benim bes yasinda bir kizim var.fakat ikinci bebek sahibi olmam imkansiz.ben yurtdisinda yasiyorum.kizimda zor bir dogum gecirdim,ve en sonunda sezeryanla dogum yaptim.ve onuncu günümdü tekrar kürtaj edildim.ve arkasindan gelen dört oparasyon daha gecirdim.son teshis olarak,rahimimin fazla kazindigini söylediler.adetlerimde bi hayli az iki gün sürüyor.yani sizlere sorum aranizda benim durumumda olup cocuk sahibi olan yada olmayan varmi.ilginize simdiden tesekkür ederim.:kkk:

selam umarim konumu dogru yere acmisimdir.kizlar benim bes yasinda bir kizim var.fakat ikinci bebek sahibi olmam imkansiz.ben yurtdisinda yasiyorum.kizimda zor bir dogum gecirdim,ve en sonunda sezeryanla dogum yaptim.ve onuncu günümdü tekrar kürtaj edildim.ve arkasindan gelen dört oparasyon daha gecirdim.son teshis olarak,rahimimin fazla kazindigini söylediler.adetlerimde bi hayli az iki gün sürüyor.yani sizlere sorum aranizda benim durumumda olup cocuk sahibi olan yada olmayan varmi.ilginize simdiden tesekkür ederim.:kkk:

senin durumunda değilim ama inşallah allahım gönlüne göre tez zamanda hayırlısıyla ikinci bi bebeği de nasip eder canım.:70:

cnm Rabbım ıstedıkten sonra olmayacak sey varmıkı ?
sakın umıdını yıtırme dua et ıns en kısa zamanda tekrar anne olursun

canım seninle aynı durumda olan çok insan var emin olabilirsin...bende onlardan sadece biriyim..neyseki senin 1 tane evladın var ALLAH bağışlasın malesef bende oda yok :(( bende ilk hamileliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım sonunda rahim yapışması oldu sendede bu durum mu oldu bilmiyorum ama amaliyat oldum demişsin galiba budur..ama üzülme bu durumda olupta bebek sahibi olabilen olan çok insan tanıdım bu sitede ..tabii şidettide önemli bu hastalığın..yurt dışındayım demişsin orda ne şekilde tedavi uygalınıyor biraz açıklarmısın....ALLAH sabır versin...

Back
X